ALXIOA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Kαλησπερα σας. Εχω ενα ipad mini με τελευταια ενημερωση 9,3,5. παραπανω δεν αναβαθμιζεται. Υπαρχει περιπτωση με καποιον τροπο να μπορεσω να το κανω λειτουργικο να το δωσω στην κορη μου να παιζει? να κατεβαζει κανα παιχνιδι - youtube τετοια.? γιατι τωρα οσα παιχνιδια παω να κατεβασω η την εφαρμογη youtube λεει αναβαθμιστε σε ios 10..!! Καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω
ALXIOA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 το ξερω οτι δεν παει. δεν υπαρχει καποιος τροπος να κανω την δουλεια μου? δηλαδη παει για πεταμα αυτο? ενα youtube θελω να κατεβασω και δεν μαφηνει.
bahamut_zero Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μηπως παιζει κανενα jailbreak κι απο εκει να μπορεις να κατεβασεις παλιοτερες εκδοσεις εφαρμογων χωρις μα τις εχεις ηδη στο apple account σου; Πηγαινε μια στο iphonehellas και ρωτα ξερουν απο jailbreak. Διαφορετικα θα μπορουσες να κατεβασεις παλιοτερη εκδοση του youtube πχ μονο αν ειχες κατεβασει καποιο εκδοση προ ios 10+ Με αυτο το account.
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 το ειχα και γω στο ipad 3 (2012) μου ελεγε οτι για να παιξει το yt θελει update. Πηγαινα να το κανω και μου ελεγε οτι θελει ios10 ενω ηταν στο 9 κομα κατι και δεν μπορουσε να παει πιο πανω.. οτι νανε
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 7 minutes ago, firepc said: το ειχα και γω στο ipad 3 (2012) μου ελεγε οτι για να παιξει το yt θελει update. Πηγαινα να το κανω και μου ελεγε οτι θελει ios10 ενω ηταν στο 9 κομα κατι και δεν μπορουσε να παει πιο πανω.. οτι νανε Σωστά σου έλεγε. Το app της Google είναι για 10 και πάνω, ενώ η συσκευή σου δεν υποστηρίζει 10.
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Σωστά σου έλεγε. Το app της Google είναι για 10 και πάνω, ενώ η συσκευή σου δεν υποστηρίζει 10. ναι αλλα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 hour ago, ALXIOA said: το ξερω οτι δεν παει. δεν υπαρχει καποιος τροπος να κανω την δουλεια μου? δηλαδη παει για πεταμα αυτο? ενα youtube θελω να κατεβασω και δεν μαφηνει. Με τον δικό σου λογαριασμό δοκίμασες να το κατεβάσεις; Δεν το είχες κατεβάσει ποτέ παλιότερα; Αν ισχύει αυτό που λέει ο bahamut, ίσως να μπορέσεις με κάποιον λογαριασμού γνωστού σου (αν υπάρχει), που να το είχε κατεβάσει προ iOS 10.
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 τσπ εγω ετσι κι αλλιως ηθελα να παρω νεο iPad για παιχνιδια και τα σχετικα, οποτε δεν με πειραξε και πολυ
taslikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μπορείς να μπεις και από το safari δεν έχει μεγάλη διαφορά! 1
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 μη μπλεξεις με JB, θα τα κανεις χειρωτερα η μπες απο σαφαρι που λεει και ο φιλος ή παρε το mini 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα