Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Παιδιά βοήθεια, έχω ενα πολύ σοβαρό θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι 17 χρόνων και τα έχω με μια κοπέλα ένα χρόνο μεγαλύτερη η οποία δίνει πανελλαδικές φέτος, ήμαστε μαζί κοντά δύο χρόνια και αγαπιόμαστε πραγματικά ( δεν λέω μαλακίες σας μιαλω πολύ σοβαρά, κάνουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο), λοιπόν για να μην καθυστερω έχουμε πει και έχουμε συμφωνήσει να δώσει, να περάσει σε μια σχολή και να περιμένει ένα χρόνο, να δώσω και εγώ έχοντας δηλώσει την πόλη που πέρασε και να φύγουμε μαζί. Μου έχει πει και μου έχει ορκιστεί πως θα μείνει αλλά δεν ξέρω αν όντως θα μείνει και αλήθεια σας λέω έχω τρελαθεί, συν ότι δεν το έχει πει στους γονείς της και δεν ξέρω πως θα το πάρουν και αν θα την αφήσουν ( αλλά είναι 18), έπεισης αν μείνει ξέρει κανείς τι ισχύει για την αναστολή φοιτησης για ένα χρόνο,πως γίνεται και όλα τα σχετικά ( οποίος ξέρει παρακαλώ να πει). Έπεισης αν εσάς το παιδί σας σας το έλεγε πως θέλει να μείνει ένα χρόνο τι θα λέγατε? Σας παρακαλώ απαντηστε σοβαρά και μην κάνετε πλάκα γιατί με απασχολεί. Ευχαριστώ
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) κλαμα ρωτα σολομωνιδη Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από tritonas00
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, GeoMak7 είπε ειναι ολοκληρωμενη η σχεση ; Nai
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Να σε περιμένει για ποιο λόγο; Τόση εμπιστοσύνη της έχεις; Ωραία αγάπη... Κι αν δεν περάσεις στην ίδια πόλη, να σε περιμένει πάλι;
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Να σε περιμένει για ποιο λόγο; Τόση εμπιστοσύνη της έχεις; Ωραία αγάπη... Κι αν δεν περάσεις στην ίδια πόλη, να σε περιμένει πάλι; Το θέμα μου είναι πως αν δεν μείνει θα είμαι εκεί ανά 3 μέρες και δεν θα περάσω έτσι κ αλλιώς, και οσο για το αν δεν περάσω στην πόλη που πέρασε θα δηλώσω μόνο αυτή την πόλη και ακόμα και αν δεν περάσω θα φύγω μαζί της και θα ξανά δώσω ενώ θα διαβάζω εκεί Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Jochkol
GeoMak7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Jochkol είπε Nai πες το στους γονεις της.
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, GeoMak7 είπε πες το στους γονεις της. Εγώ? Μα αυτή θα το πει, τι θα πάω εγώ και θα το πω? Δικοί της γονείς ειναι, αν και με ξέρουν και με συμπαθούν και σου λέω πως είναι μια σχέση σοβαρή οσο αστείο και να σας φαίνεται
GeoMak7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Jochkol είπε Εγώ? Μα αυτή θα το πει, τι θα πάω εγώ και θα το πω? Δικοί της γονείς ειναι, αν και με ξέρουν και με συμπαθούν και σου λέω πως είναι μια σχέση σοβαρή οσο αστείο και να σας φαίνεται πες τους οτι τη "μαστιγωνεις" & την αγαπας παραλληλα + οτι θα κανεις τα παντα για εκεινη.
mylo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Ούτε το καφέ της Χαράς- Κολοκοτρωνίτσι τέτοιο σενάριο
opera Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τρίτη δεν είναι σήμερα ή φτάσαμε στο Π,Σ; Η σχέση σου δεν έχει πρόβλημα,άσ'τη να πάει και του χρόνου την ακολουθείς. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από opera 1
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Jochkol είπε Το θέμα μου είναι πως αν δεν μείνει θα είμαι εκεί ανά 3 μέρες και δεν θα περάσω έτσι κ αλλιώς, και οσο για το αν δεν περάσω στην πόλη που πέρασε θα δηλώσω μόνο αυτή την πόλη και ακόμα και αν δεν περάσω θα φύγω μαζί της και θα ξανά δώσω ενώ θα διαβάζω εκεί Ε, τότε σταμάτα να την πρήζεις, μπας και περάσει στον τόπο κατοικίας της. Αν είσαι εκεί ανά 3 μέρες, θα μείνεις από απουσίες, ούτε απολυτήριο δε θα πάρεις. Οι γονείς της εννοείται ότι δε θα της το επιτρέψουν, είναι πολύ χαζή απόφαση. Και μπορεί να'ναι 18, δεν είναι ανεξάρτητη όμως κι αν συνεχίσει να σε ακούει, θ'αργήσει και να γίνει. Μη σκέφτεσαι εγωιστικά, κακό της κάνεις. 3
Jochkol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μάγκες νομίζω δεν με καταλαβαίνετε, κατανοώ πως σας φαίνεται αστείο και πως λέτε από μέσα σας " 17 χρόνων τι να ξέρει" πιστέψτε με δεν είμαι ούτε κανένας αμαθος ούτε κανένας που είναι η πρώτη μου, είναι ξέχωριστη, όμορφη, πίστη, πρόσχαρη, ευγενική , γλυκιά , μαζεμένη, και δεν κάνει σαν τσολη που κάνουν οι περισσότερες σε αυτή την ηλικία, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτήν, τον τελευταίο χρόνο κάθε βράδυ κάθομαι και κλαίω για αυτό το θέμα, δεν αντέχω άλλο και δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να φύγει, με αγαπάει και έχει πει πως θα μείνει, το θέμα είναι πρώτον τι θα πουν οι δικοί της και δεύτερον τα διαδικαστικά αν μείνει σχετικά με την σχολή
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) το ποσο σοβαρη σχεση βγαζει ματι απο την εμπιστοσυνη που της εχεις και την γενικη ωριμοτητα... Σοβαρα τωρα: Ασε την κοπελα να παει να σπουδασει γιατι μετα που θα βλεπει ολο τον κοσμο να κανει την φοιτητικη του ζωη, αυτη θα εχει αποκλιστει σε μια πολη περιμενοντας εσενα και θα χασει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εναν χρονο απο την ζωη της...Θεωρεις οτι θα αντεξεις ολη αυτη την μουρμουρα και την ψυχολογια της? Η θα σου κανει καλο αυτο για τις δικες σου εξετασεις...? Στο κατω κατω δειτε το σαν ενα τεστ για την σχεση σας... Αναβολη σπουδων παιρνεις ανα εξαμηνο και μεχρι 4 απο οσο θυμαμαι. Γραφοντας μια απλη υπευθυνη δηλωση οτι δεν θα παρακολουθησω τα μαθηματα του εξαμηνου για οικογενειακους λογους ας πουμε... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις