vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Jochkol είπε Και από που το συμπερανες εσύ πως θα με χωρίσει? Φιλαράκι έχουμε τραβήξει πολλά μαζί και πίστεψέ με πολύ δύσκολα και δεν μας λύγισαν Δώσε το ινστα της να δεις πως θα σε παρατήσει
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, -^fallen είπε Εγώ είμαι της άποψης να δώσετε βάση και οι 2 στις σπουδές σας και παράλληλα να προσπαθήσετε για τη σχέση σας. Εμενα προσωπικά δεν με νοιάζει τπτ όσο αυτή
ntguitar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόνο εγώ μπορώ να απαντήσω υπεύθυνα και έγκυρα στο πρόβλημα σου γιατί είμαι ειδικός.Γραφω όμως τόσα πολλά βιβλία ταυτόχρονα που δεν έχω τον χρόνο.Σου ζήτω συγνώμη και σου λέω να μην ακούς κανέναν εδώ μέσα γιατί δεν ξέρει την τυφλά του!
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ntguitar είπε Μόνο εγώ μπορώ να απαντήσω υπεύθυνα και έγκυρα στο πρόβλημα σου γιατί είμαι ειδικός.Γραφω όμως τόσα πολλά βιβλία ταυτόχρονα που δεν έχω τον χρόνο.Σου ζήτω συγνώμη και σου λέω να μην ακούς κανέναν εδώ μέσα γιατί δεν ξέρει την τυφλά του! Έχεις δίκιο, αν επιτρέπεται σε τι είσαι ειδικος?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Jochkol είπε και φίλε μην τα ισοπεδώνεις ολα, ναι εγώ προσωπικά θα αρνηθώ δουλειά για να είμαι μαζί τής Τοτε στεναχωριεμαι που θα κανεις 2 ανθρωπους δυστυχισμενους (αν υποθεσουμε οτι "αγαπιεστε" τοσο οσο πιστευεις) 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 με όλο το σεβασμό, για περπατημένος δε φαίνεσαι, νέος είσαι, στη πορεία θα καταλάβεις ποσο λάθος κανεις και πόσο κακό θα κάνει στη σχέση σας ο τρόπος σκέψης σου. ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αν συνεχίσεις έτσι δε θα έχετε καλή πορεία. Πρέπει να την εμπιστεύεσαι και να της δίνεις και τον χώρο της, αυτό που περιγράφεις τώρα είναι παθολογικό πρόβλημα, πρόσεξε το. 3
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Τοτε στεναχωριεμαι που θα κανεις 2 ανθρωπους δυστυχισμενους (αν υποθεσουμε οτι "αγαπιεστε" τοσο οσο πιστευεις) Δεν κάνω κανένα δυστυχισμένο προσπαθώ να ειμαι πάση θυσία μάζι τής
ntguitar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Jochkol είπε Έχεις δίκιο, αν επιτρέπεται σε τι είσαι ειδικος? Στα τυχερά παιχνίδια,τι άλλο.Τζοκερ κινο στοίχημα...με ξέρουν όλοι.
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Jochkol είπε Και από που το συμπερανες εσύ πως θα με χωρίσει? Φιλαράκι έχουμε τραβήξει πολλά μαζί και πίστεψέ με πολύ δύσκολα και δεν μας λύγισαν Για πες, έλιωσε το παγωτό πριν προλάβετε να το φάτε; Χάσατε το τελευταίο λεωφορείο και περπατήσατε μέχρι το σπίτι; Έβγαλες μουστάκι, σου είπε ότι της αρέσει, όμως στο σχολείο σε κορόιδευαν; 1
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Rumpelstiltskin είπε με όλο το σεβασμό, για περπατημένος δε φαίνεσαι, νέος είσαι, στη πορεία θα καταλάβεις ποσο λάθος κανεις και πόσο κακό θα κάνει στη σχέση σας ο τρόπος σκέψης σου. ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αν συνεχίσεις έτσι δε θα έχετε καλή πορεία. Πρέπει να την εμπιστεύεσαι και να της δίνεις και τον χώρο της, αυτό που περιγράφεις τώρα είναι παθολογικό πρόβλημα, πρόσεξε το. Ναι ζηλεύω το ξέρω , αλλά σου ορκίζομαι πως την αγαπώ και αλήθεια δεν θέλω να την χάσω για κανένα λόγο,
ntguitar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ntguitar είπε Στα τυχερά παιχνίδια,τι άλλο.Τζοκερ κινο στοίχημα...με ξέρουν όλοι. Είμαι ο γκουρού του τζόγου στο ινσομνια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Jochkol είπε Εμενα προσωπικά δεν με νοιάζει τπτ όσο αυτή Νεανικός έρωτας είναι. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Αλλά δεν αρκεί μόνο η αγάπη. Ακόμα και αν πάρουμε δεδομένο οτι περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί, εσείς τι θα έχετε κάνει με τις σπουδές σας η οποία μπορεί να παρέχει τα υλικά αγαθά που θα χρειαστείτε; Δε ξέρω.
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δώσε το ινστα της να δεις πως θα σε παρατήσει Γιατί είσαι τόσο καλός που θα μου την πάρεις?
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αχχχχ αυτά τα νιάτα... Την τρίχα τριχιά την κάνουν και μετά κοπανάνε το κεφάλι τους στα φόρουμ... 2
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, -^fallen είπε Νεανικός έρωτας είναι. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Αλλά δεν αρκεί μόνο η αγάπη. Ακόμα και αν πάρουμε δεδομένο οτι περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί, εσείς τι θα έχετε κάνει με τις σπουδές σας η οποία μπορεί να παρέχει τα υλικά αγαθά που θα χρειαστείτε; Δε ξέρω. Λεφτά έχω, χωρίς να θέλω να το παίξω κάποιος, εργατικός είμαι και δεν θα την άφηνα ποτέ να πάθει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις