lion2486 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 hours ago, Giannakos83 said: Να βάλουν ενα τέτοιο !!!! 😀 https://youtu.be/9kKFalYJKmE 2 hours ago, Apaleytos80 said: Τραπουλοχαρτο στις ακτίνες...Δούλευε για μας όταν ειμασταν πιτσιρικάδες 😁 Κάτι σαν και αυτόν τον ήχο θα με βόλευε Reveal hidden contents Στα νιάτα μας ήμασταν πολύ μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davidcas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Giannakos83 είπε Να βάλουν ενα τέτοιο !!!! 😀 https://youtu.be/9kKFalYJKmE Γατάκια! Ξεσηκώσατε την ιδέα απο το τραπουλόχαρτο με μανταλάκι που βαζαμε μικροι 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Γιατί τα σημερινά αυτοκίνητα νομίζεται ότι τα ακούτε πραγματικά? Γιατί και των βενζινοκινητήρων ψεύτικο ήχο έχουν!! 🤣 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salecon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Agony είπε Οταν θα σταματήσουν να βγαζουν θορυβο ολα τα χρεπια που κυκλοφορουν με εξατμίσεις αγωνιστηκες λες και ειναι σε πιστα , τότε και εγω θα δεχτω να εχει θορυβο το υβριδικο μου. Που δεν το βλεπω να γίνεται Ελλαδα ποτε αυτό. Αδερφέ, το εάν το δέχεσαι ή όχι είναι μηδενικής σημασίας. Εάν ισχύσει και πρέπει να το κάνεις, πρέπει να το κάνεις. Εάν επιλέξεις να είσαι παράνομος, αυτό μετράει. Το ότι δεν σέβεσαι τους κανόνες και είσαι παράνομος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathIsCertainNow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Να σωθούν οι στοκοι πεζοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, DeathIsCertainNow είπε Να σωθούν οι στοκοι πεζοί Δεν ασπάζομαι το χαρακτηρισμό, αλλά μου έτυχε πριν μια βδομάδα. Πεζός πετάγεται πίσω από βαν κλούβα 3,5 τόνων, ολοταχώς και χωρίς να κοιτάξει καν. Πέφτω στα φρένα και τον γλιτώνω στο τσακ...συνεχίζει σα να μην τρέχει τίποτα...guess what...40ρης και βάλε φορούσε ακουστικά πρωί πρωί ο αχαρακτήριστος. Παππούς, αυτόπτης μάρτυρας, παραλίγο να πάει από εγκεφαλικό. Κύριοι/ες χιπστερς, αν η μαμά σας δε σας έμαθε πως να περνάτε το δρόμο, οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα. Τέτοιες περιπτώσεις, ούτε με φάρο και σειρήνα δεν παλεύονται, όχι 56db. ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Agony είπε Οταν θα σταματήσουν να βγαζουν θορυβο ολα τα χρεπια που κυκλοφορουν με εξατμίσεις αγωνιστηκες λες και ειναι σε πιστα , τότε και εγω θα δεχτω να εχει θορυβο το υβριδικο μου. Που δεν το βλεπω να γίνεται Ελλαδα ποτε αυτό. Αδιάφορο για τον οποιοδήποτε εάν θα το δεχτείς. Σιγά μην σε ρωτήσουν κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 45 λεπτά πριν, l337 είπε Αδιάφορο για τον οποιοδήποτε εάν θα το δεχτείς. Σιγά μην σε ρωτήσουν κιόλας Οκ θα δουμε το αποτελεσμα στο μελλον. 3 ώρες πριν, Salecon είπε Αδερφέ, το εάν το δέχεσαι ή όχι είναι μηδενικής σημασίας. Εάν ισχύσει και πρέπει να το κάνεις, πρέπει να το κάνεις. Εάν επιλέξεις να είσαι παράνομος, αυτό μετράει. Το ότι δεν σέβεσαι τους κανόνες και είσαι παράνομος. Μαζι σου θελω τοσο πολυ να σεβαστώ. Τον νομο και τοσο πολυ να ειμαι παντα τυπικος.... Αλλα δεν αντέχω αλλο , αμαξια που κανουν υπερβολικο θορυβο και παρανομουν , λαμπες ξενον και Led σε αμαξια που δεν εχουν projector και μας τυφλονουν , αμαξια χωρις ασφαλειες , αμαξια που βγαζουν απο πισω το καρκινο , αμαξια που πανε με 80 στα στενα.... Και θα μου πουν εμενα για το ηλεκτρικο οτι δεν κανει θορυβο ? Σοβαρα τωρα ? Ε οχι ρε αδερφε συγνωμη και ολας δεν το δέχομαι. Ειναι σαν να ζεις μεσα σε χωματερή και να μου βαζεις χερι επειδή πέταξα ενα ανακυκλωσιμο χαρτί.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Οι πεζοί βέβαια έχουν προτεραιότητα στον δρόμο (όχι βεβαίως σε λεωφόρους και αυτοκινητόδρομους) αλλά αυτό δεν σας το έμαθε ο μπαμπάς. Η μαμά σας έμαθε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά και να περιμένετε να περάσει το αυτοκίνητο του μπαμπά πριν περάσετε τον δρόμο. Ακριβώς το αντίθετο από ότι λέει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, Agony είπε Μαζι σου θελω τοσο πολυ να σεβαστώ. Τον νομο και τοσο πολυ να ειμαι παντα τυπικος.... Αλλα δεν αντέχω αλλο , αμαξια που κανουν υπερβολικο θορυβο και παρανομουν , λαμπες ξενον και Led σε αμαξια που δεν εχουν projector και μας τυφλονουν , αμαξια χωρις ασφαλειες , αμαξια που βγαζουν απο πισω το καρκινο , αμαξια που πανε με 80 στα στενα.... Και θα μου πουν εμενα για το ηλεκτρικο οτι δεν κανει θορυβο ? Σοβαρα τωρα ? Ε οχι ρε αδερφε συγνωμη και ολας δεν το δέχομαι. Ειναι σαν να ζεις μεσα σε χωματερή και να μου βαζεις χερι επειδή πέταξα ενα ανακυκλωσιμο χαρτί.... Πλάκα έχετε ορισμένοι.. Στις 29/5/2019 στις 9:46 ΜΜ, Agony είπε Εμένα με έπιασε κάμερα προς Πάτρα πρην χρονια με 245 με σταμάτησαν μετα απο αρκετα χιλιόμετρα και μου πήραν τα πάντα πινακιδες δίπλωμα ,και καλα έκαναν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Coul είπε Οι πεζοί βέβαια έχουν προτεραιότητα στον δρόμο (όχι βεβαίως σε λεωφόρους και αυτοκινητόδρομους) αλλά αυτό δεν σας το έμαθε ο μπαμπάς. Η μαμά σας έμαθε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά και να περιμένετε να περάσει το αυτοκίνητο του μπαμπά πριν περάσετε τον δρόμο. Ακριβώς το αντίθετο από ότι λέει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας. ΟΚ, ακολούθησε εσύ αυτό που γράφεις και περίμενε το αποτέλεσμα. Και στους δικούς σου αυτά λες; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vorian Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Kwsths67 είπε stealth mode Οι Γιαπωνέζοι ήθελαν να βάλουν ήχους από την φύση αντί για προσομοίωση ήχου μηχανής (πουλάκια, παπάκια, γατούλες κλπ.), ενώ Αμερικάνοι και Καναδοί ήχο από V8 ο οποίος ανέβαινε μέχρι 82db, άντε να τους πεις τώρα εσύ εάν το κάνουμε αυτό στην Ευρώπη σε 1-2 χρόνια θα έχουμε ομαδικές σχιζοφρένειες. Πάντως ότι γράφετε ισχύει μόνο για Ευρώπη, Ιαπωνία, USA κλπ. δεν υποχρεούνται να ακολουθήσουν χρησιμοποιώντας το ίδιο πρότυπο με την ΕΕ αλλά υποχρεούνται να βάλουν κάτι και να το περιγράψουν διεξοδικά. Οπότε εάν ακούσετε σε κανά ταξείδι σας κανά παπάκι στο δρόμο να είστε υποψιασμένοι. 2 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν ασπάζομαι το χαρακτηρισμό, αλλά μου έτυχε πριν μια βδομάδα. Πεζός πετάγεται πίσω από βαν κλούβα 3,5 τόνων, ολοταχώς και χωρίς να κοιτάξει καν. Πέφτω στα φρένα και τον γλιτώνω στο τσακ...συνεχίζει σα να μην τρέχει τίποτα...guess what...40ρης και βάλε φορούσε ακουστικά πρωί πρωί ο αχαρακτήριστος. Παππούς, αυτόπτης μάρτυρας, παραλίγο να πάει από εγκεφαλικό. Κύριοι/ες χιπστερς, αν η μαμά σας δε σας έμαθε πως να περνάτε το δρόμο, οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα. Τέτοιες περιπτώσεις, ούτε με φάρο και σειρήνα δεν παλεύονται, όχι 56db. ΕΛΕΟΣ Γιαυτό κύριοι υπάρχουν οι Dashboard cameras, ή ακόμα και το κινητό σας. Καταγράφετε ότι συμβαίνει και γλιτώνετε από όλους τους ψευδομάρτυρες στο δικαστήριο που θα ορκίζονται ότι τρέχατε ράλλυ Ακρόπολης στην Δροσοπούλου.....και μετά γελάς τελευταίος και καλύτερα από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 https://youtu.be/npOpr7juN1Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, l337 είπε Πλάκα έχετε ορισμένοι.. 33 λεπτά πριν, l337 είπε Πλάκα έχετε ορισμένοι.. Ορισμενοι εχουμε πλακα και ορισμενοι ειναι κακοπροαίρετοι χωρίς λογο σαν εσας παραδειγμα αν ειχατε παρακολουθησει την κουβεντα τοτε, το ειχα γραψει σαν παραδειγμα προς αποφυγή και το ποσο λαθος ειμουν τοτε που ειμουν νεαρος αλλα προφανος σαν καλος δημοσιογράφος πειρατε αυτο που σας βολευε για να βγαλετε την χολη σας. Οποτε ειναι ασχετο εντελος και χωρις νοημα. Αυτο που γραψατε. Εσεις κυριε αψογε εχετε παραδεχτεί ποτε τα οδηγικα σας λαθοι ? Η απλα με την πιπιλα στο στόμα γεννήθηκατε οδηγος αλάνθαστος? Στο θεμα μας λοιπον και με τα σημερινα δεδομενα και την εμπειρια που εχω. Λεω οτι ειναι χιλιαδες αλλα στραβα που πρεπει να διορθωθούν και τελευταίο αυτο με τον ηχο στα ηλεκτρικα ειναι τουλαχιστον αστειο μα το συζητάμε μεντα δεδομενα στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Λέγεται ότι η Ελλάδα θα εξαιρεθεί άμεσα του κανονισμού διότι συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις: - Κανένα όχημα δεν κινείται κάτω από 20χλμ/ώρα στα στενά - Το μοντέλο "Κάγκουρας" είναι το πιο καλοπουλημένο οπότε ο ήχος είναι εξασφαλισμένος - Τι σημασία έχει ο ήχος όταν ο οδηγός τσατάρει στο κινητό του, ούτως η άλλως θα τρακάρει/χτυπήσει κάποιον - Οι πεζοί είναι υποψιασμένοι και περνούν όποτε τους καπνίσει και σίγουρα όχι από διαβάσεις Γλυτώσαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα