Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα συμβουλή καθώς ενδιαφέρομαι για μικτή ασφάλεια στο συγκεκριμένο μοντέλο (αγορά καινούριου).

Με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν μικρότερη απαλλαγή (ιδανικά <=500€) και ασφάλιστρα μέχρι 600-700€.

Περιπτώσεις που έχω κοιτάξει και πληρούν τα κριτήρια (σε πρώτη φάση) είναι: Hellas Direct, MyDirect (της Prime Insurance) και Ιnterlife.

Οσοι έχετε ασχοληθεί με αντίστοιχη ασφάλιση για το όχημα σας, ποιες είναι οι προτάσεις σας - μεταξύ άλλων λαμβάνοντας υπόψιν και την αξιοπιστία των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην αγορά;
Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.
31 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Έχω 4 αυτοκίνητα σε hellas direct 

Δεν την έχω χρειαστεί αλλά από όσα έχω διαβάσει μια χαρά είναι 

Τhanks. Αφ' ενός καλό είναι να υπάρχει πληρότητα καλύψεων, αφ' ετέρου να πρόκειται για αξιόπιστη εταιρία (όταν χρειαστεί δηλαδή να πληρώνει, να μην κάνει τον κινέζο).

Η αλήθεια είναι πως το πακέτο της Hellas Direct φαίνεται εξίσου καλό με των άλλων δύο, και νομίζω πως υπερέχει στο θέμα της απαλλαγής.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα της ασφάλειας αλλά καλοδεχούμενο οποιοδήποτε σχόλιο έχεις για το XC40 (και για ποια έκδοση πρόκειται).

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα αμάξι που είχε αγορά 20 χιλιάδες καινούργιο και σημερινή αξία δηλωμένη στα 12 χιλιάρικα του 2013 μοντέλο έχει μικτή 480 ευρώ το χρόνο. Τόσα δίνω intersalonica. Φαντάζομαι ότι θα φεύγεις πάνω από 700 ευρώ σχετικά εύκολα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

600 ευρώ με 250 απαλλαγή και ότι έκπτωση υπάρχει και δεν υπάρχει στην interlife για αμάξι καινούριο με αξία 20500

επειδη μου την έχει κάνει κουμπάρος μου που είναι στον χώρο, μου έχει πει ότι πληρώνουν και δε σε σκοτίζουν 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Ένα αμάξι που είχε αγορά 20 χιλιάδες καινούργιο και σημερινή αξία δηλωμένη στα 12 χιλιάρικα του 2013 μοντέλο έχει μικτή 480 ευρώ το χρόνο. Τόσα δίνω intersalonica. Φαντάζομαι ότι θα φεύγεις πάνω από 700 ευρώ σχετικά εύκολα. 

Η Inttersalonica δεν μετεχει στον φιλικο διακανονισμο .

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Γιάννης Platano Καλά απλά για το κόστος το είπα πιο πολύ. Η Intersalonica δεν είναι από τις ακριβές. Φαντάζομαι ότι θα ξεπερνάει τα 700 ευρώ για τέτοιο αμάξι.

Δημοσ.

Έγώ έκανα την ασφάλιση που μου προτειναν στην αντιπροσωπεία καθώς είχε περί τα 60-70€ διαφορά με άλλες που είδα η οποία είχε και τη μικρότερη απαλλαγη και τις περισσότερες παροχές. Παρ΄όλα αυτα έκανα και μια extra ασφάλιση +400€ για 3 χρονια ωστε να μήν χάσει αξία το αυτοκίνητο σε περίπτωση αποζημίωσης(κλοπή ή ολική) η οποία ισχύει ακομα και άν του χρόνου επιλέξω άλλη ασφαλιστικη. Δεν νομίζω πάντως να πέσεις κάτω απο τα 900€ για 30.000 αυτοκίνητο και καλό θα είναι να μη σκεφτεις τα χρήματα και να ψάξεις καλά τους όρους. Πχ μια που κοίταξα εγώ, στα ψιλά γράμματα έλεγε οτι ναι μεν μπορεις να αντικαταστήσεις το παρμπριζ αν πάθει ζημια απο πετραδάκι η οτιδηποτε άλλο χωρίς συμμετοχη, αλλα μόνο στα συνεργαζόμενα καταστήματα, και τα συνεργαζόμενα ήταν η carglass που δεν βάζει γνήσια παρμπριζ.

Δημοσ.

Έτσι γίνεται πάντα. Σιγά μην έβαζε γνήσιο παρμπρίζ η οποιαδήποτε carglass. Mόνο στα εξουσιοδοτημένα για γνήσια ανταλλακτικά κλπ.

Μη λέμε τα αυτονόητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...