Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπέρα παιδία

Σήμερα μόλης έκτισα το καινούργιο μου σήστημα

AMD RYZEN 3 1200

FATAL1TY K4 B450 GAMING

RX 570

600W POWER SUPPLY

Ολες οι θερμοκρασίες είναι ok εκτός του CPU 60 βαθμοί ενο δεν κανω τίποτα στο computer 7% usage  , δεν εβαλα εγω παστα εφόσον ειχε ο stock cooler.

Τι μπορεί να πήγε λαθος

Δημοσ.

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έδειχνε λάθος μετρήσεις το πρόγραμμα , με τι πρόγραμμα είδες θερμοκρασίες?

Κατέβασε το amd ryzen master που δείχνει σωστά , εμένα το HW monitor είχε 20 βαθμούς+

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tanasen01 είπε

Σιγουρέψου ότι έχει μπει σωστά η ψύκτρα και τρέξε το  ryzen master για πιο ακριβή απεικόνιση της θερμοκρασίας.

είμαι 99% Σιγουρος ότι μπικε σοστα , παω να δοκιμασο το ryzen master το εκανα με Temp Core.

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έδειχνε λάθος μετρήσεις το πρόγραμμα , με τι πρόγραμμα είδες θερμοκρασίες?

Κατέβασε το amd ryzen master που δείχνει σωστά , εμένα το HW monitor είχε 20 βαθμούς+

το εκανα με Temp Core.

Μόλις τώρα, tsofras είπε

60 βαθμούς λεει..

Μόλις τώρα, tanasen01 είπε

Σιγουρέψου ότι έχει μπει σωστά η ψύκτρα και τρέξε το  ryzen master για πιο ακριβή απεικόνιση της θερμοκρασίας.

Το ιδιο είναι και με ryzen master

Οσο παει ανεβενει πολη η θερμοκρασια…… να δοκιμασω να βαλο εγω άλλη παστα που εχω?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση οτι είναι λόγω ψύκτρας.

Αφαίρεση (καθαρισμός και νέα πάστα ΔΕΝ είναι απαραίτητο) και κούμπωμα ξανα η ψήκτρα.

Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε πολλά συστήματα αυτό.

Πιέζω λίγο την ψύκτρα μετά το κούμπωμα και στρώνει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, -^fallen είπε

Έχω την εντύπωση οτι είναι λόγω ψύκτρας.

Αφαίρεση (καθαρισμός και νέα πάστα ΔΕΝ είναι απαραίτητο) και κούμπωμα ξανα η ψήκτρα.

Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε πολλά συστήματα αυτό.

Πιέζω λίγο την ψύκτρα μετά το κούμπωμα και στρώνει.

αμα σου πο ότι μολης το εφτιαξα και πριν που βιδονα την φηκτρα την βηδονα στον αερα …… τορα εχω 35 βαθμούς κομπλε ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mariosleagueoflegends είπε

αμα σου πο ότι μολης το εφτιαξα και πριν που βιδονα την φηκτρα την βηδονα στον αερα …… τορα εχω 35 βαθμούς κομπλε ?

Το φαντάστηκα, γιατί συμβαίνει συνέχεια.

Η χαρά που έχουμε .... άντε να το δουλέψω και κάτι δεν έχουμε κάνει καλά. :)

Δημοσ.

Απο το τίτλο ξεκινώ.... και στην κορφή κανέλα...

Και μετά, " Αφαίρεση (καθαρισμός και νέα πάστα ΔΕΝ είναι απαραίτητο) "....

Ρε που πάαααμε....

Που πάααααααμε ρε....🤣

Εννοείται οτι όσες φορές δεν μπει καλά η ψύκτρα άλλες τόσες θα πρέπει να καθαρίσεις και αυτήν αλλά και την cpu και να ξανα βάλεις παστούλα για να είναι τέλεια η εφαρμογή της σε όλη την επιφάνεια και να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα...

Εκτος κι αν δεν ακούμπησε καθόλου την cpu και είναι ανέπαφα όλα.. Τότε πάω πάσο...👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...