GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας . Θέλω την βοήθεια σας γιατί θα με τρελάνει αυτό το gsis.com . Η σύζυγος έχει κάνει πριν κάποια χρόνια εγγραφή στο gsis.gr . Έχει ξεχάσει το username καθώς και το password που είχε πάρει και δεν έχει πουθενά τον κλειδάριθμο . Πήγε σήμερα στην ΔΟΥ για να δει τι μπορεί να κάνει . Και την είπαν ότι πρέπει να κάνει ηλεκτρονική αίτηση για να βγει νέος κλειδάριθμος και να περάσει μετά απο την ΔΟΥ να τον παραλάβει . Πως κάνω αυτή την αίτηση ; Δεν βρίσκω πουθενά κάπου για να την κάνω . Προσπαθώ να κάνω ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ στο site και μου λέει ότι το ΑΦΜ δεν βρέθηκε δημιουργείστε Αρχική Εγγραφή . Κάνω αρχική εγγραφή και μου λέει οτι το ΑΦΜ χρησιμοποιείται ήδη ( !!!!!!!! ) . Τι κάνω λάθος ; Θα τρελαθώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pgoum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να έκανε αίτηση και να μην παρέλαβε κλειδαριθμο. Θα ζητήσει από το μητρώο της ΔΟΥ είτε να ακυρώσουν την αίτηση είτε να πάρει το κλειδαριθμο (που είναι άχρηστος αν δεν έχει το user name) και να κάνεις ξανά επανεγγραφή για να παραλάβει καινούριο. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, pgoum είπε Υπάρχει περίπτωση να έκανε αίτηση και να μην παρέλαβε κλειδαριθμο. Θα ζητήσει από το μητρώο της ΔΟΥ είτε να ακυρώσουν την αίτηση είτε να πάρει το κλειδαριθμο (που είναι άχρηστος αν δεν έχει το user name) και να κάνεις ξανά επανεγγραφή για να παραλάβει καινούριο. Σε ευχαριστω πολυ. Για να δουμε τι θα γινει γιατι χθες η κυρια που ηταν στηβ δου μονο που δεν μας εδειρε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα