Προς το περιεχόμενο

Πολλά DivX σε DVD?

oykas2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα DVD με 3-4 ταινίες DivX και να παίζει στο επιτραπέζιο; Δηλαδή έχω ας πούμε 3-4 ταινίες σε DivX και θέλω να φτιάξω ένα DVD με ένα μενού με 4 κουτάκια ας πούμε και να παίζει αντίστοιχα και την ταινία. Γίνεται;

Thanxs εκ των προτέρων

Δημοσ.

ναι αλλα αμα τα κανει convert, θα μεγαλωσει αρκετα η χωρητικοτητα. Οποτε λογικα δε θα χωρανε παραπανω απο ενα. αντε το πολυ 2. νομιζω...

αν και μαλλον αυτη ειναι η μονη λυση για να παιξουν σε επιτραπεζιο dvd.

Δημοσ.

Apo oti exo diavasei se ena pio palio topic auto ginetai.Arkei to standalone player na ipostirizei anaparagogi divx arxeiwn (p.x. kiss)kai o ixos tous na einai se 48000khz. PLS kapoios pou exei dvd player pou paizei kai divx, na to dokimasei na mas pei!

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Δοκίμασα με το Nero Vision και έβαλα 2 ταινίες DivX σε ένα DVD με καλή ποιότητα σχετικά. Απλά παίρνει μπόλικη ώρα (έκανε 5 ώρες περίπου) για το re-encoding... Τώρα αυτό με το KISS δεν ξέρω... Εγώ προσπάθησα για ένα απλό DVD player που δεν διαβάζει DivX. Το KISS που τα διαβάζει, μπορώ να βάλω ένα DVD με 3-4 ταινίες π.χ. χύμα και να τις παίξει;

Δημοσ.

ok mallon den symferei na bazeis divx se dvd otan 8es na apo8hkeuseis,,,

na kanw thn allh erwthsh twra.... an grapsoume ta divx san data se dvd mporoume na exoume ena menudaki mono kai mono gia to pc?

Δημοσ.

oykas

Mporeis na grapseis ta DivX se ena DVDr i CDr kai to Kiss tha ta paiksei kanonika. Akoma mporeis na paikseis tis tainies sou katetheian apo to pc sou (xoris na tis grapseis se cd/dvd) ean exeis sto pc ethernet karta kai to syndeseis me to Kiss.

hawkj

To nero Vision einai poly aplo kai exei kali sxetika piotita sta DVD. Einai omos ligo argo kai parousiazei problimata se polous.

Angelos

Den to exo kanei me divx, alla sigoura yparxei tropos na kaneis ena auto play menu sto dvd. Ena programa pou kanei autoplay cd´s einai to Auto Play me to opoio ftiaxneis esy to menu tou cd (na kanei install, na paiksei musiki, na kanei browse to cd ktl.)

Δημοσ.
ok mallon den symferei na bazeis divx se dvd otan 8es na apo8hkeuseis' date=',,

na kanw thn allh erwthsh twra.... an grapsoume ta divx san data se dvd mporoume na exoume ena menudaki mono kai mono gia to pc?[/quote']

Κάτι σχετικό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Δημοσ.
με το Nero Vision και έβαλα 2 ταινίες DivX σε ένα DVD με καλή ποιότητα σχετικά. Απλά παίρνει μπόλικη ώρα (έκανε 5 ώρες περίπου) για το re-encoding...

μια που το έκανες, για δωσε καποια στοιχεία,

δηλαδή τι μεγεθος ειχε καθε divx, τι διάρκεια σε χρόνο ταινειας,

και αν τα ειχες φτιάξει εσυ τα divx (apo vobs) ή μπορεις να τα δεις απο καποια properties , σε τι ποιοτητα συμπιεση (kbps) τα εφτιαξες,

και τι τυπου ηχο ειχαν (mp3 128, stereo, dts, klp)

και σε τι μεγεθος, συνολο τα vobs, κατέληξες με το νεο dvd?

απο ποιότητα πως σου φάνηκαν, ?

δεν έχω πολλές απαιτήσεις, γιατι αλλο τα divx σε 17αρι monitor να τα βλεπεις απο τα 30-40 εκ.,

και άλλο στο σαλονι, σε μια νορμαλ TV το dvd το βλέπω απο τα 4-5 μέτρα. αλλα δεν είχαν χοντρά προβλήματα, έτσι?

thanks

Δημοσ.

Η κάθε μια από τις δύο ταινίες που έκανα ήταν σε 2 cd (δηλ 1400mb η καθεμιά). Η διάρκειά τους μιάμιση ώρα περίπου η κάθεμια. Τα είχα φτιάξει εγώ από τα original DVD που έχω, συμπίεση δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, χρησιμοποίησα πάντωνς το Gordian Knot για να τα κάνω. Ο ήχος ήταν mp3 128 και οι υπότιτλοι ενσωματωμένοι. Η ποιότητα στο PC ήταν αρκετά καλή στα DivX, και όταν τα πέρασα (παρεπιπτόντως το Nero Vision είναι πανέυκολο και απλό) σε DVD έγιναν 3,9 GB (κάτι πρέπει να πάτησα λάθος για το re-encoding στο Vision ή να βιάστηκα και να έδωσα λάθος τιμή). Η δε ποιότητα στην τηλεόραση πολύ καλύτερη από ότι στον υπολογιστή και σε θέαση από κάποια μέτρα. Αυτά. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν η διάρκεια του re-encoding... Ελπίζω να διαφώτισα...

ΥΓ: Kserolas, thanxs για τις πληροφορίες, σκέφτομαι να χτυπήσω το KISS, αλλά το DP450 λόγω τιμής. Έτσι κι αλλιώς και τα τωρινά μου DivX τα παίζω από το TV out. Αλήθεια, η πιότητα στο KISS φαντάζομαι θα είναι ανώτερη από το TV out, έτσι; (στην τηλεόραση πάντα)

Δημοσ.
Αλήθεια, η πιότητα στο KISS φαντάζομαι θα είναι ανώτερη από το TV out, έτσι; (στην τηλεόραση πάντα)

H poiothta eikonas tou kiss einai anwterh apo ena tv-out. Wstoso exe ypopsh sou oti oi ypotitloi se divx exoun kapoia problhmatakia sygxronismou sto kiss kai to ff/rw einai kapws argo. Milame panta gia divx-xvid arxeia, oxi gia dvd, ekei den yparxoun tetoia problhmata.

Efoson de xreiazesai to Ethernet phgaine gia to DP-450, de xreiazetai na pareis to DP-500. Exe pantws ypopsh sou oti an sto mellon 8elhseis na anaba8miseis to kiss sou se DP-508 (to DP-500 me sklhro disko mesa tou) tote prepei na exeis DP-500 me sigma chip revision B. To DP-450 den anaba8mizetai se DP-508.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...