Προς το περιεχόμενο

H Samsung παρουσίασε την πρώτη της G-Sync gaming οθόνη, την CRG5

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27αρα στα 1080p το pixel density ειναι στα 81. Αρκετα μικρο ειδικα απο κοντινη αποσταση. Τα 240hz ομως ειναι οτι πρεπει για competitive και θα την απολαυσουν οσοι παιζουν online games. Το συν τη βαση μαμησε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

40 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Έχεις δίκιο. Η Apple έχει 8κ 360 hz οθόνη με -2 ms χρόνο απόκρισης (σε γυρνάει και λίγο στο παρελθόν) . Τι όχι ?  Ξέχασα δεν βγάζει gaming monitors. Άρα άκυρος

ΜΟΝΟ APPLE, ξυδι.....

Δεν είναι G-Sync η οθόνη αλλά G-Sync compatible όπως αρκετές Free Sync με την λίστα που δημοσιεύτηκε από την Nvidia. Δεν φοράει δλδ το ανάλογο hardware τσιπακι γιαυτό και είναι χαμηλή σχετικά η τιμή της με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Νομίζω πως πρέπει να διορθωθεί.

Πάντως συμφωνώ με τους υπόλοιπους, εαν έπαιζε στα 2Κ θα ήταν λουκουμι..

• Like 2
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, manosnike είπε

Δεν είναι G-Sync η οθόνη αλλά G-Sync compatible όπως αρκετές Free Sync με την λίστα που δημοσιεύτηκε από την Nvidia. Δεν φοράει δλδ το ανάλογο hardware τσιπακι γιαυτό και είναι χαμηλή σχετικά η τιμή της με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αρα παιζει κανονικα και σε amd και σε nvidia καρτες. Ακομα καλυτερα δηλαδη απο το να ηταν καθαρα gsync που εκει μια amd δεν θα συγχρονισει με τα hz της οθονης. Αλλα ναι λειπει το hardware του gsync για αυτο ειναι φθηνοτερη απο αλλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Stamer είπε

Όπως είπε και ο Valous απο κάτω... TN! Βρες μου μία VA στα 400.

Βρες μου ενα τζινι! VA/TN/IPS. Θεμα ποιότητας ή προτίμησης;

Εγώ λέω ότι για μένα η DELL π.χ. έχει καλύτερα specs.

Και με 40ε κάτω.

Επεξ/σία από geotoseo

1 λεπτό πριν, geotoseo είπε

Βρες μου ενα τζινι! VA/TN/IPS. Θεμα ποιότητας ή προτίμησης;

Εγώ λέω ότι για μένα η DELL π.χ. έχει καλύτερα specs.

Και με 40ε κάτω.

ΔΕΝ υπάρχει με παρόμοια specs.. άστο

• Thanks 1

Ελεγα κι εγω ολοι οι ασχετοι δεν θα πουν παλι κατι για την apple;Λες και απευθυνεται σε σενα που εισαι Ελληναρας δεν εχεις να φας αλλα δινεις 1 χιλιαρικο για κινητο η οτιδηποτε!Καντε delete τους λογαριασμους σας και μην ξανα στειλετε πανασχετοι!

• Thanks 1

47 λεπτά πριν, gripakos είπε

Ελεγα κι εγω ολοι οι ασχετοι δεν θα πουν παλι κατι για την apple;Λες και απευθυνεται σε σενα που εισαι Ελληναρας δεν εχεις να φας αλλα δινεις 1 χιλιαρικο για κινητο η οτιδηποτε!Καντε delete τους λογαριασμους σας και μην ξανα στειλετε πανασχετοι!

Όχι φίλε μου, δεν είναι για τον Ελληνάρα, όπως εσύ αποκαλείς απαξιωτικά. Όπως επίσης δεν είναι για τον Άγγλο, τον Γερμανό, τον Γάλλο, τον Αμερικάνο, κ.τ.λ. Κάνε μία βόλτα και στα ξένα forum για να δεις τι γίνεται και τι λένε και εκεί. Σας θίξαμε την πολυαγαπημένη σας εταιρία και βγάζετε όλοι αφρούς λες και έχετε μετοχές της.   

• Like 2
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, manosnike είπε

αυτό το gsync compatible πώς ακριβώς λειτουργεί; 

η τιμή της πάντως αν και "οκ" για τα χαρακτηριστικά , παραμένει το θέμα της χαμηλής ανάλυσης σε αυτή τη διάσταση 

9 ώρες πριν, gripakos είπε

Αφού πετάχτηκε ο σύντροφός σου apple fanboy , να πει την μαλάκια του σε άρθρο για περιφερειακά gaming. Ενώ η apple δεν βγάζει περιφερειακά gaming. Επίσης που ξέρεις τι γίνεται σε εμάς στα πορτοφόλια μας και μας λες και ελληναρες. Μπορεί και να μην έχουμε να φάμε , μπορεί και να τα κάνουμε και προσάναμα στο τζάκι.

• Like 2

12 ώρες πριν, Arkin είπε

Αρα παιζει κανονικα και σε amd και σε nvidia καρτες. Ακομα καλυτερα δηλαδη απο το να ηταν καθαρα gsync που εκει μια amd δεν θα συγχρονισει με τα hz της οθονης. Αλλα ναι λειπει το hardware του gsync για αυτο ειναι φθηνοτερη απο αλλες.

Δυστηχως δεν ειναι ετσι οσες g sync compatible δοκιμασα ειχαν προβληματα .τα οποια αναλυτικά μπορεις να δεις στα φορουμ.

Το gsync module ειναι 99% οτι θα δουλεψει.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Agony είπε

Δυστηχως δεν ειναι ετσι οσες g sync compatible δοκιμασα ειχαν προβληματα .τα οποια αναλυτικά μπορεις να δεις στα φορουμ.

Το gsync module ειναι 99% οτι θα δουλεψει.

Σε μερικά παιχνίδια που χρειάστηκα το gsync δούλεψε αξιοπρεπώς σε μη compatible gsync οθόνη. Δηλαδή έπεφτε από τα 75 στα 55 60 χωρίς να υπάρχει κάποιο lag λόγω vsync. Σίγουρα το module είναι 100% αξιόπιστο αλλά είναι μια φθηνή λύση και αυτή για όσους έχουν Nvidia με freesync οθόνη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...