Mariosleagueoflegends Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Καλισπέρα παιδία Σήμερα μόλης έκτισα το καινούργιο μου σήστημα AMD RYZEN 3 1200 FATAL1TY K4 B450 GAMING RX 570 600W POWER SUPPLY Ολες οι θερμοκρασίες είναι ok εκτός του CPU 60 βαθμοί ενο δεν κανω τίποτα στο computer 7% usage , δεν εβαλα εγω παστα εφόσον ειχε ο stock cooler. Τι μπορεί να πήγε λαθος
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έδειχνε λάθος μετρήσεις το πρόγραμμα , με τι πρόγραμμα είδες θερμοκρασίες? Κατέβασε το amd ryzen master που δείχνει σωστά , εμένα το HW monitor είχε 20 βαθμούς+
tanasen01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Σιγουρέψου ότι έχει μπει σωστά η ψύκτρα και τρέξε το ryzen master για πιο ακριβή απεικόνιση της θερμοκρασίας.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, tanasen01 είπε Σιγουρέψου ότι έχει μπει σωστά η ψύκτρα και τρέξε το ryzen master για πιο ακριβή απεικόνιση της θερμοκρασίας. είμαι 99% Σιγουρος ότι μπικε σοστα , παω να δοκιμασο το ryzen master το εκανα με Temp Core. Μόλις τώρα, tsofras είπε Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έδειχνε λάθος μετρήσεις το πρόγραμμα , με τι πρόγραμμα είδες θερμοκρασίες? Κατέβασε το amd ryzen master που δείχνει σωστά , εμένα το HW monitor είχε 20 βαθμούς+ το εκανα με Temp Core. Μόλις τώρα, tsofras είπε Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έδειχνε λάθος μετρήσεις το πρόγραμμα , με τι πρόγραμμα είδες θερμοκρασίες? Κατέβασε το amd ryzen master που δείχνει σωστά , εμένα το HW monitor είχε 20 βαθμούς+ 60 βαθμούς λεει.. Μόλις τώρα, tanasen01 είπε Σιγουρέψου ότι έχει μπει σωστά η ψύκτρα και τρέξε το ryzen master για πιο ακριβή απεικόνιση της θερμοκρασίας. Το ιδιο είναι και με ryzen master Οσο παει ανεβενει πολη η θερμοκρασια…… να δοκιμασω να βαλο εγω άλλη παστα που εχω?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση οτι είναι λόγω ψύκτρας. Αφαίρεση (καθαρισμός και νέα πάστα ΔΕΝ είναι απαραίτητο) και κούμπωμα ξανα η ψήκτρα. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε πολλά συστήματα αυτό. Πιέζω λίγο την ψύκτρα μετά το κούμπωμα και στρώνει. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, -^fallen είπε Έχω την εντύπωση οτι είναι λόγω ψύκτρας. Αφαίρεση (καθαρισμός και νέα πάστα ΔΕΝ είναι απαραίτητο) και κούμπωμα ξανα η ψήκτρα. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε πολλά συστήματα αυτό. Πιέζω λίγο την ψύκτρα μετά το κούμπωμα και στρώνει. αμα σου πο ότι μολης το εφτιαξα και πριν που βιδονα την φηκτρα την βηδονα στον αερα …… τορα εχω 35 βαθμούς κομπλε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Mariosleagueoflegends είπε αμα σου πο ότι μολης το εφτιαξα και πριν που βιδονα την φηκτρα την βηδονα στον αερα …… τορα εχω 35 βαθμούς κομπλε ? Το φαντάστηκα, γιατί συμβαίνει συνέχεια. Η χαρά που έχουμε .... άντε να το δουλέψω και κάτι δεν έχουμε κάνει καλά.
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Απο το τίτλο ξεκινώ.... και στην κορφή κανέλα... Και μετά, " Αφαίρεση (καθαρισμός και νέα πάστα ΔΕΝ είναι απαραίτητο) ".... Ρε που πάαααμε.... Που πάααααααμε ρε....🤣 Εννοείται οτι όσες φορές δεν μπει καλά η ψύκτρα άλλες τόσες θα πρέπει να καθαρίσεις και αυτήν αλλά και την cpu και να ξανα βάλεις παστούλα για να είναι τέλεια η εφαρμογή της σε όλη την επιφάνεια και να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα... Εκτος κι αν δεν ακούμπησε καθόλου την cpu και είναι ανέπαφα όλα.. Τότε πάω πάσο...👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα