Lanike71 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BOURBOULAS είπε Ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί πως ο κατσαπλιάς προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάζει φράγκα χρησιμοποιώντας ως κράχτη τον ΟΠΑΠ χωρίς να είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης; Τι έχει να χάσει ο ΟΠΑΠ; Την αξιοπιστία του και διαφυγόντα κέρδη! Είναι σαν να φτιάξω μια οικονομική πυραμίδα και να χρησιμοποιώ το λογότυπο της Εθνικής τράπεζας. Τι έχει να χάσει η Εθνική τράπεζα; Αξιοπιστία και διαφυγόντα κέρδη Έχεις σκεφτεί κατα πόσο είναι νόμιμη και εντός των θεσμικών πλαισίων αυτή η κίνηση που προσπαθεί να κάνει ο κατσαπλιάς; Έχεις σκεφτεί πως θα δουλεύει η εφαρμογή και πως θα βγάζει "μαύρα" φράγκα; Το έγραψε ξεκάθαρα απο την πρώτη στιγμή τα περι εφαρμογής αλλά ξέχασε να σας πει πως αυτό που πρόκειται να κάνει είναι πλιατσικολόγημα εις βάρος του ΟΠΑΠ και όχι μια νόμιμη επιχειρηματική προσπάθεια "Στην περίπτωση μου: Εφαρμογή για το Πάμε Στοίχημα του Οπαπ. Πρέπει να πάρω άδεια από τον Οπαπ για το σήμα του Πάμε Στοίχημα; " Νομοθεσια στοιχηματος: Νομιμες εταιριες στοιχηματων https://www.stoiximaonline.com/nomothesia-diadiktyakou-stoiximatos/ Ξέχασες το αλεξίπτωτο Μπούρμπουνα. Εγώ φίλε μου δεν έχω να χάσω κάτι. Στη χειρότερη, να μπει χωρίς λογότυπο. Οι γνώστες ξέρουν που παίζουν, δε χρειάζονται το λογότυπο. Το να χρησιμοποιήσουν όμως μία εφαρμογή που τους προσφέρει πολλά μαζεμένα καλούδια, δεν είναι όφελος για τον Οπαπ; Αδμιν, κλείσ' το δε μπορώ να συνδιαλέγομαι με μπούρμπουνες πλέον. Τελικά, τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί την έκαναν με ελαφρά εδώ και καιρό... Πώς να ανεχτούν τα τρολς της κακιάς ώρας; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Lanike71
DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε Ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί πως ο κατσαπλιάς προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάζει φράγκα χρησιμοποιώντας ως κράχτη τον ΟΠΑΠ χωρίς να είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης; Τι έχει να χάσει ο ΟΠΑΠ; Την αξιοπιστία του και διαφυγόντα κέρδη! Είναι σαν να φτιάξω μια οικονομική πυραμίδα και να χρησιμοποιώ το λογότυπο της Εθνικής τράπεζας. Τι έχει να χάσει η Εθνική τράπεζα; Αξιοπιστία και διαφυγόντα κέρδη Έχεις σκεφτεί κατα πόσο είναι νόμιμη και εντός των θεσμικών πλαισίων αυτή η κίνηση που προσπαθεί να κάνει ο κατσαπλιάς; Έχεις σκεφτεί πως θα δουλεύει η εφαρμογή και πως θα βγάζει "μαύρα" φράγκα; Το έγραψε ξεκάθαρα απο την πρώτη στιγμή τα περι εφαρμογής αλλά ξέχασε να σας πει πως αυτό που πρόκειται να κάνει είναι πλιατσικολόγημα εις βάρος του ΟΠΑΠ και όχι μια νόμιμη επιχειρηματική προσπάθεια "Στην περίπτωση μου: Εφαρμογή για το Πάμε Στοίχημα του Οπαπ. Πρέπει να πάρω άδεια από τον Οπαπ για το σήμα του Πάμε Στοίχημα; " Νομοθεσια στοιχηματος: Νομιμες εταιριες στοιχηματων https://www.stoiximaonline.com/nomothesia-diadiktyakou-stoiximatos/ Ναι εντάξει. Έχεις δίκιο.
BOURBOULAS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, Lanike71 είπε Ξέχασες το αλεξίπτωτο Μπούρμπουνα. Εγώ φίλε μου δεν έχω να χάσω κάτι. Στη χειρότερη, να μπει χωρίς λογότυπο. Οι γνώστες ξέρουν που παίζουν, δε χρειάζονται το λογότυπο. Το να χρησιμοποιήσουν όμως μία εφαρμογή που τους προσφέρει πολλά μαζεμένα καλούδια, δεν είναι όφελος για τον Οπαπ; Αδμιν, κλείσ' το δε μπορώ να συνδιαλέγομαι με μπούρμπουνες πλέον. Τελικά, τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί την έκαναν με ελαφρά εδώ και καιρό... Πώς να ανεχτούν τα τρολς της κακιάς ώρας; Γιατί ξέχασες να μας πεις πως η εφαρμογή σου είναι παράνομη,άραγε; Συμφωνώ στο γεγονός πως οι παράνομοι τζογαδόροι ξέρουν σε ποια στέκια θα βρουν αυτό που θέλουν Στη χειρότερη δεν θα μπει ποτέ λογότυπο,γιατί και να θέλεις δεν πρόκειται να σου το δώσει ποτέ ο ΟΠΑΠ διότι η κινησή σου εκ φύσεως δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί.Πρέπει να βγάλεις άδεια για ιντερνετικό στοίχημα και δεν νομίζω πως οι αδειούλες δίνονται έτσι απλά Επειδή είσαι φύση και θέση κατσαπλιάς,νομίζεις πως και εδώ μέσα όλοι οι χρήστες του φόρουμ είναι κατσαπλιάδες,για αυτό και πόνταρες στην ελπίδα να βρεθεί κάποιο αλητόμουτρο για να σου λύσει το τεχνικό πρόβλημα,το πως θα βγάζεις "μαυρα" με κράχτη τον ΟΠΑΠ Είσαι τόσο έξυπνος που μας έδωσες και την καταγωγή σου. Μπούρμπουνας στην Μεσσηνία συνήθως ονομάζεται ένα χοντρό μαύρο έντομο με ελαφρά blueblack φτερά.Η λέξη Μπούρμπουνας στην Μεσσηνία απαντιέται και σε παρατσούκλια ανθρώπων. 1
Lanike71 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε Γιατί ξέχασες να μας πεις πως η εφαρμογή σου είναι παράνομη,άραγε; Συμφωνώ στο γεγονός πως οι παράνομοι τζογαδόροι ξέρουν σε ποια στέκια θα βρουν αυτό που θέλουν Στη χειρότερη δεν θα μπει ποτέ λογότυπο,γιατί και να θέλεις δεν πρόκειται να σου το δώσει ποτέ ο ΟΠΑΠ διότι η κινησή σου εκ φύσεως δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί.Πρέπει να βγάλεις άδεια για ιντερνετικό στοίχημα και δεν νομίζω πως οι αδειούλες δίνονται έτσι απλά Επειδή είσαι φύση και θέση κατσαπλιάς,νομίζεις πως και εδώ μέσα όλοι οι χρήστες του φόρουμ είναι κατσαπλιάδες,για αυτό και πόνταρες στην ελπίδα να βρεθεί κάποιο αλητόμουτρο για να σου λύσει το τεχνικό πρόβλημα,το πως θα βγάζεις "μαυρα" με κράχτη τον ΟΠΑΠ Είσαι τόσο έξυπνος που μας έδωσες και την καταγωγή σου. Μπούρμπουνας στην Μεσσηνία συνήθως ονομάζεται ένα χοντρό μαύρο έντομο με ελαφρά blueblack φτερά.Η λέξη Μπούρμπουνας στην Μεσσηνία απαντιέται και σε παρατσούκλια ανθρώπων. Φίλε, τα ναρκωτικά είναι Μεσσηνιακά; Πες τώρα, αλήθεια. Έφτιαξα εφαρμογή με το λογότυπο του Οπαπ και θέλω να ανοίξω στοιχηματική παράνομη και επίσης είμαι Μεσσήνιος και έχω πάρε δώσε με παράνομους τζογαδόρους. Εσύ με φακέλωσες μονομιάς. Κατά τα άλλα, σας ενοχλούσε ο defacer που τους έβαζε 10 γκολ κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους. Πάρτε τα τρόλλια τώρα στη μάπα, με ονόματα σκαθαριών γραμμένα με κεφαλαία greeklish, αφού δεν ξέρουν ορθογραφία ούτε τονισμό. 1
BOURBOULAS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 12:49 ΠΜ, Lanike71 είπε Φίλε, τα ναρκωτικά είναι Μεσσηνιακά; Πες τώρα, αλήθεια. Έφτιαξα εφαρμογή με το λογότυπο του Οπαπ και θέλω να ανοίξω στοιχηματική παράνομη και επίσης είμαι Μεσσήνιος και έχω πάρε δώσε με παράνομους τζογαδόρους. Εσύ με φακέλωσες μονομιάς. Κατά τα άλλα, σας ενοχλούσε ο defacer που τους έβαζε 10 γκολ κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους. Πάρτε τα τρόλλια τώρα στη μάπα, με ονόματα σκαθαριών γραμμένα με κεφαλαία greeklish, αφού δεν ξέρουν ορθογραφία ούτε τονισμό. Ένας άνθρωπος που φέρει το επίθετο Μπούρμπουλας, πως γράφεται το επιθετό του στην ταυτότητα του εις την λατινική για να μπορεί να διαβαστεί απο τους αλλοδαπούς όταν θα ταξιδεύει εις τας Ευρωπαικάς Ενώσας; Αυτά τα ολίγα για την τεράστια νοημοσύνη που διαθέτεις Ναρκωτικά ψωνίζω απο τας Κορινθίας διότι όπως λέει και το τραγούδι,το καράβι απ'την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα