Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι κάτοχος ενός Yaris Hybrid, ενός χρόνου και πρόσφατα είχα ένα μικροατύχημα στον πίσω προφυλακτήρα χτυπώντας μια αυθαίρετη κατασκευή σε ένα πεζοδρόμιο. Είμαι σε φάση συνεννόησης με τον κάτοχο του ακινήτου που έχει φτιάξει τη συγκεκριμένη κατασκευή για να με αποζημιώσει.  Από τη Toyota η τιμή που έλαβα για προφυλακτήρα. βάση και βάψιμο είναι 838 ευρώ που μου φαίνονται υπερβολικά. Υπάρχει περίπτωση η ίδια δουλειά να γίνει από άλλο εξουσιοδοτημένο, με αυθεντικά ανταλλακτικά και απόδειξη εργασιών και να βγει φθηνότερα; Επίσης σε αυτή την περίπτωση θα έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση του οχήματος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γιατί ντε και καλά σε εξουσιοδοτημένο?

Πάντως στα γνήσια ανταλλακτικά μην περιμένεις μεγάλες διαφορές, στην εργασία ίσως κάποιο άλλο να σου κάνει γενναία έκπτωση.

Όσο για την εγγύηση αυτή δεν χάνεται, ακόμα και σε μη εξουσιοδοτημένο να το φτιάξεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Γιατί ντε και καλά σε εξουσιοδοτημένο?

Πάντως στα γνήσια ανταλλακτικά μην περιμένεις μεγάλες διαφορές, στην εργασία ίσως κάποιο άλλο να σου κάνει γενναία έκπτωση.

Όσο για την εγγύηση αυτή δεν χάνεται, ακόμα και σε μη εξουσιοδοτημένο να το φτιάξεις.

Δε με ενδιαφέρει τόσο το εξουσιοδοτημένο, απλά το γνήσιο ανταλλακτικό και η απόδειξη εργασιών. Έχω ακόμα 5 χρόνια εγγύηση μπροστά μου, δεν έχω καμία διάθεση να μου την ακυρώσουν με κάποια χαζή πρόφαση. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kgkatzi είπε

Δε με ενδιαφέρει τόσο το εξουσιοδοτημένο, απλά το γνήσιο ανταλλακτικό και η απόδειξη εργασιών. Έχω ακόμα 5 χρόνια εγγύηση μπροστά μου, δεν έχω καμία διάθεση να μου την ακυρώσουν με κάποια χαζή πρόφαση. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εγω θα σου προτεινα να παρεις καποιο επισημο εγγραφο που να το υποστηριζει αυτο για την εγγυηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι αμα σου κατσει καμια χοντρη ζημια αυτοι ειναι ικανοι να σε βγαλουν εκτος εγγυησης για αλλαγμενους υαλοκαθαριστηρες (αν και η toyota δεν εχει τετοια φημη για τα aftersales της, αλλα ποτε δεν ξερεις).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Εγω θα σου προτεινα να παρεις καποιο επισημο εγγραφο που να το υποστηριζει αυτο για την εγγυηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι αμα σου κατσει καμια χοντρη ζημια αυτοι ειναι ικανοι να σε βγαλουν εκτος εγγυησης για αλλαγμενους υαλοκαθαριστηρες (αν και η toyota δεν εχει τετοια φημη για τα aftersales της, αλλα ποτε δεν ξερεις).

Για αυτό ρωτάω αν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση, αν έχει κάποιος άποψη επί του θέματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...