Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Εάν είχες κοντά σου πρατήριο cng , τότε θα ήταν η πιο οικονομική λύση να πας σε Φυσικό αέριο.

Θα πρότεινα οκτάβια εάν σου αρέσει

Σε αυτά που έχεις αναφέρει 308 μου αρέσει πιο πολύ.

+1 απο εμενα στο octavia cng,αλλα σιγουρα εκτος budget του op

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

opel meriva 1.6 cdti. Για opel εχουν βγει πολυ αξιοπιστα ,εχει χωρους κ πολυ καλη συναρμογη 

Επεξ/σία από lele322
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lele322 είπε

opel meriva 1.6 cdti. Για opel εχουν βγει πολυ αξιοπιστα ,εχει χωρους κ πολυ καλη συναρμογη 

Μικρούλι δεν είναι αυτό; Ή είναι σαν τo Note?

19 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Εάν είχες κοντά σου πρατήριο cng , τότε θα ήταν η πιο οικονομική λύση να πας σε Φυσικό αέριο.

Θα πρότεινα οκτάβια εάν σου αρέσει

Σε αυτά που έχεις αναφέρει 308 μου αρέσει πιο πολύ.

To 308 είναι αξιόπιστο;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, liakjim είπε

To 308 είναι αξιόπιστο;

4.3 m μηκος . Παρομοιο με renault scenic

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

To 308 είναι αξιόπιστο;

Γενικά για τα PSA  diesel  έχουν καλή φήμη τα μοτέρ. Τώρα το 308 δεν το ξέρω  σαν αυτοκίνητο απλά μου αρέσει πιο πολύ από τα υπόλοιπα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ford focus 2015 και μετά, titanium έκδοση. Με λίγο ψάξιμο θα το βρεις από ιδιώτη κάτω από 10.500.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, omitziz είπε

Ford focus 2015 και μετά, titanium έκδοση. Με λίγο ψάξιμο θα το βρεις από ιδιώτη κάτω από 10.500.

Αυτό δεν χωράει ούτε καρότσι , έχει μικρό πορτ μπαγκαζ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, omitziz είπε

Οδηγώ Focus από το 2002 και η γυναίκα έχει Fiesta από το 2004 .

Φορντιάσαμε!!!!!

Το ξέρω ότι δεν έχουν σχέση τα μοντέλα μεταξύ τους αλλά και πάλι, θα ήθελα κάτι άλλο.

Δημοσ.
Στις 13/6/2019 στις 8:43 ΠΜ, mp123 είπε

Προσωπικά δεν έχω θέμα να αγοράσω premium γερμανικό.ειναι άποψη μου να μην δίνω παραπάνω από 15000 για αυτοκίνητο συν όχι γερμανικό.σε 5 μέρες παραλαμβανω καινούργιο αυτοκινητάκι.παλι σε Ασία μεριά πήγα.ποτε σε γερμανό.θελω εγγύηση και αξιοπιστία .δεν είναι θέμα όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.οσα γερμανικά είχα μου έβγαζαν προβλήματα ( opal corsa,  BMW 316.).ok σεβαστή φυσικά η άποψη σου .

Ποιο περιμένεις; 

@liakjim το tipo το συμπάθησα από όταν βγήκε και λογικά στα λεφτά που δίνεις θα το βρεις σχεδόν καινούργιο. Αλλά εγώ συμπαθώ τα ιταλικά έτσι κι αλλιώς.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+100 που σου αρέσουν τα ιταλικά.τώρα περιμένω την άλλη εβδομάδα καινουργιο Suzuki swift 1.2 gl+ αυτόματο. Αυτό της άρεσε απο ολα τα μικρα για κατι μεγαλυτερο από το i10. Η πρώτη επιλογή ήταν το mito αλλά δεν υπάρχει αυτόματο.μεγαλος καημος η mito.το βλέπω και τρελενομε. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Μσ το καλό να έρθει και καλοτάξιδο να είναι. Το 500 αυτόματο δεν της άρεσε; 

Ωραίο και το swift, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το καινούργιο μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μσ το καλό να έρθει και καλοτάξιδο να είναι. Το 500 αυτόματο δεν της άρεσε; 

Ωραίο και το swift, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το καινούργιο μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

Ευχαριστω.Όχι δεν της αρεσε καθολου.ειναι πιο μικρό , εχει 2 πορτες , μικρο πορτ παγκαζ και επισεις 67 άλογα τα ίδια .ηθελε κατι πιο δυνατο.την έχω μάθει μόνο Ιάπωνα, Κορέα και Ιταλία να κοιτάει.τιποτε αλλο.να μάθει σε αυτό και μετά θα την πάω σε καλό μικρο sport 150 άλογα να κάνω και εγώ το κέφι μου.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε παρε ένα i10, βάλε και μια μπαγκαζιέρα απο πάνω, ένα τρέιλερ άμα χρειαστείς και θα εισαι κύριος. Βέβαια θα κανεις Αθήνα-Ωρωπό κανα τρίωρο αλλα σημασία δεν εχει ο προορισμός αλλα το ταξίδι Εναλλακτικά picanto αλλα δε σε κόβω για τόσο γκαζιαρη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Φίλε παρε ένα i10, βάλε και μια μπαγκαζιέρα απο πάνω, ένα τρέιλερ άμα χρειαστείς και θα εισαι κύριος. Βέβαια θα κανεις Αθήνα-Ωρωπό κανα τρίωρο αλλα σημασία δεν εχει ο προορισμός αλλα το ταξίδι Εναλλακτικά picanto αλλα δε σε κόβω για τόσο γκαζιαρη 

To έχω σκεφτεί αν αξίζει να πάω σε μικρότερο και να βάλω thule. Δεν ξέρω όμως αν βολεύει, ειδικά να ανεβάζει εκεί πάνω η γυναίκα καρότσια κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...