Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω καταληξει σε αυρα τα parts,

και ψαχνω ακομα ενα κουτι και ενα hdd  μηπως μπορει καποιος να μου πει ενα ποσο μεγαλο κουτι χρειαζομαι ,

ευχαριστω

pc.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Phanteks Eclipse P400 εδώ και 1,5 χρόνο (Phanteks Eclipse P400) και μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτικό κουτί (και πολύ ευρύχωρο).
Μπορείς να πας και σε αυτό: NZXT H500 ή αν θες φθηνότερο σε κάποιο Coolermaster π.χ MasterBox MB600L
Για HDD: WD-Blue-3-5-2TB ή αν θες πιο φθηνά WDBlue-3-5-1TB , άποψή μου είναι να πας και σε μεγαλύτερο SSDγιατί 120GB δε φτάνουν για τίποτα (π.χ. Kingston-A1000-240GB
Και ίσως και αλλαγή σε κάρτα γραφικών σε GTX 1660 (Palit-GeForce-GTX-1660) , νομίζω αξίζουν τα 40 ευρώ παραπάνω για την κάρτα αυτή αντί της RX580

Επεξ/σία από geodevil
Δημοσ.

ποια η διαφορα μιας 1660 με 214 ευρω και μια πχ με 300+ ?

το εχω προσεξει αλλα αυτα θα τα παρω σε κανα 1 1μιση μηνα,

επισης θελω να δω και τον 3600 αν αξιζει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonny093 είπε

RGB / Αριθμός fan / Build quality / Heatsink / VRM / *"A chip"

Ακριβότερη κάρτα μπορεί να είναι απλά μία premium και δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερη σε επιδόσεις (δηλ RBG / Build quality ή απλά πληρώνεις το brand).

Η διαφορά μεταξύ OC και κανονικής είναι μικρή σχετικά. Σε gaming ίσως 4% (FPS).

Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις +86ε  για 1660 όταν μπορείς να αγοράσεις στα 300+ε μία 2060.

*Chip που clockαρουν υψηλότερα.Τις περισσότερες φορές οι κάρτες αυτές έχουν στο όνομα του προιόντος το "OC"(Βλ.Silicon lottery)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, jonny093 είπε

Η υλοποίηση της Palit σε 1660 που έβαλα στα 214 νομίζω είναι υπεραρκετή για gaming σε 1080p, κατά την αποψή μου δεν χρειάζεται να πας σε ακριβότερες υλοποιήσεις γιατί όπως σωστά είπε και ο φίλος πιο πάνω, αν περάσεις τα 300 ευρώ πας σε μια RTX 2060 και είσαι πιο μακροπρόθεσμα καλυμμένος και με ray-tracing που θα χρησιμοποιούν τα games από το 2020 και μετά.

Επεξ/σία από geodevil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...