Maroutas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά σώστε με τα φώτα σας είμαι ένα κλικ πριν την πάρω σε 55 ιντσες από Κωτσόβολο, πείτε μου σας παρακαλώ αν αξίζει και την γνώμη σας αν θέλετε!!!! https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b8-oled
gbras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Ειναι πολυ καλη. ΑΝ μπορεις να παρεις την c8 ακομα καλυτερα
Maroutas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, gbras είπε Ειναι πολυ καλη. ΑΝ μπορεις να παρεις την c8 ακομα καλυτερα Τελικά πήρα την Β8 σε 55 από Κωτσόβολο στα 999 και έκανα και πενταετή επέκταση στην εγγύηση.αλλα είχα μια ατυχία πήγα στο σπίτι άνοιξα την κούτα και ήταν σπασμένη η βάση της τηλεόρασης και μόλις την πήγα πίσω την τρέλα μου μέσα😭😭
gbras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Σπασμενη η βαση ! μαλιστα. Πως το καταφεραν αυτο αραγε.
Maroutas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, gbras είπε Σπασμενη η βαση ! μαλιστα. Πως το καταφεραν αυτο αραγε. Ούτε εγώ ξέρω σκέψου δεν είχα βγάλει ούτε την τηλεόραση από την κούτα. Ευτυχώς την πήγα πίσω και μου έδωσαν άλλη χωρίς πολλά πολλά. Τώρα παλεύω με τίς ρυθμίσεις,χαος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα