Marios Rios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδες Για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φέτος γνωρίζουμε ποιος θα εχει τα δικαιώματα; Δεδομένου οτι η nova εχει τα δικαιώματα μέχρι 2019 απ οτι ξερω... Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι αγώνες του Ολυμπιακου μεσα-έξω.. οποτε οποιος ξέρει τα δεδομένα ας μου ξεδιαλύνει λιγο το τοπίο. Θελω να ξερω ποια εταιρία να βάλω.... Ευχαριστω Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Marios Rios
bill27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1. Η Nova έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη σεζόν 2019-20 των ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιου, ΟΦΗ, ενώ η ΕΡΤ συνεχίζει με Αρη, Ατρόμητο, Λαμία, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ξάνθη. Χωρίς τηλεοπτική σύμβαση είναι αυτή τη στιγμή ο Βόλος, που ανέβηκε από την Football League, ενώ διαπραγματεύεται για ανανέωση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Nova. 1
Marios Rios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, bill27 είπε Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1. Η Nova έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη σεζόν 2019-20 των ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιου, ΟΦΗ, ενώ η ΕΡΤ συνεχίζει με Αρη, Ατρόμητο, Λαμία, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ξάνθη. Χωρίς τηλεοπτική σύμβαση είναι αυτή τη στιγμή ο Βόλος, που ανέβηκε από την Football League, ενώ διαπραγματεύεται για ανανέωση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Nova. Σε ευχαριστώ αδερφέ εισαι ωραίος👌🏻 Θες να μου δώσεις και το λινκ που το βρηκες γιατι όσο και να ψάχνω δε βρίσκω κατι;
bill27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 http://www.aelole.gr/2019/06/blog-post_33.html Τι σκεφτεσαι να βαλεις??Νοβα? η vf-wind?
Marios Rios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, bill27 είπε http://www.aelole.gr/2019/06/blog-post_33.html Τι σκεφτεσαι να βαλεις??Νοβα? η vf-wind? Αυτο θα σε ρώταγα φίλε τωρα.... η νόβα ειναι στα 28 ευρο ενώ η wind στα 20 παράδειγμα απο οτι είδα. Αλλα δε ξερω αν δίνει ολα τα κανάλια της nova η wind. Απο Vodafone δε ξερω καθολου τι παιζει Εμενα με ενδιαφερει να βλέπω τον Ολυμπιακο σε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεσα-έξω και eurolegue επιςης..... τι προτεινεις να βάλω;
bill27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Τι εχεις τωρα?Ποτε τελειωνει το συμβολαιο σου?Εγω εχω vf tv full με τα αθλητικα της νοβα μαζι με ιντερνετ 24αρι και 300'σε κινητα και απεριοριστα σταθερα με περιπου 34 ευρω. Εγω ξερεις τι θα εκανα?Θα επερνα τις 3 αυτες εταιριες τηλ. και θα ζητουσα προσφορα και οποια με συνφερε θα εβαζα. Να ξερεις πως αν θες να βλεπεις και καμια ταινια τοτε την wind αποκλεισε την γιατι θα πληρωνεις εξτρα το νετφλιξ ετσι ανεβαινει το κοστος.Ενω με την vf ας πουμε εχεις και δωρεαν αρκετες ταινιες (γυρω στις 500 δωρεαν) + σειρες(παρα πολλες και εδω) στο on demand.
Marios Rios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bill27 είπε Τι εχεις τωρα?Ποτε τελειωνει το συμβολαιο σου?Εγω εχω vf tv full με τα αθλητικα της νοβα μαζι με ιντερνετ 24αρι και 300'σε κινητα και απεριοριστα σταθερα με περιπου 34 ευρω. Εγω ξερεις τι θα εκανα?Θα επερνα τις 3 αυτες εταιριες τηλ. και θα ζητουσα προσφορα και οποια με συνφερε θα εβαζα. Εγω εχω wind σταθερό και Ίντερνετ, πρόσφατα έκανα αναβάθμιση σε 50αρι (δε θυμάμαι προς κινητά αν ειναι 300 ή 600) και πληρώνω 29€ .... να παρω τη wind να ζητήσω προσφορά και για tv λες ε; Πολυ λίγα πληρώνεις πάντως Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Marios Rios
bill27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιτα εγω wind δεν θα εβαζα γιατι οπως σου εξηγησα παραπανω βλεπω και σειρες-ταινιες,αλλα αφου εισαι wind παρε τηλ.για προσφορα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βαλεις kai vf tv αν εισαι σε αλλο δικτυο,ρωτησε το αυτο γιατι μπορει να σε συνφερει να βαλεις ας πουμε vf και οχι wind,Παρε και στις 2 για προσφορα. Ξερω και αλλους που πληρωνουν 26.50€ για αυτα που εχω εγω,οποτε αυτοι δινουν ακομα λιγοτερα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από bill27
Marios Rios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 42 λεπτά πριν, bill27 είπε Κοιτα εγω wind δεν θα εβαζα γιατι οπως σου εξηγησα παραπανω βλεπω και σειρες-ταινιες,αλλα αφου εισαι wind παρε τηλ.για προσφορα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βαλεις kai vf tv αν εισαι σε αλλο δικτυο,ρωτησε το αυτο γιατι μπορει να σε συνφερει να βαλεις ας πουμε vf και οχι wind,Παρε και στις 2 για προσφορα. Ξερω και αλλους που πληρωνουν 26.50€ για αυτα που εχω εγω,οποτε αυτοι δινουν ακομα λιγοτερα Επικοινώνησα και μου ειπαν πως επειδη ειναι σε όνομα εταιρίας η σύνδεση του σπιτιού μου δε μπορω να βάλω tv 😢 Το ερώτημα τωρα ειναι αμα θελω να βάλω Vodafone tv αν χρειάζομαι και σύνδεση τηλέφωνο και Ίντερνετ.. θα καλεσω τωρα να μάθω!
bill27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Τελικά τί σου είπανε; ότι το βονταφον τιβι παίζει και σέ άλλο δυκτιο είναι σίγουρο αλλά δεν ξέρω αν έχει τά νοβασπορτς.
Marios Rios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, bill27 είπε Τελικά τί σου είπανε; ότι το βονταφον τιβι παίζει και σέ άλλο δυκτιο είναι σίγουρο αλλά δεν ξέρω αν έχει τά νοβασπορτς. Τα έχει από οτι είδα στη σελίδα τους! Πρεπει να κανω ξεχωριστή σύνδεση για τη tv (λογο εταιρικού όπως σου ειπα) στα 22 ευρο οποτε ξεφεύγει πολυ το πράγμα μαζί με το Ίντερνετ στα 29.... Θα το κανω βέβαια αλλα πολλα λεφτά 😢 Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια φίλε μου Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Marios Rios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα