Προς το περιεχόμενο

ECU programming ( Galletto 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, gmts είπε

Έχει point system το insomnia? Τι παίζει με τις παρατηρήσεις που είπες?

Δεν ξέρω. Μαλλον όπως η τροχαία θα είναι.μετα απο κάποιους πόντους σου παίρνουν το δίπλωμα.

Anyway έχω δύο ως τωρα αν δεν με ξαναδείτε να γράφω πάει να πει ότι στην τρίτη παρατήρηση Υπάρχει point system.δεν ξέρω αν θα περάσω από φαλαγγα και το βασανιστηριο με τα βραστα αυγα στις μασχαλες μετα απο την διαγραφή.😁

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι να μην κλείσει.θελω να δω με τι σκεπτικό ειπες την μπαρούφα να βάλεις turbo σε κίνητρα 1.4  του 2006 χωρίς να αλλαξεις τιποτα στον κινητηρα.Ενώ λες πως είσαι γνώστης προγραμματισμού και έχεις βρει πατέντα για μείωση της κατανάλωσης σου διαφεύγουν βασικές γνώσεις μηχανολογίας.με λίγα λόγια από μηχανολογία δεν έχεις ιδεα και μας λες λες για υδρογονα.

Άντε να πάρω και την τρίτη παρατήρηση να τελειώνουμε ( σε 7 μέρες έχω δύο).

Μείωση κατανάλωσης κάνω μέσω υδρογόνου όχι μέσω προγραμματισμού . Φυσικά μηχανολογικά δεν γνωρίζω πολλά γιατί δεν έχω ασχοληθεί . Γι'αυτό ρώτησα αν θα μπορούσα να βάλω τούρμπο κλπ ή προγράμματα για ΔΥΝΑΜΗ , ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . Στο κάτω κάτω δεν σας είπα πάρτε υδρογονα , εγώ μια χαρά την έχω βρει και κάνω και οικονομία . 

Το ανέφερα μόνο σε μια συνομιλία που λέγαμε για αύξηση ίππων . 

Μη κάνετε παράνομες ουσίες έχουμε πει καλοκαιριάτικα . Στο κάτω κάτω στα λόγια μου έρχεσαι , μαζευτηκατε οι επιστήμονες .

Δημοσ.

Φίλε μου από καθαρή περιέργεια το έψαξα και βλέπω ότι έχει απαγορευτεί στην Ελλάδα ως πράξη εξαπάτησης από την Γ.Γ.Κ.

https://www.tosynergeio.gr/epixeirimatikotita/nomothesia/2

Γενικά διάβασα ότι δημιουργεί θέματα και το αυτοκίνητο δουλεύει με φτωχό μίγμα με ότι αυτό συνεπάγεται.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexakis199 είπε

Μη κάνετε παράνομες ουσίες έχουμε πει καλοκαιριάτικα . Στο κάτω κάτω στα λόγια μου έρχεσαι , μαζευτηκατε οι επιστήμονες .

Στο κάτω κάτω απορώ που βλέπεις πως έρχομαι στα λόγια σου ;

Μην κάνετε παράνομες ουσίες έχουμε πει καλοκαιριάτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Φίλε μου από καθαρή περιέργεια το έψαξα και βλέπω ότι έχει απαγορευτεί στην Ελλάδα ως πράξη εξαπάτησης από την Γ.Γ.Κ.

Γενικά διάβασα ότι δημιουργεί θέματα και το αυτοκίνητο δουλεύει με φτωχό μίγμα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δυστυχώς . Εμείς κάναμε τα πειράματα μας και μας δούλεψε . Το αν απαγορεύεται εδώ φυσικά και θα απαγορευόταν , ποιος θέλει να χάσει λεφτά . Υπάρχουν χώρες 2-3 όπως είπε ένα παιδί εδώ μέσα που χρησιμοποιούν .

Ε φαντάζομαι εκεί δεν είναι παράνομο .

Πάντως με την απλή λογική όποιος ξέρει ότι αντιδρά το υδρογόνο και το οξυγόνο καταλαβαίνει τι μπορεί να κάνει . Άλλο αν δεν το χωνεύουν κάποιοι , λόγω πείσματος , αμάθειας κλπ 

17 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Όπως είπα δεν χρησιμοποιώ καύσιμο για υδρογόνο , για άλλη μια φορά μείγμα αέρα μόνο για καλύτερη καύση στον κινητήρα . Με βενζίνη κινούμαι .

Εδώ πάντως πριν από χρόνια κιόλας .

http://www.skai.gr/mobile/article?aid=213238

Επίσης Toyota, Honda , Hyundai κλπ ψάξτε το ίντερνετ με τα σχετικά να δείτε τι φτιάχνουν .Μόνο εδώ που είμαστε πίσω χρόνια τα απαγορεύουν . Υπάρχουν βέβαια και οι επιτήδειοι πάντα που πουλάνε μουφες . Ε εκεί είναι θέμα του πόσο καλά ξέρεις τι αγοράζεις .

Αυτά από εμένα , ευχαριστώ τον liapisftw για τις συμβουλές του και να πω ότι δεν προσπάθησα να πασάρω την ιδέα περί υδρογόνου και άνοιξε όλο το θέμα αυτό . Εμένα μου κάνει και με βολεύει προσωπικά οπότε τι σας τρώει τους άλλους .

Επεξ/σία από alexakis199
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...