chris_g92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Οι φαν της amd κάνουν λες και έσκασε μεταγραφή αεροδρομίου σε ποδοσφαιρική ομάδα. Μέχρι να βγει αυτός , θα ανακοινώσει κάτι και η Intel και έτσι λόγο ανταγωνισμού θα γελάει το πορτοφόλι μας. Μάλλον όχι δεν σας αρέσει ανταγωνισμός σε μερικούς. 1
dimitridegrecia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, guzel είπε Γιατί σαδιστής είσαι; Τουλάχιστον θα βλέπει καλύτερη μπάλα από την εθνική τους ομάδα. ΛΟΛ.
nikos5800 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Οι φαν της amd κάνουν λες και έσκασε μεταγραφή αεροδρομίου σε ποδοσφαιρική ομάδα. Μέχρι να βγει αυτός , θα ανακοινώσει κάτι και η Intel και έτσι λόγο ανταγωνισμού θα γελάει το πορτοφόλι μας. Μάλλον όχι δεν σας αρέσει ανταγωνισμός σε μερικούς. Μα στο road map της Ίντελ δεν υπάρχει τίποτα μέχρι τα τέλη του 2020 η 2021 ,αυτό λέμε ,σκούρα τα πράγματα ,ενώ την ίδια στιγμή η amd ιδη ετοιμάζει τους zen2+ για το 2020 και τους zen3 για το 2021 ,κατάλαβες τώρα? 1
GBorb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Σαν ιντελ φανμποι ενα εχω να πω...Εαν η κοκκινη ομαδα μπορεσει να ελενξει λιγο τις θερμοκρασιες τοτε μετα τον athlon θα ξαναφτιαξω amd.Αλλα πραγματικα με εκπλησσει ευχαριστα συνεχεια αυτη η εταιρια.... Και όμως οι τωρινοι AMD εχουν καλυτερη θερμικη συμπεριφορά από τους Intel. Το παραμυθι με τις θερμοκρασίες εχει παψει προ πολλου. 6
tsibosp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, andreas84gr είπε Φίλε αυτό που δείχνεις είναι σε 1080p οπου ζοριζεται ο επεξεργαστής αρκετά περισσότερο. Αυτό το κάνουν όλα τα gaming site για να δουν την ταχύτητα του επεξεργαστή. Αυτο ακριβως, εγω εχω εναν 6600κ στα 4,2ghz και με μια GTX1080 παιζω τα παντα στα 1440p/60fps. Μονο στο BF1 με κανει bottleneck to cpu και οταν γινεται ο κακος χαμος για 1-2 δευτερολεπτα παω γυρω στα 55fps και μετα ξανανεβαινει. Χαλαρωστε με τα cores, καλα ειναι δεν λεω και γω θα παω σε upgrade καποια στιγμη στο προσεχες μελλον αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κατι unplayable σημερα αν εχεις 4πυρηνο cpu. Μην ξεχναμε οτι ειναι προσφατα σχετικα αυτα ακομα ο μεσος user δεν εχει πανω απο 4 πυρηνες. 1
MTX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 16 πυρήνες που τρέφονται με dual channel μνήμης , μας δουλεύουνε κατάμουτρα , που ακριβώς θα μου χρησιμεύσουνε στο gaming ? ευχαριστώ δεν θα πάρω μου κάνει μια χαρά δουλειά και ένας μικρότερος cpu (9600k-2700x) και τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίνω για μια βαρβάτη κάρτα γραφικών και είμαι τύμπανο 1
andreas84gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Στο βίντεο έχει τον 8350Κ ο οποίος είναι coffee lake intel 1.5~ έτους κι οχι τον fx8350 amd 7~ ετών που τον μπέρδεψες εσυ..🙂 Έχεις δίκιο έκανα λάθος. Ο i3 8350k είναι. Παρεμπιπτόντως ο συγκεκριμένος i3 είναι 4 πυρηνος και το τρέχει μια χαρά το παιχνίδι. Φυσικά και είναι πιο αργός απ' τους άλλους δύο, αλλά βγάζει μια χαρά υψηλά frames. Είναι πιο γρήγορος πάντως απ' τον fx 8350 που ήταν ο επεξεργαστής μου για 5 χρόνια κ ας είναι 8 core. Πάντως και ο fx που είχα με είχε βγάλει ασπροπροσωπο.
patentas11 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, MTX είπε 16 πυρήνες που τρέφονται με dual channel μνήμης , μας δουλεύουνε κατάμουτρα , που ακριβώς θα μου χρησιμεύσουνε στο gaming ? ευχαριστώ δεν θα πάρω μου κάνει μια χαρά δουλειά και ένας μικρότερος cpu (9600k-2700x) και τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίνω για μια βαρβάτη κάρτα γραφικών και είμαι τύμπανο Φίλε μου αυτό σκεπτικό έχουμε όλοι, αν και εγώ 10 φορές θα προτιμούσα τον 3700 από τον 2700, αλλά προφανώς η amd με τον 16 πύρηνο δεν απευθύνεται σε εμάς με περιορισμένο budget, αλλά σε αυτούς που π.χ. αγοράσανε έναν 9920-9940-9960 με μια 2080. Εκεί απευθύνεται πιστεύω. Και για να τα πουλάει η Intel κάποιοι μπορούν και τα αγοράζουν. Και είναι και πολύ πιο ακριβά. Εμείς εδώ Ελλαδίτσα μετράμε τα κουκιά έτσι όπως μας κάνανε . Τώρα αν οι μνήμες τελικά τους κόβουν δεν το ξέρουμε, αλλά θα το δούμε σύντομα στην πράξη. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από patentas11
nikos5800 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 50 λεπτά πριν, tsibosp είπε Αυτο ακριβως, εγω εχω εναν 6600κ στα 4,2ghz και με μια GTX1080 παιζω τα παντα στα 1440p/60fps. Μονο στο BF1 με κανει bottleneck to cpu και οταν γινεται ο κακος χαμος για 1-2 δευτερολεπτα παω γυρω στα 55fps και μετα ξανανεβαινει. Χαλαρωστε με τα cores, καλα ειναι δεν λεω και γω θα παω σε upgrade καποια στιγμη στο προσεχες μελλον αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κατι unplayable σημερα αν εχεις 4πυρηνο cpu. Μην ξεχναμε οτι ειναι προσφατα σχετικα αυτα ακομα ο μεσος user δεν εχει πανω απο 4 πυρηνες. ενας συγχρονος quad core ειναι υπεραρκετος για τα σημερινα παιχνιδια που φτιαχνονται για τις κονσολες , αλλα με τις νεες κονσολες που ερχονται το 2020 (με zen 2 8c/16thread)θα τα βρουν σκουρα σε βαθμο που να μην μπορουν να βγαλουν ουτε 30fps η μπορει ορισμενα να μην ξεκινανε καν 1
tsibosp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, nikos5800 είπε ενας συγχρονος quad core ειναι υπεραρκετος για τα σημερινα παιχνιδια που φτιαχνονται για τις κονσολες , αλλα με τις νεες κονσολες που ερχονται το 2020 (με zen 2 8c/16thread)θα τα βρουν σκουρα σε βαθμο που να μην μπορουν να βγαλουν ουτε 30fps η μπορει ορισμενα να μην ξεκινανε καν Προφανως και θα τα βρουν σκουρα, απλα αυτο θα γινει τουλαχιστον σε 1 χρονο απο σημερα μεχρι τοτε θα εχουν πεσει οι τιμες κτλ.Καλα να μην ξεκινανε καν υπερβαλλεις μην ξεχνας οτι ολα φτιαχνονται για τους mainstream καταναλωτες σαν βαση, το 4core εχει χρονια ακομα μπροστα του που θα ειναι σχετικα βιωσιμο. Γιαυτο ειπα πως και γω σκοπευω σε ενα Upgrade στο αμεσο μελλον απλα οχι day 1 γτ οσο ναναι οι τιμες παντα ειναι λιγο τσιμπημενες,ακομα και αυτες της AMD.
nikos5800 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, tsibosp είπε Προφανως και θα τα βρουν σκουρα, απλα αυτο θα γινει τουλαχιστον σε 1 χρονο απο σημερα μεχρι τοτε θα εχουν πεσει οι τιμες κτλ.Καλα να μην ξεκινανε καν υπερβαλλεις μην ξεχνας οτι ολα φτιαχνονται για τους mainstream καταναλωτες σαν βαση, το 4core εχει χρονια ακομα μπροστα του που θα ειναι σχετικα βιωσιμο. Γιαυτο ειπα πως και γω σκοπευω σε ενα Upgrade στο αμεσο μελλον απλα οχι day 1 γτ οσο ναναι οι τιμες παντα ειναι λιγο τσιμπημενες,ακομα και αυτες της AMD. θα δουμε μαντης δεν ειμαι, υποθεση κανω απλα σε αυτην την γενια υπηρχαν παιχνιδια που δεν ξεκιναγαν σε dual core
GRat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, andreas84gr είπε Βασικά λάθος δικό μου. Ούτε καν 8 πυρήνες δεν χρειάζεσαι για gaming. 6 πυρήνες με γρήγορο χρονισμό είναι υπέρ αρκετοί. Τώρα αν θες μελλοντικά να είσαι οκ, 8 είναι αρκετοί. Κανένας developer δεν έχει τερματίσει σε παιχνίδι 6 πυρηνο επεξεργαστή. Black Ops 4 is winking at you
chris_g92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Μα στο road map της Ίντελ δεν υπάρχει τίποτα μέχρι τα τέλη του 2020 η 2021 ,αυτό λέμε ,σκούρα τα πράγματα ,ενώ την ίδια στιγμή η amd ιδη ετοιμάζει τους zen2+ για το 2020 και τους zen3 για το 2021 ,κατάλαβες τώρα? Μέχρι ντην γενιά 2 των ryzen δεν είδα να ξεφεύγει κατά πολύ η amd σε επιδόσεις. Σίγουρα βέβαια τα πάει καλύτερα από θερμοκρασίες. Πράγμα που οφείλεται βέβαια και στο γεγονός ότι η Intel εδώ και 2 γενιές μπορούν και τρέχουν 5ghz all cores. Εγώ του χρόνου σκοπεύω να αναβαθμίσω τον παλιό μου πλέον i5 6500. Τότε ότι θα είναι πιο καλό για την τσέπη μου θα το παρω. Δεν έχω καμία υποχρέωση ούτε στην Intel ούτε στην amd. 6 λεπτά πριν, GRat είπε Black Ops 4 is winking at you Αυτό το καταραμένο το cod . Μόνιμα 4 cores 100 % .
andreas84gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, patentas11 είπε Φίλε μου αυτό σκεπτικό έχουμε όλοι, αν και εγώ 10 φορές θα προτιμούσα τον 3700 από τον 2700, αλλά προφανώς η amd με τον 16 πύρηνο δεν απευθύνεται σε εμάς με περιορισμένο budget, αλλά σε αυτούς που π.χ. αγοράσανε έναν 9920-9940-9960 με μια 2080. Εκεί απευθύνεται πιστεύω. Και για να τα πουλάει η Intel κάποιοι μπορούν και τα αγοράζουν. Και είναι και πολύ πιο ακριβά. Εμείς εδώ Ελλαδίτσα μετράμε τα κουκιά έτσι όπως μας κάνανε . Τώρα αν οι μνήμες τελικά τους κόβουν δεν το ξέρουμε, αλλά θα το δούμε σύντομα στην πράξη. Πάρε αν έχεις το χρήμα ενα 16 πυρηνο για gaming και όταν δεις ότι δεν θα σου τρέχει καλά τα παιχνίδια θα κλαις. Ξεχάσατε μάλλον ότι μόλις βγήκε η πρώτη γενιά threadripper όλοι έτρεξαν να δουν πως θα τα πηγαίνει στα παιχνίδια. Ακόμα και τα gaming site. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, καθότι έβγαζαν λιγότερα frames και με προβλήματα. Μάλιστα η ίδια η AMD έδωσε επιλογή για απενεργοποιηση των μισων πυρήνων όταν παίζεις. Ο βασικός κορμός στα παιχνίδια δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια. Θέλουν λίγο αριθμό πυρήνων επεξεργαστή με όσο το δυνατό μεγαλύτερη συχνότητα. Γιατί νομίζεις η Intel κερδίζει τόσα χρόνια στο Gaming? Γιατί επίσης η AMD προσπαθεί να βελτιώσει το ipc και τις συχνότητες των zen επεξεργαστών? Φυσικά τα πάει εξαιρετικά και έχει σχεδόν φτάσει την Intel. Όλα αυτά για το gaming πάντα. 1
GRat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Και με 6cores πάλι τέρμα είναι.. δεν κολλάει αλλά wtf απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα