oliz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, μου εκαναν δωρο αυτο το επιτραπεζιο! Εχω φαει καποιες ωρες να καταλαβω πως παιζεται αλλα δυσκολευομαι.. ( απ την μονοπολη σε αυτο..εχει ενα βαθμο δυσκολιας 😛 ) εχω ξεχωρισει τα 3 σεναρια κ οτι για καθε σεναριο χρησιμοποιεις συγκεκριμενο πακετο καρτων απο αυτες που εχουν το ματι της φωτιας στην πισω πλευρα.. επισης διαλεγεις 3 ηρωες με το ιδιο εικονιδιο κατω κ το ιδιο εικονιδιο θα πρεπει να εχει κ η τραπουλα που στην πισω οψη εχει το δαχτυλιδη.. απο κει κ περα λεει περνω 6 καρτες με το δαχτυλιδη κ αγοραζω εξοπλισμο η συμμαχους με τα 3 νομισματα ( ενα νομισμα απ τον καθε ηρωα) τελος σημειωνω κ το επιπεδο απειλης απ το αθροισμα των αριθμων που εχουν οι καρτες ηρωων.. απο εκει κ περα το χαοςς υπαρχει κανεις να μου εξηγησει τι παιζει?? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από oliz
Speculoos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Βλέπω είναι LCG, εμπειρία από παιχνίδια με κάρτες και deck building έχεις; Ετοιμάσου για αρκετή προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι. Aν οι κανόνες που έχει δεν είναι ικανοποιητικοί για να σου δώσουν να καταλάβεις πως παίζεται, τότε ψάξε στο boardgamegeek ή στο fantasyflightgames για το παιχνίδι. Θα έχει διάφορα αρχεία που θα σε βοηθήσουν. 2
oliz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Βρηκα εναν που εξηγει με βιντεο στα ελληνικα πως παιζεται! Αυτα τα παιχνιδια τα μαθαινεις ισως μονο οταν παιζεις με καποιον που εχειι πολυ εμπειρια μ αυτα αλλιως πελαγωνεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα