Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά κατά το Πάσχα είχα κρυώσει με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα στα αυτιά και ίλιγγος, ο γιατρός μού είχε πει ότι έχω πρόβλημα στο ιγμοριο και έχει επιρεασει και το αυτί. Πήρα αγωγή και δω και κάνα μήνα έχουν σταματήσει οι λίγοι και τα αυτιά μου δεν νιώθουν μπουκωμένα όπως ήτανε. Παρόλα αυτά έχω μία ελαφρια βαρυκοια, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε είναι φυσιολογικό να έχεις κάποια απώλεια ακοής η να το κοιτάξω περισσότερα. Στο γιατρό είχα κάνει ακουογραμμα και τυμπανομετρια αλλά δεν ξέρω αν δείχνουν κάτι ούτε ο γιατρός μού είπε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Exodia The Forbidden One
Salecon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα παιδιά κατά το Πάσχα είχα κρυώσει με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα στα αυτιά και ίλιγγος, ο γιατρός μού είχε πει ότι έχω πρόβλημα στο ιγμοριο και έχει επιρεασει και το αυτί. Πήρα αγωγή και δω και κάνα μήνα έχουν σταματήσει οι λίγοι και τα αυτιά μου δεν νιώθουν μπουκωμένα όπως ήτανε. Παρόλα αυτά έχω μία ελαφρια βαρυκοια, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε είναι φυσιολογικό να έχεις κάποια απώλεια ακοής η να το κοιτάξω περισσότερα. Στο γιατρό είχα κάνει ακουογραμμα και τυμπανομετρια αλλά δεν ξέρω αν δείχνουν κάτι ούτε ο γιατρός μού είπε. Το ξέρεις ότι φαίνεται το όνομά σου και το επώνυμό σου, ε; 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Salecon είπε Το ξέρεις ότι φαίνεται το όνομά σου και το επώνυμό σου, ε; ναι το ειδα το εσβησα ευχαριστω πολυ για την επισημανση
Nick_apple82 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 κάθε Παρασκευή έχει εξωτερικά ιατρεία το ινσο, σε περιμένουμε πάλι τότε
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο το γιατρό ή να πάρεις τις εξετάσεις και να πας σε κάποιον Ωτορινολαρυγγολογο ;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, Nick_apple82 είπε κάθε Παρασκευή έχει εξωτερικά ιατρεία το ινσο, σε περιμένουμε πάλι τότε γνωμη θελω εννοειται θα παω σε γιατρο 9 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο το γιατρό ή να πάρεις τις εξετάσεις και να πας σε κάποιον Ωτορινολαρυγγολογο ; δεν εχει ραντεβου δυστηχως απο μεσα ιουλιου θα κλεισω φυσικα απλα θελω μια γνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις