Προς το περιεχόμενο

ASUS, vasilias h prasina alloga?

morpheous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την τελευταία φορά που άκουσα για το θέμα, η Abit είχε δώσει την παραγωγή των φτηνών μοντέλων της στην Elite.

Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει κάτι κατανάγκην αυτό. Από την άλλη, σκάνε και κάπως εύκολα...

Δημοσ.

Φίλε μου KWSN_Men (Μενέλαος, νομίζω?), με παρεξήγησες χθες. Δεν είπα ότι η Gigabyte είναι ο βασιλιάς στη θέση της ASUS. Μπορώ μόνο να κρίνω από το συγκεκριμένο μοντέλο 7VAX που έχω και δουλεύω απροβλημάτιστα και σταθερότατα έναν AthlonXP 2000@2180 πάνω από ένα χρόνο τώρα με 2 διαφορετικά Dimmακια (Transcend + Kingston). Τώρα τις δικές σου άσχημες εμπειρίες (και άλλων φίλων insomniacs) με Intel και Gigabyte δε μπορώ να τις σχολιάσω και βεβαίως δεν τις αμφισβητώ. Στον κόσμο των AMD όμως, πιστεύω ότι η Gigabyte παίζει δυνατά στο χώρο των middle-priced μητρικών.

Δημοσ.

Ti na pw! Exw dei polu kala boards apo Asus alla kai arketa problems! An den eixa problem apo money pantws ASUS 8a epairna! Perimenw na dw omws post kai apo Brwmogazo! :)))

Δημοσ.

paidia... min akouo asteia pramata..eleos...

H abit einai apo tis xeiroteres mitrikes... ELEOS!!

Eixa kai abit gia mobo... tora exo duo asus... (h abit pire podi)

ASUS kai pali ASUS!

apo cd/dvd rom tora... exo ena palio CDROM 50x asus pou to exo apo to 2000 kai sas pliroforo oti diavazei ta cd para polu kala akoma.. tha elega kai kati allo pou eixe simvei alla ha me peite psefti.. ara afiste to kalutera..

kai episis exo kai ena DVD ASUS ena kai kati xronia kai akoma fisaei...

Δημοσ.

Στην αρχική ερώτηση : πράσινα άλογα.

Καμιά εταιρία δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο , όλες έχουν βγάλει καλά και κακά προϊόντα (πχ η asus 9600XT , η abit AN7).

Καμία δεν έχει σταθερή ποιότητα κατασκευής , καθώς οι περισσότερες δεν κατασκευάζουν τα προϊόντα τους , αλλά τα αγοράζουν από μεγάλους OEM , διαφορέτικούς ανά μοντέλο/εποχή.

Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα forum , καθώς μόνο με δοκιμή μπορεί να ξέρει κανείς ποια προϊόντα είναι καλά και ποια είναι κακά.

Και συγκεκριμένα για την Abit , έχει πολλά RMA , αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που της έχουν αλλάξει τα πετρέλαια...

Αν εγώ τρέχω με τεράστια overvolt και overclock σε επεξεργαστή , μνήμες και chipset , θα φταίει η μητρική αν τα φτύσει;

Μάλλον το ξεροκέφαλό μου θα φταίει...

Ενώ βεβαίως παίζει και η τύχη , πριν την Abit είχα Epox 8RDA+ , που τα έφτυσε σε 6 μήνες.

Σημαίνει αυτό οτι η Epox έχει κακή ποιότητα κατασκευής;

ΌΧΙ , σημαίνει οτι ήμουν γκαντέμης (την έχασα από bios corruption).

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τον apocalypse.

μου φαίνεται καπως άτοπο να δωθεί τίτλος σε μια εταιρία στο θέμα των μητρικών. Κάθε εταιρία έχει τα υπέρ και τα κατά της,ανάλογα με τα προϊόντα που έχει βγάλει. Είναι και το θέμα τι θέλεις να πάρεις, τι γνώμες έχεις διαβάσει και απο εκεί κρίνεις για την αγορά σου. Φυσικά, υπάρχουν και φανατικοί που προτιμούν μία εταιρία δίχως να έχουν καμία βλέψη για αλλαγή.

Δημοσ.

geia sas ego apla thelo na prostheso oti exo tin m/b gigabyte 7n400 pro 2 kai eimai poli ikanopoiimenos apo statherotita :D

an kai se kapoies faseis leitoyrgias mou bouizei to anemistiraki tou north bridge :(

mallon tha ton balo sto plintirio gia katharismo :D :D

Δημοσ.

Έχει ιδιαίτερο γέλιο να βλέπεις post σταθερότητας πάντος (κυριολεκτώ) από άτομα που έχουν την μητρική τους 2-6-12 μήνες και την έχουν τεστάρει με μερικά dimmakia, κάνα 2 vga στο χρόνο επάνω, παίζοντας tetris ή pacman, και να βλέπεις μοντέλα (ναι κύριοι τα μοντέλα μετράνε -ΟΧΙ- η μάρκα) να εκθειάζονται, που πριν από μερικές ώρες παιδευόσουν να δεις γιατί παίζουν μόνο με το χ & όχι με το ψ hardware.

Όταν μια μητρική τελειώσει μερικά memtest, μερικά prime, δοκιμάσει μερικά pci modems/nics/tuners και στο restart καπάκι φορμάρει 2-3 hd ενώ αλλάζεις 2-3 dvd/cdrw hot-swap με swap manager για να τα τεστάρεις, κατεβάζοντας τα τελευταία updates του νόρτονα & του spybot, ενώ σου τραβάνε τις τελευταίες dvd ταινίες από τον shared hd στο δίκτυο, και εσύ γράφεις το τελευταίο cd για τον επόμενο πελάτη που θα πας συγχρόνως... εμ κ το scsi scanner που πατάει πάνω στο fsb να μην σκανάρει κ αυτό;

Αν στα βγάλει όλα αυτά ΧΩΡΙΣ λάθος, μέσα σε μια μέρα, μπορείς να πεις πως σε έβγαλε ασπροπρόσωπο. Που να δουλεύαν & τα fans δηλ στα 12 γιατί στα 6,5 που (εκεί δουλεύουν όλα) ξεκινάνε με την πλακέτα του jaco, τα enermax 120mm παρακάνει ζέστη στο κουτί με 2 80g hd στο πάτωμα του, και το io στο ταβάνι.

Να μιλήσει ο jaco για πλακέτες & ψηφιακά κυκλώματα μέσα

ο gaz για pitsos εμπιστοσύνη & overvolt/overclock χώσε

ο kwsn men για mobo/vga/cpu/ram ξαναμέσα

Αλλά έλεος, ίμαρτον ξαφνικά όλοι αποκτήσαν γνώμη για τα πάντα επειδή κατάφεραν να δούνε το desktop στο pc τους, και παίξαν desert combat χωρίς να τους σκάσει.

Άλλο να καταθέτει κάποιος μια εμπειρία του, κ άλλο να χαρακτηρίζει κάτι καλό ή μη βάση μίας και μόνο εμπειρίας.

(p.s. Τα παραπάνω γεγονότα είναι αληθινά, συνέβησαν σήμερα, και ήταν το αποτέλεσμα μίας συνηθισμένης μέρας σε μία εταιρεία που συνεργάζομαι).

sc

Δημοσ.

propopika pantos den prokeite pote na paro asus. me kamia panagia.

meta apo mia apotiximeni simviosi me a7v133 pou kaike etsi ksafnika pou leei kai o remos, mia a7v266 pou pote den doulepse se fsb 133 eno to ypostirize kai tin exo kanei wallpaper pistevo oti mporo na ekfero mia prosopiki apopsi.

mia etairia exo sto pc mou kai an ksanallakso mitriki pali ayti tha paro

MSI

exo msi apo epoxes bx. doyleve fsb 150 kai 155 aneta xoris kanena provlima me perifereiaka me full ta pci kai ta ide kai ton promise ton 66ari

den ypirxan tote treles xoritikotites se sklirous.

Δημοσ.

ego exw 2 faseis me asus

to ena modelo itan to a7m266 poli efxaristimeno...epi 1,5 xrono tou petaga ta matia ekso....overclocking...lalakies apo do lalakies apo ki..mia xara statherotato xeris kanena prob.....ospou mia mera APO DIKO MOU LATHOS SIGOURA erikse ena overvolting stin vga kai ginan ola kavouno.. :P

twra exw mia 8KV deluxe...apo overclockin ta liga pou exw dei den prepei na antexei kai trela....alla mesa se mia mera alaxtikan 4 litourgika kai se ola pige mia xara... genika to sistima simera klinei 9 meres sinexomena me CPU 100% load kai download 100% sinexia.... den exei parousiasi tpt.... fisika o xronos tha diksei....

pisteva panta oti oi asus einai ipertimimenes ....alla ma fora ekana to lathos na parw ftiniariko mobo....(chaintech) kai mou evgaze to ladi.....kai telika apofasisa na ta skao.... :D (kanei kalo sta nevra :P)

Δημοσ.

madsc, δεν κατάλαβα αυτή την άποψη...δεν έχει δικαίωμα δηλαδή κανείς να γράφει;

εδώ δεν κάνουμε επίδειξη γνώσεων, ούτε έχουμε υπεροπτική άποψη για κανέναν.ούτε επίσης διαβάζουμε τη γνώμη 3-4 μόνο ατόμων.

εδώ βοηθάει ο καθένας με ότι ξέρει.

Δημοσ.

Την asus την θεωρώ και καλή αλλά και υπρτιμημένη, πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να πάρει κάτι ανάλογο σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, και δεν μιλάω για mobos τύπου lite on κτλ. Έγώ αν έχω τα μπικικίνια θα τα σκάσω για asus (που δεν τα έχω) γιατί είμαι ευχαριστημένος από αυτήν την εταιρία, 4 boards και 1vga δεν είναι λίγα για να έχω άποψη, σωστά;

Δημοσ.

Όταν μια μητρική τελειώσει μερικά memtest, μερικά prime, δοκιμάσει μερικά pci modems/nics/tuners και στο restart καπάκι φορμάρει 2-3 hd ενώ αλλάζεις 2-3 dvd/cdrw hot-swap με swap manager για να τα τεστάρεις, κατεβάζοντας τα τελευταία updates του νόρτονα & του spybot, ενώ σου τραβάνε τις τελευταίες dvd ταινίες από τον shared hd στο δίκτυο, και εσύ γράφεις το τελευταίο cd για τον επόμενο πελάτη που θα πας συγχρόνως... εμ κ το scsi scanner που πατάει πάνω στο fsb να μην σκανάρει κ αυτό;

.

.

.

(p.s. Τα παραπάνω γεγονότα είναι αληθινά, συνέβησαν σήμερα, και ήταν το αποτέλεσμα μίας συνηθισμένης μέρας σε μία εταιρεία που συνεργάζομαι).

Εγώ πάντως ζαλίστηκα και μόνο που τα διάβασα! lol :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...