AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Jochkol είπε Ναι γιατί αν περιμένει δεν θα χάσει ΤΊΠΟΤΑ ενώ εγώ αν φύγει θα παρατήσω το σχολείο και θα χάσω πολλά πίστεψέ με Αν σε περιμένει, θα χάσει έναν χρόνο από τις σπουδές τις και θα πάει όλη της η ζωή ένα χρόνο πίσω... αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι σημαντικότερο από το να κάνεις υπομονή ένα χρόνο με μια σχετική απόσταση τότε τσάμπα το κουβεντιάζουμε και τσάμπα πιστεύεις ότι την αγαπάς...
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, AtiX είπε Αν σε περιμένει, θα χάσει έναν χρόνο από τις σπουδές τις και θα πάει όλη της η ζωή ένα χρόνο πίσω... αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι σημαντικότερο από το να κάνεις υπομονή ένα χρόνο με μια σχετική απόσταση τότε τσάμπα το κουβεντιάζουμε και τσάμπα πιστεύεις ότι την αγαπάς... Σε μια σχέση κάνουμε θυσίες, και δεν νομίζω πως είναι τόσο τρομερό να περιμένει ένα χρόνο και να με βοηθήσει να περάσω έτσι και να φύγουμε μαζί
elgol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Φιλε μου κανεις πλακα διοτι αν δεν κανεις η σχεση σου ειναι αρρωστη Αυτο το συνεχεια μαζι ειναι οτι χειροτερο Επισης στους 10 γνωστους μου που εχω και τα ειχαν απο 15-16-17 με μια κοπελα οι 12 χωρισαν στα 30 τους Διοτι ο ανθρωπος αλλαζει κι αυτο που ηταν στα 16 δεν ειναι στα 30 Και μεχρι να παντρευτεις μη μεινεις στην ιδια γυναικα απο τετοια ηλικια οπως και η γυναικα στον ιδιο αντρα γιατι θα κανεις σχεση μετα το γαμο (999:1000) 1
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Jochkol είπε Σε μια σχέση κάνουμε θυσίες, και δεν νομίζω πως είναι τόσο τρομερό να περιμένει ένα χρόνο και να με βοηθήσει να περάσω έτσι και να φύγουμε μαζί Αυτή θα κάνει θυσιες... Εσύ??? 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Jochkol είπε Ναι αλλά να περιμένει ένα χρόνο σιγα Δεν με κατάλαβες, το θέμα είναι πως ακόμα και να φύγει εγώ δεν θα έχω μυαλό για διάβασμα, δεν θα περάσω αυτό είναι ξεκάθαρα δικαιολογία που λες στον εαυτό σου. Να στρωθείς να κάνεις αυτο που πρέπει και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, ολοκληρος αντρας είσαι πλεον, δεν είσαι κανα πενταχρονο παιδακι
elgol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Jochkol είπε Σε μια σχέση κάνουμε θυσίες, και δεν νομίζω πως είναι τόσο τρομερό να περιμένει ένα χρόνο και να με βοηθήσει να περάσω έτσι και να φύγουμε μαζί Γιατι δεν κανεις εσυ τη θυσια;
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, elgol είπε Φιλε μου κανεις πλακα διοτι αν δεν κανεις η σχεση σου ειναι αρρωστη Αυτο το συνεχεια μαζι ειναι οτι χειροτερο Επισης στους 10 γνωστους μου που εχω και τα ειχαν απο 15-16-17 με μια κοπελα οι 12 χωρισαν στα 30 τους Διοτι ο ανθρωπος αλλαζει κι αυτο που ηταν στα 16 δεν ειναι στα 30 Και μεχρι να παντρευτεις μη μεινεις στην ιδια γυναικα απο τετοια ηλικια οπως και η γυναικα στον ιδιο αντρα γιατι θα κανεις σχεση μετα το γαμο (999:1000) Δεν κάνω μαλακίες και σε καμία περίπτωση δεν θα απατουσα, ούτε η κοπέλα μου, και εγώ έχω ένα παράδειγμα γνωστών που τα είχαν από το Δημοτικό φίλε μου και πάνε για γάμο
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, montelagr είπε Μήπως να σκεφτεις το μέλλον σας πρώτα; Το μόνο μέλλον που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι να είναι μαζί με την κοπέλα του αν μπορεί 24 ώρες το 24ωρο... Όλα τα άλλα είναι εύκολα... φαγητό, σπουδές, μέλλον κλπ κλπ... αχχχχ να είχα τα μυαλά του... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από AtiX
elgol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Jochkol είπε Δεν κάνω μαλακίες και σε καμία περίπτωση δεν θα απατουσα, ούτε η κοπέλα μου, και εγώ έχω ένα παράδειγμα γνωστών που τα είχαν από το Δημοτικό φίλε μου και πάνε για γάμο Μα κι εγω αυτο λεω στα 25 παντρευεσαι στα 30 χωριζεις και δυστυχως και με παιδι
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Αυτή θα κάνει θυσιες... Εσύ??? Ναι όπως είπα και πιο πάνω δεν θα πάω στρατό αμέσως που έχω καρα βισμα και θα βγει στην σύνταξη και θα δηλώσω μόνο την πόλη που πέρασε
kiriakos500 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 <αν ισχυουν>…. εισαι μικρος ακομα ...όλα περαστικα είναι … οποτε …..
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Το μόνο μέλλον που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι να είναι μαζί με την κοπέλα του αν μπορεί 24 ώρες το 24ωρο... Όλα τα άλλα είναι εύκολα... φαγητό, σπουδές, μέλλον κλπ κλπ... αχχχχ να είχα τα μυαλά του... Δεν ειμαι τρελός, ερωτευμένος είμαι 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 εν τελη γιατι ανοιξες το θεμα? Αφου προφανως δεν θες καποια λυση...Οτι και να πουμε θα μας πεις τα γνωστα...Δεν ακους κανενος την αποψη και την αντικρουεις με "σοβαρα" επιχειρηματα...περιμενες να σου πουμε μπραβο φιλε? Ειλικρινα ελπιζω να της πουν οι γονεις της πας καλα παιδι μου που δεν θα πας να σπουδασεις? Και να παει...εκει θα φανει ποσο "αντρας" εισαι...οχι αυτα τα μιξοκλαψιαρικα που λες οτι αν φυγει δεν θα διαβασεις και θα θα θα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις