Levs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους!! Ετοιμάζομαι για μετάβαση από 60hz σε 144hz..Έκατσα έψαξα έτσι για τις οθόνες λίγο και τις συμμάζεψα. AOC C24G1 VA panel AOC G2590PX TN AOC G2790PX TN Αρχικά μέχρι 220 ευρώ έλεγα να δώσω και πήγαινα για την πρώτη που βγαίνει στα 198 χωρις μεταφορικα..αλλα έχει VA panel..εγω διαβασα στα περισσοτερα αρθρα οτι το TN panel είναι για περισσότερο gaming φαση..και τις οθονες των μεγαλων streamers που τσεκαρα με TN panels ειναι..τεσπα κανουν και 700 ευρω εκείνες.. 'Βαράω 10 ώρες gaming τη μέρα περίπου btw και θέλω να αναβαθμίζω για καλύτερη εμπειρία. Μετά κοίταξα για τη 2η επιλογή με TN πανελ και σε βιντεο στο YT λένε best vfm monitor και τετοια και σε αλλο δείχνει οτι csgo στο best setting που αφορα τα ms κάνει ghosting τρελο και πρέπει να το ρίξεις στα 5 ξερω γω..σε αλλο βίντεο του ίδιου uploader για την 3η επιλογή, την 27αρα TN δλδ, στα best set για το ms έπαιζε κομπλε χωρις ghosting..και εκει μπερδευτηκα..ελεγα να μην παρω την 27αρα γτ λενε μεχρι 25 κανει για 1080p και ισως παρατηρεις pixels..τι να πω κ γω σας κουρασα.. πειτε μου τις αποψεις σας. Σας ευχαριστω. (btw την 2η την παιρνω ή 252 ή 279 και την 3η 271)
Levs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Έχει κανείς καμιά άποψη πάνω σε αυτό το θέμα;
Luciddream Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Την κοίταγα και εγώ την δεύτερη αλλα τελικά αποφάσισα να μην παω σε 144hz γιατί δεν παίζω πολλά games πλεον και δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα αυτον τον καιρό. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως απο τα reviews μια χαρά φαινεται. 1
Levs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αύριο έρχεται η 2η, στα 15 βιντεο στο YT τα 12 λενε οτι ειναι καλή επιλογή και έτσι πιστεύω! 1
Levs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Για όσους ενδιαφέρονται, η οθόνη είναι μια χαρά από χρώματα και φωτεινή είναι..Αυτο που ανέφερα πιο πάνω όμως..στο Overdrive, στο strong, δημιουργεί ghosting.. εγώ το αφήνω στο Medium και παίζω μια χαρά smooth στο pubg με 120fps..btw αλλη εμπειρια οι 144hz οθονες!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα