ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Θέλω να βάλω ένα κανάλι το οποίο να ξεκινάει από μια οριζόντια κολώνα και να καταλήγει στο πάτωμα. . Υπάρχουν ειδικές πχ πατούρες οι οποίες μπορούν να κολληθούν η να βιδωθούν πάνω και κάτω και να συγκρατούν το κανάλι? Το κανάλι θα έχει μέσα 2 καλώδια δικτύου που θα καταλήγουν σε μια διπλή πρίζα απο την οποία θα παίρνουν 2 pc. Απλά αυτή την στιγμή περνάνε με επιδαπέδιο κανάλι το οποίο χαλάει συνέχεια και γενικά ενοχλεί γιατί περνάει κόσμος από εκεί
jkoukos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν αυτοκόλλητα κανάλια αλλά και άλλα απλά (που είναι περισσότερα) και στερεώνονται με βίδες+ούπατ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, jkoukos είπε Υπάρχουν αυτοκόλλητα κανάλια αλλά και άλλα απλά (που είναι περισσότερα) και στερεώνονται με βίδες+ούπατ. Τα αυτοκολλητα τα ξέρω. Εχω βάλει αρκετά για μεγαλύτερη ευκολία. Απλά εγώ θέλω κάθετο κανάλι το οποίο δεν θα στηρίζεται πουθενά κατά μήκος παρά μόνο στο οριζοντιο μέρος μιας κολώνας και στο πάτωμα. Δηλαδή τάπα πχ πλαστική στο πάνω μέρος , κανάλι ιδιων διαστάσεων με την τάπα και τάπα πλαστική στο κάτω μέρος για την κάθετη συγκράτηση του καναλιού.
vasilllis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αν καταλαβα καλα κολωνα θελεις,να ξεκιναει απο το δοκαρι να βιδωνει στο πατωμα.Σε ηλεκτρολογικο υλικο εχει κανενα 150€ αυτο και μπορεις να βιδωσεις πανω πριζουλικο.Ποιο φτηνο καμια ανοξειδωτη σωληνα ισως.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, vasilllis είπε Αν καταλαβα καλα κολωνα θελεις,να ξεκιναει απο το δοκαρι να βιδωνει στο πατωμα.Σε ηλεκτρολογικο υλικο εχει κανενα 150€ αυτο και μπορεις να βιδωσεις πανω πριζουλικο.Ποιο φτηνο καμια ανοξειδωτη σωληνα ισως. Βασικά ειναι για μια εγκατάσταση που θελω να κανω γιατι τα καλωδια ειναι στο πατωμα σε καναλια επιδαπεδια και καταληγουν σε ενα 4 θεσεις εργασιας με 4 γραφεια κολλημένα το ένα διπλα στο άλλο, στην μέση της αιθουσας. Λύσεις υπάρχουν , και σωλήνα τύπου Inox μπορώ να βάλω και κοιλοδοκό τύπου Π ο οποίος θα πρέπει να βαφτεί . Βασικά σκέφτομαι μηπως μπει ενα κανονικό κανάλι και γίνει πατέντα με 2 τάπες πάνω και κάτω που να είναι ελάχιστα πιο μεγάλες απο το κανάλι για να το στηρίξουν.
vasilllis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Κανονικο καναλι(μαλλον εννοεις ηλεκτρολογικο) πως θα γινει ακαμπτο οταν ειναι στερεωμενο στις δυο ακρες του? κοιλοδοκο Π σε γραφειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα