Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα μια μικρή ελιά στο πρόσωπο (από αυτές που είναι σαν τέλειες αν καταλάβετε ) και καταλάθος εκεί που ξυριζομουν κόπηκε το ερώτημα μου αν γίνεται να βγουν και άλλες τέτοιες Γιατί έχω βγάλει αρκετές τέτοιες τις οποίες δεν τις είχα παρατηρήσει...

Επεξ/σία από Giorgosm2373
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Giorgosm2373 είπε

Είχα μια μικρή ελιά στο πρόσωπο (από αυτές που είναι σαν τέλειες αν καταλάβετε ) και καταλάθος εκεί που ξυριζομουν κόπηκε το ερώτημα μου αν γίνεται να βγουν και άλλες τέτοιες Γιατί έχω βγάλει αρκετές τέτοιες τις οποίες δεν τις είχα παρατηρήσει...

Στο google στη μπάρα αναζήτησης πληκτρολογούμε "Νοσοκομεία". Επιλέγουμε οποιοδήποτε. Ψάχνουμε για το δερματολογικό.

Κάνουμε κλήση.

Εάν κοπήκατε πριν από λίγο και φοβάστε για το οτιδήποτε (δεν είναι παράλογο) δείτε ποια νοσοκομεία εφημερεύουν και καλέστε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ανοιχτο φορουμ ειναι, απο την στιγμη που δεν υπαρχει προσφατο λημμα δεν υπαρχει λογος για νεκροποστ. Στην τελικη αυτη την απορια εχει ο ανθρωπος...κι εγω τις προαλλες ειχα για καρπουζια. Κλαειν μαειν, οποιος θελει απανταει, οποιος οχι προσπερναει. Ον τοπικ τωρα οχι δεν υπαρχει θεμα, βαλε μπεταντιν και ολα καλα. Οσο μεγαλωνουμε βγαινουν ολο και περισσοτερες ελιες ειδικα αν εκτιθεσαι σε εντονο ηλιο. Καπελο και αντηλιακο συνεχεια το καλοκαιρι και καμια κρεμα για γεροντικες κηλιδες. Αν εχεις χρηματα τον χειμωνα μπορεις να ψαξεις και για καμια αφαιρεση με λειζερ.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...