Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά κατά το Πάσχα είχα κρυώσει με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα στα αυτιά και ίλιγγος, ο γιατρός μού είχε πει ότι έχω πρόβλημα στο ιγμοριο και έχει επιρεασει και το αυτί.

Πήρα αγωγή και δω και κάνα μήνα έχουν σταματήσει οι λίγοι και τα αυτιά μου δεν νιώθουν μπουκωμένα όπως ήτανε.

Παρόλα αυτά έχω μία ελαφρια βαρυκοια, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε είναι φυσιολογικό να έχεις κάποια απώλεια ακοής η να το κοιτάξω περισσότερα.

Στο γιατρό είχα κάνει ακουογραμμα και τυμπανομετρια αλλά δεν ξέρω αν δείχνουν κάτι ούτε ο γιατρός μού είπε.

New Doc 2018-11-26 16.16.59_1~2.jpg

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα παιδιά κατά το Πάσχα είχα κρυώσει με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα στα αυτιά και ίλιγγος, ο γιατρός μού είχε πει ότι έχω πρόβλημα στο ιγμοριο και έχει επιρεασει και το αυτί.

Πήρα αγωγή και δω και κάνα μήνα έχουν σταματήσει οι λίγοι και τα αυτιά μου δεν νιώθουν μπουκωμένα όπως ήτανε.

Παρόλα αυτά έχω μία ελαφρια βαρυκοια, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε είναι φυσιολογικό να έχεις κάποια απώλεια ακοής η να το κοιτάξω περισσότερα.

Στο γιατρό είχα κάνει ακουογραμμα και τυμπανομετρια αλλά δεν ξέρω αν δείχνουν κάτι ούτε ο γιατρός μού είπε.

New Doc 2018-11-26 16.16.59_1~2.jpg

New Doc 2018-11-26 16.16.59_1.jpg

Το ξέρεις ότι φαίνεται το όνομά σου και το επώνυμό σου, ε; 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nick_apple82 είπε

κάθε Παρασκευή έχει εξωτερικά ιατρεία το ινσο, σε περιμένουμε πάλι τότε

γνωμη θελω εννοειται θα παω σε γιατρο

9 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο το γιατρό ή να πάρεις τις εξετάσεις και να πας σε κάποιον Ωτορινολαρυγγολογο ;

δεν εχει ραντεβου δυστηχως απο μεσα ιουλιου θα κλεισω φυσικα απλα θελω μια γνωμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...