Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, μου εκαναν δωρο αυτο το επιτραπεζιο! Εχω φαει καποιες ωρες να καταλαβω πως παιζεται αλλα δυσκολευομαι.. ( απ την μονοπολη σε αυτο..εχει ενα βαθμο δυσκολιας 😛 ) εχω ξεχωρισει τα 3 σεναρια κ οτι για καθε σεναριο χρησιμοποιεις συγκεκριμενο πακετο καρτων απο αυτες που εχουν το ματι της φωτιας στην πισω πλευρα.. επισης διαλεγεις 3 ηρωες με το ιδιο εικονιδιο κατω κ το ιδιο εικονιδιο θα πρεπει να εχει κ η τραπουλα που στην πισω οψη εχει το δαχτυλιδη.. απο κει κ περα λεει περνω 6 καρτες με το δαχτυλιδη κ αγοραζω εξοπλισμο η συμμαχους με τα 3 νομισματα ( ενα νομισμα απ τον καθε ηρωα) τελος σημειωνω κ το επιπεδο απειλης απ το αθροισμα των αριθμων που εχουν οι καρτες ηρωων.. απο εκει κ περα το χαοςς υπαρχει κανεις να μου εξηγησει τι παιζει??

pic906495.jpg

Επεξ/σία από oliz
Δημοσ.

Βλέπω είναι LCG, εμπειρία από παιχνίδια με κάρτες και deck building έχεις; Ετοιμάσου για αρκετή προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι.

Aν οι κανόνες που έχει δεν είναι ικανοποιητικοί για να σου δώσουν να καταλάβεις πως παίζεται, τότε ψάξε στο boardgamegeek ή στο fantasyflightgames για το παιχνίδι. Θα έχει διάφορα αρχεία που θα σε βοηθήσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Βρηκα εναν που εξηγει με βιντεο στα ελληνικα πως παιζεται! Αυτα τα παιχνιδια τα μαθαινεις ισως μονο οταν παιζεις με καποιον που εχειι πολυ εμπειρια μ αυτα αλλιως πελαγωνεις! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...