Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

δουλεύω 5 μέρες την εβδομάδα  από 10 ώρες κάθε μέρα (όσο και εσυ) βγάζω παραπάνω απο 1000 το πόσο ακριβός δεν εχει σημασία)
στην πολύ καλύτερη βγαίνουμε 2 φορές το μήνα....... ουτε οικονομικά δεν βγαινει ενοίκιο + ρεύμα + βενζίνες κλπ και το ποιο σημαντικό σωματικά όταν είσαι πτώμα το μόνο που θέλεις μετά παο 10 ώρες να κοιμηθείς όσο δεν παει

για αυτο μου φανικε εξωγήινο αυτο που εγραψες

Οκ απλά το θεώρησα λίγο επιθετικό. Δεν είναι έτσι για εμένα, έγω μια Τρίτη θα βγω μετά την δουλειά γιατί θα με χαλαρώσει να δω δύο τρεις φίλους, από την πίεση της δουλειάς. Επίσης είναι και η παρέα που σε παρακινεί οπότε θα σηκωθείς και θα πας χωρίς να έχεις όρεξη. Μια φορά την εβδομάδα θα βγω και με παιδιά από την δουλειά Πέμπτη η Παρασκευή συνήθως. Οπότε πάει κάπως έτσι. 

Οικονομικά δεν μπορώ να κάνω αποταμίευση (σοβαρή τουλάχιστον), και σχετικά έχω καλό μισθό. Επίσης βγλαζω και κάποια έξτρα λόγω ταξιδιών. Οπότε ένας είμαι και μ αρέσει να περνάω καλά, γι΄αυτό καθένας πρέπει να το βλέπει από την δική του σκοπιά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

• Like 2
  • Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Οκ απλά το θεώρησα λίγο επιθετικό. Δεν είναι έτσι για εμένα, έγω μια Τρίτη θα βγω μετά την δουλειά γιατί θα με χαλαρώσει να δω δύο τρεις φίλους, από την πίεση της δουλειάς. Επίσης είναι και η παρέα που σε παρακινεί οπότε θα σηκωθείς και θα πας χωρίς να έχεις όρεξη. Μια φορά την εβδομάδα θα βγω και με παιδιά από την δουλειά Πέμπτη η Παρασκευή συνήθως. Οπότε πάει κάπως έτσι. 

Οικονομικά δεν μπορώ να κάνω αποταμίευση (σοβαρή τουλάχιστον), και σχετικά έχω καλό μισθό. Επίσης βγλαζω και κάποια έξτρα λόγω ταξιδιών. Οπότε ένας είμαι και μ αρέσει να περνάω καλά, γι΄αυτό καθένας πρέπει να το βλέπει από την δική του σκοπιά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

τυχερός είσαι που μπορείς σωματικά (για οικονομικά δεν ειμαι σε θέση να μιλήσω προφανώς )   τι να πω καμιά σχέση με επίθεση εμενα μου φάνηκαν τα γραμμένα  σαν να είδα εξωγήινο σκάφος στον ουρανό πάνω από το σπίτι 🤣

λογικά ειναι θέμα προτεραιοτήτων πχ το να βγω έξω κλπ για μενα ειναι καθαρά να μην χανόμαστε με τους φίλους... βρίσκουμε μια μέρα άντε δυο το μήνα που όλοι ειμαστε οκ και βγαίνουμε

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελλάδα 900€ τον μήνα.Εχει όλα τα εξοδα  να πληρώσει.

Γερμανία 1700€ τον μηνα.Εχει ήδη πληρωμένα τα πάγια ,ενοίκιο ρευμα θερμανση νερό.

Αναρωτιέμαι στο τέλος του μήνα σε ποιες απο τς δύο περιπτώσεις θα του μένουν λεφτά στην άκρη.

Κατσε γιατι κατι περιεργα μαθηματικα που εκανε ενας πιο πισω,εβγαλε οτι στην Ελλαδα με 900€ μου μενουν περισσοτερα,και δεν θα ξενιτευτω κιολας.Θα χασω τους φραπεδες,τα μπουζουκια,τα τσιπουραδικα και τις 5ευρες-10ευρες του Μεταξιου.Ασε που θα παω στην αλλη ακρη της γης,στην Γερμανια που πας και με το αμαξι ξερω γω.Τεσπα,αν δεν αλλαξει κατι δραματικα τους επομενους 2-3 μηνες,κατα 90% εχω φυγει.Μιλησα παλι πριν λιγο με τον φιλο μου και μου ειπε οτι εχει ηδη παρει τηλεφωνο στην εταιρια και οποτε θελω εγω φευγω.Ακομα και μεχρι το καλοκαιρι του ειπαν δεν εχουν θεμα να περιμενουν,απο ηλεκτρολογους πασχουν πολυ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Κατσε γιατι κατι περιεργα μαθηματικα που εκανε ενας πιο πισω,εβγαλε οτι στην Ελλαδα με 900€ μου μενουν περισσοτερα,και δεν θα ξενιτευτω κιολας.Θα χασω τους φραπεδες,τα μπουζουκια,τα τσιπουραδικα και τις 5ευρες-10ευρες του Μεταξιου.Ασε που θα παω στην αλλη ακρη της γης,στην Γερμανια που πας και με το αμαξι ξερω γω.Τεσπα,αν δεν αλλαξει κατι δραματικα τους επομενους 2-3 μηνες,κατα 90% εχω φυγει.Μιλησα παλι πριν λιγο με τον φιλο μου και μου ειπε οτι εχει ηδη παρει τηλεφωνο στην εταιρια και οποτε θελω εγω φευγω.Ακομα και μεχρι το καλοκαιρι του ειπαν δεν εχουν θεμα να περιμενουν,απο ηλεκτρολογους πασχουν πολυ.

Φίλε και μονο που θα φύγεις απο την σκόνη του βαμβακιού φτάνει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...