timos76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους παιδιά Έχω πάρει το Hyundai Onyx II Thinpad 14.1 από σκρουτζομαγαζο και με το που το αγόρασα και το άνοιξα το φόρτισα κανονικά μέχρι το 95% το βγάζω από το ρέυμα για να δουλέψει μόνο με τη μπαταρία και σβήνει συνεχώς κάθε φορά μετά από 30 δέυτερα... !😲 Σβήνει και με ένα ελαφρό κραδασμό επίσης, π.χ ελαφρύ χτύπημα με το χέρι // μια γνώμη τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από timos76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μάλλον φταίει ότι είναι Hyundai αλλά στείλ το πίσω γιατί δεν θα έπρεπε να συμβαίνει όσο είναι νωρίς. Αφού σβήνει με χτύπημα μάλλον είναι κακή επαφή κάποιου κυκλώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STRS1992 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Πίσω και γρήγορα με την εγγύηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmarinos2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Αδερφε βρηκες και εσυ λαπτοπ ν αγορασεις..... Το thosmon απο media markt που ειναι αδερφακι μ αυτο που εχεις με αφησε στους 5 μηνες απο μπαταρια απλα δεν την φορτιζει και τωρα θα το στειλω πίσω τωρα αν θα βρω ακρη αυτο παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drizzly Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στειλτο πίσω και ζητά τα λεφτά σου! Κακή επιλογή πολύ κακή !!! Η αλλιώς να σε αφήσουν να επιλέξεις κάτι στην ίδια αξία του προϊόντος από το μαγαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos76 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) θα το στείλω πίσω αλλά μου είπαν ότι θέλουν 20 εργάσιμες για να το δουν έαν εχει βλάβη ή αν το χάλασα εγω για να μου δώσουν λευτά πίσω δείχνει οτι φορτίζει η μπαταρία του αλλα όταν το βγάλω απο τη πρίζα ..dead! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από timos76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos76 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Του πέρασα Ubuntu 19.04 και ΔΕΝ το κάνει ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα