Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jochkol είπε

Δεν κάνω κανένα δυστυχισμένο προσπαθώ να ειμαι πάση θυσία μάζι τής

Η θυσία δεν είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να εξασφαλίσεις ότι δε θα γνωρίσει άλλους επειδή είσαι ανασφαλής, αλλά το να της επιτρέψεις να κάνει τα δικά της βήματα στηρίζοντάς τη διακριτικά κι από απόσταση.

Εκεί είναι η μαγκιά και η πραγματική αγάπη...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Jochkol είπε

Δεν κάνω κανένα δυστυχισμένο προσπαθώ να ειμαι πάση θυσία μάζι τής

το ιδιο λεμε...

θες να εισαι μαζι της παση θυσια...Δωσε χωρο στον αλλον γιατι θα σε χαιρετησει πριν μετρησει τα μορια που εβγαλε...

Σε μια σχεση το "μαζι" σπανιως κρινεται απο την αποσταση που χωριζει το ζευγαρι...αλλα ειναι που μετρανε.

Εισαι νεαρος και δεν το καταλαβαινεις. Αλλα φανταζομαι μπορεις να ακουσεις τις συμβουλες 10 ανθρωπων που σου γραφουν εδω. Οχι οτι ειμαστε ειδικοι αλλα εσενα ειναι η πρωτη σου "σοβαρη" σχεση που "αγαπας" ενω εμεις το εχουμε πει 3-4 φορες ο καθενας στην ζωη του και καθε φορα νομιζαμε οτι ο συντροφος μας ηταν διαφορετικος και μοναδικος και δεν θα το ξαναπουμε σε κανεναν και μπλα μπλα μπλα...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ntguitar είπε

Είμαι ο γκουρού του τζόγου στο ινσομνια.

Έστω, άρα τι λες να κάνει?

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

το ιδιο λεμε...

θες να εισαι μαζι της παση θυσια...Δωσε χωρο στον αλλον γιατι θα σε χαιρετησει πριν μετρησει τα μορια που εβγαλε...

Σε μια σχεση το "μαζι" σπανιως κρινεται απο την αποσταση που χωριζει το ζευγαρι...αλλα ειναι που μετρανε. Εισαι νεαρος και δεν το καταλαβαινεις. Αλλα φανταζομαι μπορεις να ακουσεις τις συμβουλες 10 ανθρωπων που σου γραφουν εδω. Οχι οτι ειμαστε ειδικοι αλλα εσενα ειναι η πρωτη σου "σοβαρη" σχεση που "αγαπας" ενω εμεις το εχουμε πει 3-4 φορες ο καθενας στην ζωη του και καθε φορα νομιζαμε οτι ο συντροφος μας ηταν διαφορετικος και μοναδικος και δεν θα το ξαναπουμε σε κανεναν και μπλα μπλα μπλα...

Πίστεψέ με, είναι μοναδική, έχω φίλους και φίλες και σαν αυτή αλήθεια σου λέω δεν έχω ξανά δει καμία, ήθος και σοβαρότητα που δύσκολα βρίσκεις

Δημοσ.

αν αυριο μεθαυριο σου πει πως θελει πχ να παει erasmus ή για ενα μεταπτυχιακό έξω ή οτιδήποτε τι θα κανεις; Θα της το απαγορέψεις; Και μη πεις θα πας και εσύ, γιατί δεν είναι πάντα ευκολο αυτο να γίνει.

θα της δημιουργήσεις απωθημένα έτσι και θα της βγουν καποια στιγμή.
Κάτσε συζήτησε μαζι της τι θέλει και αυτή, και να σεβαστείς τη γνώμη της ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτο που θες εσύ. σε μια σχέση πρεπει να κάνουν και οι δύο υποχωρήσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rumpelstiltskin είπε

αν αυριο μεθαυριο σου πει πως θελει πχ να παει erasmus ή για ενα μεταπτυχιακό έξω ή οτιδήποτε τι θα κανεις; Θα της το απαγορέψεις; Και μη πεις θα πας και εσύ, γιατί δεν είναι πάντα ευκολο αυτο να γίνει.

θα της δημιουργήσεις απωθημένα έτσι και θα της βγουν καποια στιγμή.
Κάτσε συζήτησε μαζι της τι θέλει και αυτή, και να σεβαστείς τη γνώμη της ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτο που θες εσύ. σε μια σχέση πρεπει να κάνουν και οι δύο υποχωρήσεις.

Σιγά δλδ να μείνει ένα χρόνο ρε παιδιά σιγά το πράγμα δεν θα χάσει τπτ δλδ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jochkol είπε

αν είναι σιγά ο ένας χρόνος, τότε σιγά και για σένα, ένας χρόνος είναι, κάνε υπομονή και θα περάσει.

Δεν είναι όπως τα σκέφτεσαι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Η θυσία δεν είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να εξασφαλίσεις ότι δε θα γνωρίσει άλλους επειδή είσαι ανασφαλής, αλλά το να της επιτρέψεις να κάνει τα δικά της βήματα στηρίζοντάς τη διακριτικά κι από απόσταση.

Εκεί είναι η μαγκιά και η πραγματική αγάπη...

Την στήριζω και την αγαπώ και το μόνο που ζήτησα ήταν αυτό δλδ σιγά να κάτσει ένα χρόνο, δεν είναι και τπτ ούτε θα χάσει κάτι εκεί θα είναι η σχολή

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα λεφτά είναι κινητήριος δύναμη χωρίς να είναι το παν.

Από σπουδές; Να έχετε κάποια γνώση σε κάτι;

Δηλαδή ακόμα και αν είμαστε εκατομμυριούχοι, να μη κάνουμε σπουδές.

Και όταν βρεθούμε σε μια ομάδα ατόμων για συζήτηση να μην έχουμε να πούμε κάτι για μας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rumpelstiltskin είπε

αν είναι σιγά ο ένας χρόνος, τότε σιγά και για σένα, ένας χρόνος είναι, κάνε υπομονή και θα περάσει.

Δεν είναι όπως τα σκέφτεσαι.

Σου εξηγώ πως αν φύγει εγώ θα παρατήσω το σχολείο και θα πάω μαζί τής, άρα δεν θα σπουδάσω, αν με αγαπάει θα μείνει για να φύγουμε μαζί 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jochkol είπε

Κάτσε τώρα είσαι φουλ φάουλ... Για αυτήν είναι σιγά το πράγμα απλά ένας χρόνος αλλά για σένα είναι ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ βοήθεια χριστιανοί καίγομαι, πεθαίνω χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου...?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, -^fallen είπε

Τα λεφτά είναι κινητήριος δύναμη χωρλις να είναι το παν.

Από σπουδές; Να έχετε κάποια γνώση σε κάτι;

Δηλαδή ακόμα και αν είμαστε εκατομμυριούχοι, να μη κάνουμε σπουδές.

Και όταν βρεθούμε σε μια ομάδα ατόμων για συζήτηση να μην έχουμε να πούμε κάτι για μας.

Συμφωνώ αλλά ξέρω παρααα πολλά άτομα που δεν έχουν σπουδάσει και μια χαρά ξέρουν να μιλάνε και να στέκονται σε μια συζήτηση

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jochkol είπε

Σου εξηγώ πως αν φύγει εγώ θα παρατήσω το σχολείο και θα πάω μαζί τής, άρα δεν θα σπουδάσω, αν με αγαπάει θα μείνει για να φύγουμε μαζί 

Με το ίδιο σκεπτικό και εσείς αν την αγαπάτε θα την βοηθήσετε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Κάτσε τώρα είσαι φουλ φάουλ... Για αυτήν είναι σιγά το πράγμα απλά ένας χρόνος αλλά για σένα είναι ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ βοήθεια χριστιανοί καίγομαι, πεθαίνω χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου...?

Ναι γιατί αν περιμένει δεν θα χάσει ΤΊΠΟΤΑ ενώ εγώ αν φύγει θα παρατήσω το σχολείο και θα χάσω πολλά πίστεψέ με

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jochkol είπε

όχι, αν εσύ την αγαπάς θα πάψεις να την πιέζεις με τον τρόπο που το κάνεις. είναι ασχημο αυτό που της κάνεις και δε ξέρεις αργότερα πως θα αντιδράσει. Σκέψου πιο μακροπρόθεσμα και όχι με το κάτω κεφάλι.

Να την αφησεις να παει εκει που  είναι να πάει και να στρωθείς να πας και εσυ μετα, ο χρόνος θα περάσει πιο εύκολα απο ότι νομίζεις και θα βρίσκεστε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, -^fallen είπε

Με το ίδιο σκεπτικό και εσείς αν την αγαπάτε θα την βοηθήσετε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Ναι αλλά να περιμένει ένα χρόνο σιγα

1 λεπτό πριν, Rumpelstiltskin είπε

όχι, αν εσύ την αγαπάς θα πάψεις να την πιέζεις με τον τρόπο που το κάνεις. είναι ασχημο αυτό που της κάνεις και δε ξέρεις αργότερα πως θα αντιδράσει. Σκέψου πιο μακροπρόθεσμα και όχι με το κάτω κεφάλι.

Να την αφησεις να παει εκει που  είναι να πάει και να στρωθείς να πας και εσυ μετα, ο χρόνος θα περάσει πιο εύκολα απο ότι νομίζεις και θα βρίσκεστε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Δεν με κατάλαβες, το θέμα είναι πως ακόμα και να φύγει εγώ δεν θα έχω μυαλό για διάβασμα, δεν θα περάσω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...