Προς το περιεχόμενο

UPlay Plus, η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft για PC

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι κολλημα εχετε με το "μου ανηκει" ... Κοιτάω πανω απο τον υπολογιστή μου και βλέπω 2 γεμάτα ραφια απο παιχνιδια που μου ανηκουν, με τα κουτια τους κτλ...Μονο χωρο πιανουν...Απο τη στιγμη που πηραν τη θεση τους στο ραφι, δεν τα εχω ξανακουμπησει...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, xavier είπε

τι κολλημα εχετε με το "μου ανηκει" ... Κοιτάω πανω απο τον υπολογιστή μου και βλέπω 2 γεμάτα ραφια απο παιχνιδια που μου ανηκουν, με τα κουτια τους κτλ...Μονο χωρο πιανουν...Απο τη στιγμη που πηραν τη θεση τους στο ραφι, δεν τα εχω ξανακουμπησει...

ναι αλλά τα έχεις κατ@@ρημένα οπότε σου ανήκουν!

Ότι και να γκρινιάζουμε, όλα πάνε να γίνουν συνδρομητικά. Το κατά πόσο θα είναι πετυχημένο αυτό θα φανεί στα επόμενα χρόνια.

Δεν νομίζω ότι οι εταιρείες πιστεύουν ότι ο καθένας μας θα έχει 5 συνδρομές το μήνα, για παιχνίδια ταινίες κτλ κτλ, απλώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι παίχτες στην αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, panossar95 said:

Σε λίγα χρόνια οι συνδρομητικές υπηρεσίες θα είναι περισσότερες από τον πλυθησμό της γης έτσι όπως πάμε.

μυρίστηκαν χρήμα...

9 hours ago, tolstoy said:

Αν είναι έτσι πολύ ενδιαφέρον το Stadia. Θα μπορώ να παίζω στο iPad παιχνίδια για pc.

Αλλά ας έρθει πρώτα Ελλάδα και βλέπουμε.

Τέτοιες υπηρεσίες δεν είναι ώριμες -και ποτέ δεν θα είναι- ώστε να προσφέρουν smooth competitititive gaming. Μπορείς να παίξεις fps 120/240hz? όχι!

1 hour ago, xavier said:

Μα και το ηλεκτρονικό (setup) σου ανήκει. Εδώ λέμε ότι τέτοιες υπηρεσίες προσφέρουν gaming όσο έχεις net & active συνδρομή.

Επεξ/σία από NotAliki177

Aσύμφορο για μόνο παιχνίδια της Ubisoft. Το gamepass της MS έχει πολλά περισσότερα. Κάτι ανάλογο με την Ubisoft έχει κάνει και η EA στο Xbox με λιγότερα χρήματα αλλά και πάλι πάτωσε.

• Like 1

9 ώρες πριν, Chaser είπε

Σε ενα χωρο που πληρωνεις 60ευρω το παιχνιδι, εαν σε πεισουν να δινεις 15 πιστευεις η ποιοτητα και το προσωπικο θα μεινει το ιδιο?

Η λιανική τιμή δεν ανταποκρίνεται στα χρήματα που θα πάρει η εταιρία ανάπτυξης....Πληρώνεις αναρίθμητους άλλους που ουδεμία σχέση έχουν με το ίδιο το παιχνίδι (εταιρία εισαγωγής, μαγαζάτορες, μεταφορείς κλπ). Η τεχνολογία πλέον μας επιτρέπει να απαλλαγούμε από το να πληρώνουμε τα συγκεκριμένα μη παραγωγικά κόστη. 

9 hours ago, oceanborngr said:

Η πληρης σειρα ειναι ως εξης: Θα πληρωνουμε την Google η οποια θα εκβιαζει τους developers me ληστρικα ποσοστα για να τους εχει στη λιστα και κατοπιν σε πετυχημενα franchise θα τους εκβιαζει ξανα για να βγαζουν αναμασημενα τα ιδια παιχνιδια καθε χρονο πριν αν ειναι 100% ετοιμα για να προλαβαινει ημερομηνιες. Επισης θα δοθει προτεραιοτητα στην πιο μεγαλη αγορα που ειναι τα χαζοπιτσιρικια με τα fortnite και στην αηδια που λεγεται "e-sports" οποτε ξεχναμε δια παντος επη οπως τα Thief, Monkey Island, Riven, Total War, Civilization, Starcraft και πολλα πολλα αλλα.

Τουλαχιστον με ενα 10αρι η 15αρι το πολυ ευρω το μηνα ολο και κατι καλο μπορει να πετυχεις διαθεσιμο ωστε να υπαρχει το value for money αντι του quantity for money. Τα πρωτα δειγματα του Game Pass Ultimate πχ ειναι καλα.

Εδώ με κέρδισες. Respect.

Παιδιά gamer δεν είμαι, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα πάνε σχετικά προς το καλύτερο τουλάχιστον για το μεγαλύτερο σύνολο. Δηλαδή αν τα βγάλουν μόνο συνδρομητικά τα παιχνίδια όντως τα έχεις όσο τα πληρώνεις. Αλλά προς το παρόν δείχνουν ότι πάνε για υβριδικό μοντέλο. Αν κάποιος παίζει αρκετά παιχνίδια, νομίζω τον βολεύει να βάλει μια τέτοια υπηρεσία (Ειδικά αν έχει τα μεγάλα παιχνίδια day-1). Έπειτα αν κάποια του αρέσουν πολύ, μπορεί να τα αγοράσει σε sales Κλπ μετά από κανα 2 χρόνια στο 1/5-1/10 του lunch price. Επίσης για να παίξει κάποιος παιχνίδια δεν χρειάζεται να έχει ούτε καλό pc ούτε μεγάλο budget. Πχ πόσοι και πόσοι μπορεί να έχουν μια περίοδο που θα θελαν να παίξουν και έχουν χρόνο κλπ ενώ το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου θα σκούριαζε το pc και η κονσόλα? Νομίζω ότι αν με 15-20 ευρώ μπορείς να παίξεις 1 μήνα, αποτελεί πολύ καλή λύση για μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Είτε είναι στις διακοπές, είτε σε οποιαδήποτε περίοδο το θυμηθεί. Παίζεις πχ με γραφικά μιας gtx1080 χωρίς να έχεις σκάσει 1200+ για ένα μηχάνημα που το 90% του χρόνου θα κάθεται. Νομίζω αποτελεί καλή λύση, ειδικά όταν μπορεί να τρέξει παράλληλα με τις κλασικές λύσεις. Όσο για τα φυσικά αντίτυπα, η γνώμη μου είναι ότι όσο προχωράει ο χρόνος τόσο πιο απαρχαιωμένα φαίνονται. Μια λύση τύπου gog δηλαδή που το παιχνίδι είναι drm-free είναι ότι καλύτερο νομίζω. Αλλά το φυσικό δισκάκι λόγω χώρου δεν είναι. Απλά επειδή τώρα κινδυνεύουμε αν κλείσει μια υπηρεσία, πρέπει νομίζω να βρεθεί μια λύση που θα μπορέσει να ξεκλειδώνει το παιχνίδι σε περίπτωση που η υπηρεσία κλείσει. Νομίζω πάντως ότι το steam είναι too big to fail. Μπορεί να μην είναι το ίδιο κερδοφόρο στο μέλλον, αλλά άλλο αυτό και άλλο να κλείσει. Όπως και να έχει πάντως, πιστεύω ότι πολύς κόσμος έχει καταφύγει πλέον στο νόμιμο gaming σε αντίθεση με το παρελθόν. Πλέον βρίσκεις παιχνίδια που θες να παίξεις σε τιμές μικρότερες των παλιών αντιγραμμένων. Και μην ξεχνάμε το τσιπάρισμα ήταν ένας βασικός λόγος που επικράτησε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το playstation. Δεν ήταν μόνο εγχώριο το sport.... Πλέον αυτό δεν παίζει τόσο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, gregory22 είπε

Aσύμφορο για μόνο παιχνίδια της Ubisoft. Το gamepass της MS έχει πολλά περισσότερα. Κάτι ανάλογο με την Ubisoft έχει κάνει και η EA στο Xbox με λιγότερα χρήματα αλλά και πάλι πάτωσε.

