Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναπτύσσω ενα eshop πανω στην node.js. Εχω κολλήσει όμως στο κομματι των πληρωμων μεσω πιστωτικης/debit. Δεν ξερω αν πρεπει να χρησιμοποιησω ενα module η το api της οποιας τραπεζας στην οποια εχει λογαριασμο η επιχειρηση. Υπαρχει καποιος με γνωσεις για να με καθοδηγησει;

Δημοσ.

Τοσο απλό ειναι; μονο ενα request.post; νομιζα θελει να παρω το api της εκαστοτε τραπεζας και να γραψω κωδικα με βαση αυτο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mavrospete είπε

Τοσο απλό ειναι; μονο ενα request.post; νομιζα θελει να παρω το api της εκαστοτε τραπεζας και να γραψω κωδικα με βαση αυτο.

Το api της τραπεζας σου δινει οδηγιες για το τι θα τους στειλεις και τι απαντηση θα παρεις ωστε να ξερεις αν πραγματοποιηθηκε η πληρωμη ή οχι. 

Π.χ. ενα μερος του κωδικα:

const str = `${vars.mid}${'el'}${orderId}${req.body.orderDesc}${
	    req.body.orderAmount
	  }${'EUR'}${'auto:MasterPass'}${vars.apiUrl}/credit-success${
	    vars.apiUrl
	  }/credit-cancel${'Cardlink1'}`;
	  const sha = crypto
	    .createHash('sha1')
	    .update(str, 'utf8')
	    .digest('base64');
	  res.json({
	    cancelUrl: `${vars.apiUrl}/credit-cancel`,
	    confirmUrl: `${vars.apiUrl}/credit-success`,
	    currency: 'EUR',
	    digest: sha,
	    mid: vars.mid,
	    orderAmount: 0.05,
	    orderDesc: req.body.orderDesc,
	    orderId
	  });

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Το api της τραπεζας σου δινει οδηγιες για το τι θα τους στειλεις και τι απαντηση θα παρεις ωστε να ξερεις αν πραγματοποιηθηκε η πληρωμη ή οχι. 

Οτι βλεπω ειναι απο το axios? αρα θα πρεπει να ερθω να ερθω σε επικοινωνια με την οποια τραπεζα στην οποια βρισκεται ο λογαριασμος για να με ενημερωσουν για το api τους;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mavrospete είπε

Οτι βλεπω ειναι απο το axios? αρα θα πρεπει να ερθω να ερθω σε επικοινωνια με την οποια τραπεζα στην οποια βρισκεται ο λογαριασμος για να με ενημερωσουν για το api τους;

Σωστα. Καθε τραπεζα εχει το δικο της api αλλα ταιριαζουν σε μεγαλο βαθμο, ο κωδικας απο πανω ειναι για την αλφα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Σωστα. Καθε τραπεζα εχει το δικο της api αλλα ταιριαζουν σε μεγαλο βαθμο, ο κωδικας απο πανω ειναι για την αλφα.

Κατάλαβα. Για κάποιο λογο μετά από ολο το googling που έκανα μου ειχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα ήταν κάτι το υπερβολικά περιπλοκο. Ξερεις για την δική μου περίπτωση, την εθνική τράπεζα, από που μπορώ να βρω το api?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mavrospete είπε

Κατάλαβα. Για κάποιο λογο μετά από ολο το googling που έκανα μου ειχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα ήταν κάτι το υπερβολικά περιπλοκο. Ξερεις για την δική μου περίπτωση, την εθνική τράπεζα, από που μπορώ να βρω το api?

Κανονικα στα στελνει (σε μορφη pdf/manual) η τραπεζα υστερα απο αιτηση για ανοιγμα e-commerce συναλλαγων στο λογαριασμο της εταιριας, εφοσον εγκριθει.

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...