Προς το περιεχόμενο

H Samsung παρουσίασε την πρώτη της G-Sync gaming οθόνη, την CRG5

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε μερικά παιχνίδια που χρειάστηκα το gsync δούλεψε αξιοπρεπώς σε μη compatible gsync οθόνη. Δηλαδή έπεφτε από τα 75 στα 55 60 χωρίς να υπάρχει κάποιο lag λόγω vsync. Σίγουρα το module είναι 100% αξιόπιστο αλλά είναι μια φθηνή λύση και αυτή για όσους έχουν Nvidia με freesync οθόνη. 

Εμενα μια δουλευε μια οχι σε αρκετες LG που δοκιμασα. 55-75. Η έπρεπε να παω απο 10bit σε 8 bit .  δεν λεω καλη επιλογη το να. Μπορουμε να το εχουμε απο ιανουαριο αλλα πιστευω μεβτους drivers θα στρώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

18 λεπτά πριν, Agony είπε

Εμενα μια δουλευε μια οχι σε αρκετες LG που δοκιμασα. 55-75. Η έπρεπε να παω απο 10bit σε 8 bit .  δεν λεω καλη επιλογη το να. Μπορουμε να το εχουμε απο ιανουαριο αλλα πιστευω μεβτους drivers θα στρώσει.

Σε μεγαλα παιχνιδια κυριως δουλευει αρκετα καλα με 41-75 range χωρις cru. Μια lg εχω δοκιμασει βεβαια οποτε για 10bit panel δεν γνωριζω τι γινεται. Την τελευταια προταση δεν την καταλαβα τι εννοεις απο Ιανουαριο? Απο τοτε που βγηκαν οι nvidia drivers για freesync? 

• Like 1

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Σε μεγαλα παιχνιδια κυριως δουλευει αρκετα καλα με 41-75 range χωρις cru. Μια lg εχω δοκιμασει βεβαια οποτε για 10bit panel δεν γνωριζω τι γινεται. Την τελευταια προταση δεν την καταλαβα τι εννοεις απο Ιανουαριο? Απο τοτε που βγηκαν οι nvidia drivers για freesync? 

Ναι αυτό εννοούσα... Γενικα με το 10 bit υπαρχει προβλημα απο οτι εμαθα μονο το g sync v.2 θα το υποστιριζει .

• Like 1

1 λεπτό πριν, Agony είπε

Ναι αυτό εννοούσα... Γενικα με το 10 bit υπαρχει προβλημα απο οτι εμαθα μονο το g sync v.2 θα το υποστιριζει .

Δεν το γνωριζα αυτο οποτε ελπιζω να το διορθωσουν στην επομενη εκδοση. 

• Like 2

43 λεπτά πριν, gloup81 είπε

https://www.skroutz.gr/s/16600512/Samsung-CJG50.html 1440p, 144hz, VA, 4ms. Την εχω την συγκεκριμενη

Έλεος ρε σεις! Για g sync μιλάμε! Και γω την έχω αυτή! Μια χαρά οθόνη, πολύ καλή και πολύ vfm.. αλλά ούτε freesync δεν εχει

Δεν έχει το proprietary G sync module αλλά απλά έχει πάρει πιστοποίηση για να χρησιμοποιεί "επίσημα" το Freesync με nvidia κάρτες. Για αυτό και αναφέρει G sync Compatible. Σε οποιαδήποτε Freesync οθόνη με κάρτα γραφικών nvidia 10xx, 16xx και 20xx μπορείς να ενεργοποιήσεις το Freesync, μέσω της επιλογής G sync Compatible στις ρυθμίσεις.

Μην είστε θύματα του marketing.

Στις 12/6/2019 στις 9:15 ΜΜ, lawlezz είπε

τα πραγματα ειναι απλα αμα παιζεις solo καριερα games 1440p 4k κ εισαι ευτυχισμενος

competitive επιπεδο ειναι ακομα 1080p οποτε καλα εκανε για να χτυπήσει την alienware 240hz

χαχα ετσι ειναι αλλα πραγματικα πλεον δεν μπορω να μην γελασω οταν βλεπω τον ορο competitive ρε φιλε. Πηρα μια DELL UltraSharp U2515H για την GTX1080 που εχω πριν κανα χρονο εναμιση, αρκετα ευχαριστημενος ειμαι Overall, 1440p πολυ καλα χρωματα 60fps (πιο πολυ ασχολουμαι με single player και ταινιες-σειρες). Παιζω ομως που και που κανα bf1 , καμμια dota κτλ. και γενικα ειμαι αρκετα ψηλα στα rankings. Οταν βλεπω να αγοραζουν τετοια μονιτορ κατι κουλαδια και να λενε για τα πλεονεκτηματα που εχουν με το πιο γρηγορο response time κτλ πεφτω κατω απο τα γελια. Διαφορα κανουν μονο αν εισαι στο τοπ 1% του player base και σε συγκεκριμενα σεναρια.  Τα υπολοιπα ειναι μαρκετιστικες μπουρδες για να πουλησουν καμμια οθονη παραπανω.

Όσοι λένε για competitive και περνουν TN με υψηλό refresh rate καλά κάνουν. Αλλά πάρτε και μια ultrawide να δείτε πόσο πιο ανταγωνιστικοι θα γίνεται. Πραγματικά μεγαλύτερο οπτικό πεδίο που από μόνο του θα σας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...