Σε χαλάει να βάλεις ένα μήνα GamePass να βαρεθείς να παίζεις τα παιχνίδια του καταλόγου της, τον άλλο μήνα Uplay+ να παίξεις το κατάλογο τους, τον άλλο μήνα EA κλπ. Γιατί να δεσμεύεσαι σε ένα μόνο κατάλογο αφού μπορείς να τους αλλάζεις κάθε μήνα; Θα βαρεθείς να παίζεις με πάνω κάτω ένα δεκάρικο το μήνα. Εμένα πάντως δεν με χαλάει. Το πολύ πολύ να εξοικονομήσω τα χρήματα της ενοικίασης με το να αγοράσω 2 λιγότερους AAA τίτλους το χρόνο.

Επεξ/σία από aypnia

7 ώρες πριν, aypnia είπε

Σε χαλάει να βάλεις ένα μήνα GamePass να βαρεθείς να παίζεις τα παιχνίδια του καταλόγου της, τον άλλο μήνα Uplay+ να παίξεις το κατάλογο τους, τον άλλο μήνα EA κλπ. Γιατί να δεσμεύεσαι σε ένα μόνο κατάλογο αφού μπορείς να τους αλλάζεις κάθε μήνα; Θα βαρεθείς να παίζεις με πάνω κάτω ένα δεκάρικο το μήνα. Εμένα πάντως δεν με χαλάει. Το πολύ πολύ να εξοικονομήσω τα χρήματα της ενοικίασης με το να αγοράσω 2 λιγότερους AAA τίτλους το χρόνο.

Αν μπορείς σε ένα μήνα να τερματίζεις τα παιχνίδια που έχει το gamepass ή το uplay τότε χάρη σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Αν μπορείς σε ένα μήνα να τερματίζεις τα παιχνίδια που έχει το gamepass ή το uplay τότε χάρη σου.

Τότε άλλαζε καταλόγους κάθε 2 μήνες. Ή κάθε 3 μήνες. Εκεί είναι το πρόβλημα;

Ή παίξε κάποια το μήνα αυτό και τα υπόλοιπα όταν ξανακάνεις σε 2-3 μήνες.

Αν θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερους AAA τίτλους μόνο το GamePass ή μόνο το Uplay+ δεν αρκεί.

Θα πρέπει κάποιος ή να αγοράζει ή να αλλάζει υπηρεσίες ανά διαστήματα.

Είναι υπηρεσίες με δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής και ακύρωσης, σιγά μη κάνουμε και συμβόλαιο με τη Microsoft, τη Google ή τη Ubisoft.

Επεξ/σία από aypnia

Στις 12/6/2019 στις 12:39 ΠΜ, Chaser είπε

Οποιος καταφευγει στην πειρατεια θα συνεχισει να το κανει διοτι ο συγκεκριμενος τροπος θα παραμεινει πιο προσιτος. Οσο για αυτους που δεν θελουν να δωσουν τα 60 πιστευεις οτι θα καλυψουν το κενο αυτων που θα τα εδιναν? Τα launch sales ειναι παντα τα πιο δυνατα, φαντασου λοιπον τα 60ευρω που θα εσκαγε περιπου 3-4εκ κοσμος για το νεο assassin's creed, να γινοντουσαν 15. Προκειμενου να καλυφθει το κενο οι συνδρομητες θα πρεπει να ειναι 3πλασιοι. Καμια περιπτωση.

μπα μην το λες ξέρω πάρα πολλούς, μεταξύ των οποίων κι εγω, που καταφεύγαμε στην πειρατεία για ταινίες σειρές κτλ αλλά τωρα τα δίνουμε με πολύ χαρά στο νετφλιξ. 

Μην κοιτάς το Assasin's creed που μπορεί να έκανε πανικό με το launch, να κοιτάς το σύνολο των παιχνιδιών που θα προσφέρει η πλατφόρμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...