Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Ε, τότε σταμάτα να την πρήζεις, μπας και περάσει στον τόπο κατοικίας της.

Αν είσαι εκεί ανά 3 μέρες, θα μείνεις από απουσίες, ούτε απολυτήριο δε θα πάρεις.

Οι γονείς της εννοείται ότι δε θα της το επιτρέψουν, είναι πολύ χαζή απόφαση. Και μπορεί να'ναι 18, δεν είναι ανεξάρτητη όμως κι αν συνεχίσει να σε ακούει, θ'αργήσει και να γίνει.

Μη σκέφτεσαι εγωιστικά, κακό της κάνεις.

Πρώτον δεν θέλει να περάσει στον τόπο κατοικίας της και δεύτερον δεν φαίνομαι καθόλου εγωιστικά, αν θες να ξέρεις εχω βισμα στον στρατό τον ταξίαρχο και αν πάω αμέσως μετά το σχολείο θα την περασω τζαμί, αλλά δεν θα πάω και θα φύγω μαζί της και αυτός θα πάρει σύνταξη φέτος οπότε και εγώ κάνω θυσίες

Δημοσ.

Λεπον τς, άμα έχεις λεφτά θα κάτσει μαζί σου, αλλιώς θα σε παρατήσει για τον πρώτο που θα βρει στη σχολή.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ε, τότε σταμάτα να την πρήζεις, μπας και περάσει στον τόπο κατοικίας της.

Αν είσαι εκεί ανά 3 μέρες, θα μείνεις από απουσίες, ούτε απολυτήριο δε θα πάρεις.

Οι γονείς της εννοείται ότι δε θα της το επιτρέψουν, είναι πολύ χαζή απόφαση. Και μπορεί να'ναι 18, δεν είναι ανεξάρτητη όμως κι αν συνεχίσει να σε ακούει, θ'αργήσει και να γίνει.

Μη σκέφτεσαι εγωιστικά, κακό της κάνεις.

Δεν φέρομαι καθόλου εγωιστικά αν θες να ξέρεις έχω μέσο τον ταξίαρχο στο στρατό όποιος βγαίνει σε σύνταξη φέτος, αν πάω απευθείας στρατό θα την περάσω τζαμί κάτι το οποίο δεν θα κάνω για εκείνη. Συν ότι θα δηλώσω μόνο την πόλη που πέρασε. Οπότε μόνο εγωιστή δεν μπορείς να με πεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jochkol είπε

πιστέψτε με δεν είμαι ούτε κανένας αμαθος ούτε κανένας που είναι η πρώτη μου, είναι ξέχωριστη, όμορφη, πίστη, πρόσχαρη, ευγενική , γλυκιά , μαζεμένη, και δεν κάνει σαν τσολη που κάνουν οι περισσότερες σε αυτή την ηλικία, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτήν, τον τελευταίο χρόνο κάθε βράδυ κάθομαι και κλαίω για αυτό το θέμα, δεν αντέχω άλλο και δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να φύγει

αν για καθε ενα τετοιο "πιστεψτε με" που  ακουσα μεσω φιλων μου,γνωστων μου αλλα και δικα μου ειχα ενα ευρο, αντι να καθομαι στο ινσομνια να σου απανταω μετα απο 8ωρη δουλεια που ξυπνησα 6 το πρωι, θα κοιμομουν 6 το πρωι μετα απο ξενυχτι σε καποιο μπαρ της χαβαης....

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, διαλύστε το τώρα που είναι νωρίς.

Αν το θέμα σας είναι ότι θα είστε «χώρια», είμαστε στο 2019. Τόσα μέσα επικοινωνίας και μετακίνησης έχουμε. Το βρίσκω κουτό με το που περάσει να κάνει διακοπή για 1 χρόνο (χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος). Σαν γονιός δεν θα συμφωνούσα σε κάτι τέτοιο.

Όταν πας φαντάρος, τι θα γίνει; Καταλαβαίνω ότι αγαπιέστε και δεν μου φαίνεται αστείο (έχω γνωστούς που γνωρίζονται απ' το σχολείο και το πάνε για γάμο), αλλά κάτι τέτοιοι «χωρισμοί» συσφίγγουν και τις σχέσεις καμιά φορά. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν τον κρατάς πίσω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Αν δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, διαλύστε το τώρα που είναι νωρίς.

Αν το θέμα σας είναι ότι θα είστε «χώρια», είμαστε στο 2019. Τόσα μέσα επικοινωνίας και μετακίνησης έχουμε. Το βρίσκω κουτό με το που περάσει να κάνει διακοπή για 1 χρόνο (χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος). Σαν γονιός δεν θα συμφωνούσα σε κάτι τέτοιο.

Όταν πας φαντάρος, τι θα γίνει; Καταλαβαίνω ότι αγαπιέστε και δεν μου φαίνεται αστείο (έχω γνωστούς που γνωρίζονται απ' το σχολείο και το πάνε για γάμο), αλλά κάτι τέτοιοι «χωρισμοί» συσφίγγουν και τις σχέσεις καμιά φορά. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν τον κρατάς πίσω.

Ούτε τον παρατας όμως και φεύγεις ξέροντας ότι δεν μπορεί μακρυά σου

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jochkol είπε

Πρώτον δεν θέλει να περάσει στον τόπο κατοικίας της και δεύτερον δεν φαίνομαι καθόλου εγωιστικά, αν θες να ξέρεις εχω βισμα στον στρατό τον ταξίαρχο και αν πάω αμέσως μετά το σχολείο θα την περασω τζαμί, αλλά δεν θα πάω και θα φύγω μαζί της και αυτός θα πάρει σύνταξη φέτος οπότε και εγώ κάνω θυσίες

Σε συγχαίρω, σοφή επιλογή να μην πας άμεσα στρατό.

Θα σου χρειαστεί η θητεία και με δυσμενή μετάθεση μόλις σε χωρίσει, που δεν το βλέπω ν'αργεί...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Σε συγχαίρω, σοφή επιλογή να μην πας άμεσα στρατό.

Θα σου χρειαστεί η θητεία και με δυσμενή μετάθεση μόλις σε χωρίσει, που δεν το βλέπω ν'αργεί...

Και από που το συμπερανες εσύ πως θα με χωρίσει? Φιλαράκι έχουμε τραβήξει πολλά μαζί και πίστεψέ με πολύ δύσκολα και δεν μας λύγισαν

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jochkol είπε

ρε φιλε τι λες?πας καλα?

Αυριο μεθαυριο θα θελει να παει διακοπες με τις φιλες της...Δεν θα πας?

Μπορει η δουλεια της να την στειλει μακρυα, τι θα γινει?

Μπορει να στειλουν εσενα μακρυα, δεν θα πας?

Θα εχει να σκεφτεται το παιδακι απο πισω της μην μεινει μονο και παθει κατι?Πως θα ζησει ετσι?

Μόλις τώρα, Jochkol είπε

με πολύ δύσκολα και δεν μας λύγισαν

τοσο πολυ δυσκολα που αν παει σε αλλη πολη για σπουδες φοβασαι οτι θα παει και θα την χασεις xD

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jochkol είπε

να σπουδασει θα παει, δε σε παρατησε

για καλο και των δυο σας, άλλαξε μυαλα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι της άποψης να δώσετε βάση και οι 2 στις σπουδές σας και παράλληλα να προσπαθήσετε για τη σχέση σας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jochkol είπε

Μα δεν τίθεται θέμα εγκατάλειψης, αυτό θέλω να πω. Κάθε ΠΣΚ μπορείτε να είστε μαζί (μια θα πηγαίνεις εσύ, μια θα έρχεται αυτή). Τις άλλες μέρες τηλέφωνο και skype.

Ειλικρινά δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την κάψα. Το ότι δεν θα πας άμεσα στρατό, δεν είναι θυσία αλλά σοφή επιλογή (αν έχεις σκοπό να σπουδάσεις).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ρε φιλε τι λες?πας καλα?

Αυριο μεθαυριο θα θελει να παει διακοπες με τις φιλες της...Δεν θα πας?

Μπορει η δουλεια της να την στειλει μακρυα, τι θα γινει?

Μπορει να στειλουν εσενα μακρυα, δεν θα πας?

Θα εχει να σκεφτεται το παιδακι απο πισω της μην μεινει μονο και παθει κατι?Πως θα ζησει ετσι?

τοσο πολυ δυσκολα που αν παει σε αλλη πολη για σπουδες φοβασαι οτι θα παει και θα την χασεις xD

Διακοπές θα πάει με τις φίλες της για 5 ΜΕΡΕΣ  όχι για ένα χρόνο συν ότι θα πάμε και μαζί διακοπές, και φίλε μην τα ισοπεδώνεις ολα, ναι εγώ προσωπικά θα αρνηθώ δουλειά για να είμαι μαζί τής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...