orestis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Έχασα το περιοδικό και δεν βρισκω καποιο link στη σελίδα του RAM για να κατεβάσω το πρόγραμμα (μόνο κατι updates). Μπορεί κάποιος που το έχει να το ανεβάσει κάπου ή να μου το στείλει ή να δώσει κάποιο link για να το πάρω ; Σημείωση: Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν με το περιοδικό RAM, δεν είναι warez!
GINA_23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 here is the link http://www.periptero_sti_gonia_v.7.00_euro.gr p.s.: tha sto estelna me e-mail , alla molis diapistosa oti einai 22,1 Gbyte...opote akolouthise to parapano link kai tha sou stixisei ligotero...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 here is the linkhttp://www.periptero_sti_gonia_v.7.00_euro.gr p.s.: tha sto estelna me e-mail ' date=' alla molis diapistosa oti einai 22,1 Gbyte...opote akolouthise to parapano link kai tha sou stixisei ligotero...[/quote'] Ε οχι και 22Gbyte...22MB ειναι!!!!O δαιμων του...πληκτρολογιου ξαναχτυπησε!!! Οσο για το link ...παρα πολυ καλο!!!! Φιλικα παντα!!!!
orestis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Aν μπορείς να μου βρείς στο περίπτερο της γωνίας το RAM του Φεβρουαρίου, Μάρτη μήνα, ευχαρίστως πληρώνω τα 7 ευρώ! :?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Aν μπορείς να μου βρείς στο περίπτερο της γωνίας το RAM του Φεβρουαρίου, Μάρτη μήνα, ευχαρίστως πληρώνω τα 7 ευρώ! :? Για κοιτα στα pm σου!!!!
GINA_23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Aν μπορείς να μου βρείς στο περίπτερο της γωνίας το RAM του Φεβρουαρίου, Μάρτη μήνα, ευχαρίστως πληρώνω τα 7 ευρώ Ειναι στο RAM του ΜΑΡΤΙΟΥ.... ΄περιμένω τα 7.0 ευρώ στη θυρίδα μου Ε οχι και 22Gbyte...22MB ειναι!!!!O δαιμων του...πληκτρολογιου ξαναχτυπησε!!! αχχχ, αυτά παθαίνεις, οταν ο σκληρός σου ειναι 200 Gbytes τα βλέπεις όλα μικρότερα...
GINA_23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Aν μπορείς να μου βρείς στο περίπτερο της γωνίας το RAM του Φεβρουαρίου, Μάρτη μήνα, ευχαρίστως πληρώνω τα 7 ευρώ! Ειναι στο RAM του ΜΑΡΤΙΟΥ.... ΄περιμένω τα 7.0 ευρώ στη θυρίδα μου καλα..καλα...στα χαρίζω...προφανώς δεν σε ενδιαφέρουν οι αντικειμενικές αξίες που ειναι στο RAM του Μαρτίου....κιαυτό φορολογία ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.