Mano747 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Εχει φτασει το δεμα μου 1/6 ελλαδα η τουλαχιστον ετσι λεει το tracking και ακομα τιποτα. Ξερει καποιος τι γινεται?
Mano747 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Το δεμα ειναι απο turkish post ομως και δεν το βγαζει στα ελτα
spartak1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Mano747 είπε Εχει φτασει το δεμα μου 1/6 ελλαδα η τουλαχιστον ετσι λεει το tracking και ακομα τιποτα. Ξερει καποιος τι γινεται? Βάλε το tracking εδω να το δούμε αν θες
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 H Τουρκια δεν ειναι μελος της Ε.Ε οποτε αν το πακετο σου κοστιζει πανω απο 22ε μαζι με τα μεταφορικα να περιμενεις να πληρωσεις εξοδα τελωνειου και ΦΠΑ.
Adrian Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 To tracking number δουλεύει και στο ΕΛΤΑ όπως και στο PTT (Τουρκίας)
aces Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 μικρο πακετακι με yanwen ηρθε μεσω Τουρκίας (με turkish post) αλλα ητανε untracked (με τα ΕΛΤΑ ερχονται......) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από aces
imazehost Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 10:56 ΠΜ, Mano747 είπε Εχει φτασει το δεμα μου 1/6 ελλαδα η τουλαχιστον ετσι λεει το tracking και ακομα τιποτα. Ξερει καποιος τι γινεται? Το πακέτο σου όταν σου έρθει θα είναι της μορφής UC123456789TR και θα είναι untracker δηλαδή στον ΕΛΤΑ δεν θα βρεις καμιά πληροφορία το που βρίσκεται, θα στο φέρει ο ταχυδρόμος σου σαν απλό. Έρχονται καθημερινά τέτοια πακέτα εκατοντάδες. Προφανώς κάποια συμφωνία έχει κάνει η Κίνα με τους Τούρκους που πρώτα πάνε σε αυτούς και αυτοί τα στέλνουν σε εμάς. Αλλά μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει όσα λένε TR είναι όλα απλά και δεν θέλουν υπογραφή.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, imazehost είπε Το πακέτο σου όταν σου έρθει θα είναι της μορφής UC123456789TR και θα είναι untracker δηλαδή στον ΕΛΤΑ δεν θα βρεις καμιά πληροφορία το που βρίσκεται, θα στο φέρει ο ταχυδρόμος σου σαν απλό. Έρχονται καθημερινά τέτοια πακέτα εκατοντάδες. Προφανώς κάποια συμφωνία έχει κάνει η Κίνα με τους Τούρκους που πρώτα πάνε σε αυτούς και αυτοί τα στέλνουν σε εμάς. Αλλά μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει όσα λένε TR είναι όλα απλά και δεν θέλουν υπογραφή. Δεν υφισταται συνεργασια Κινας με Τουρκια για τον απλουστατο λογο πως η Τουρκια δεν ειναι μελος της Ε.Ε οποτε φοροι μπαινουν κανονικοτατα απο εκει. Απλα ετυχε και το δεμα του πηγε απο εκει πρωτα, και εμενα μου ηρθε απο Ολλανδια δεμα Τουρκια πρωτα.
imazehost Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δεν έτυχε καθόλου που πήγε Τουρκία. Όπως έγραψα και πιο πάνω καθημερινά έρχονται εκατοντάδες πακέτα από Κίνα όλα untracking με το TR στο τέλος. Όλα απλά. Δεν ξέρω εάν έχουν κάνει συμφωνία ή όχι αυτό που ξέρω πως οι Κινέζοι άλλα νούμερα δίνουν στις παραγγελίες και στο τέλος εμφανίζεται αυτό το Τουρκικό barcode που δεν έχει καμιά σχέση με το νούμερο που μου έδωσε η AliExpress.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, imazehost είπε Δεν έτυχε καθόλου που πήγε Τουρκία. Όπως έγραψα και πιο πάνω καθημερινά έρχονται εκατοντάδες πακέτα από Κίνα όλα untracking με το TR στο τέλος. Όλα απλά. Δεν ξέρω εάν έχουν κάνει συμφωνία ή όχι αυτό που ξέρω πως οι Κινέζοι άλλα νούμερα δίνουν στις παραγγελίες και στο τέλος εμφανίζεται αυτό το Τουρκικό barcode που δεν έχει καμιά σχέση με το νούμερο που μου έδωσε η AliExpress. Απλα δεν βγαζει νοημα να εχουν κανει συμφωνια, ακομα και φοροι να μπουν στην Τουρκια θα Ξαναμπουν αν ερθει το πακετο Ελλαδα απο εκει. Ισως απλα η Yanwen να τα στελνει πρωτα εκει για καποιο ασχετο λογο (αν και δεν εχω λαβει ποτε πακετο με TR στο τελος).
Mano747 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 10:14 ΜΜ, Salvation81 είπε H Τουρκια δεν ειναι μελος της Ε.Ε οποτε αν το πακετο σου κοστιζει πανω απο 22ε μαζι με τα μεταφορικα να περιμενεις να πληρωσεις εξοδα τελωνειου και ΦΠΑ. Κοστιζει 7 ευρω Στις 11/6/2019 στις 2:46 ΜΜ, spartak1 είπε Βάλε το tracking εδω να το δούμε αν θες UH477137496TR 17 ώρες πριν, imazehost είπε Το πακέτο σου όταν σου έρθει θα είναι της μορφής UC123456789TR και θα είναι untracker δηλαδή στον ΕΛΤΑ δεν θα βρεις καμιά πληροφορία το που βρίσκεται, θα στο φέρει ο ταχυδρόμος σου σαν απλό. Έρχονται καθημερινά τέτοια πακέτα εκατοντάδες. Προφανώς κάποια συμφωνία έχει κάνει η Κίνα με τους Τούρκους που πρώτα πάνε σε αυτούς και αυτοί τα στέλνουν σε εμάς. Αλλά μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει όσα λένε TR είναι όλα απλά και δεν θέλουν υπογραφή. Σε ευχαριστω ακομα το περιμενω
imazehost Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, Salvation81 είπε Απλα δεν βγαζει νοημα να εχουν κανει συμφωνια, ακομα και φοροι να μπουν στην Τουρκια θα Ξαναμπουν αν ερθει το πακετο Ελλαδα απο εκει. Ισως απλα η Yanwen να τα στελνει πρωτα εκει για καποιο ασχετο λογο (αν και δεν εχω λαβει ποτε πακετο με TR στο τελος). Το καλό είναι πως με αυτό το τρόπο, έστω δηλαδή και μέσω Τουρκίας, έχει βγει σε καλό δικό μας. Σήμερα π.χ. Έλαβα ένα pen για smartphone που είχα παραγγείλει από Ali και στάλθηκε με Yanwen μου έγραφε ο κωδικός TR στο τέλος και ήρθε untracking μέσα σε 12 ημέρες μόνο και έχω διαπιστώσει και κάτι ακόμη. Είναι εμφανές σε ότι πακέτο υπάρχει που λήγει σε TR πως κάτω από την αυτοκόλλητη ετικέτα με τον αποστολέα το Barcode τον παραλήπτη κλπ κλπ φαίνεται πως υπήρχε άλλη ετικέτα και γιατί το λέω αυτό ? Γιατί το Ali δεν μου έδωσε ποτέ στην αποστολή barcode τουρκικό αλλά άλλο δικό τους. Οπότε με κάποιο τρόπο μόλις φτάσει σε αυτούς βάζουν από πάνω άλλο αυτοκόλλητο και το στέλνουν με του τουρκικό barcode με αποτέλεσμα όταν τελικά λαμβάνω το πακέτο, δεν ξέρω ποιο στο καλό είναι από αυτό που μου έστειλε το ali. Και αυτή την στιγμή έχω αυτό το πρόβλημα. Από τους 2 στυλούς μου ήρθε ο ένας και δεν ξέρω ποιος από τους δυο είναι για να μπω στο Ali και να δηλώσω πως το έλαβα. Να βαθμολογήσω και τα σχετικά. Είναι λίγο μπέρδεμα. Το δικό σου TR που κοίταξα στο γραφείο δεν μου βγάζει τίποτα. Όπως το περίμενα δηλαδή. Στις 12/6/2019 στις 12:00 ΠΜ, Adrian είπε To tracking number δουλεύει και στο ΕΛΤΑ όπως και στο PTT (Τουρκίας) Στα ΕΛΤΑ δεν δουλεύει. Δώσε μας ένα να που τελειώνει σε TR και έχει σταλθεί από Κίνα και πήρε TR και το βγάζει ο ΕΛΤΑ να το δω και εγώ. Ευχαριστώ.
Adrian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, imazehost είπε Στα ΕΛΤΑ δεν δουλεύει. Δώσε μας ένα να που τελειώνει σε TR και έχει σταλθεί από Κίνα και πήρε TR και το βγάζει ο ΕΛΤΑ να το δω και εγώ. Ευχαριστώ. rr304976602tr (έχει σταλθεί από Τουρκία και τελειώνει σε TR, δεν γίνετε να σταλθεί από Κίνα και να έχει TR, θα είxε CN)
Hapatingo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 hours ago, imazehost said: Το καλό είναι πως με αυτό το τρόπο, έστω δηλαδή και μέσω Τουρκίας, έχει βγει σε καλό δικό μας. Σήμερα π.χ. Έλαβα ένα pen για smartphone που είχα παραγγείλει από Ali και στάλθηκε με Yanwen μου έγραφε ο κωδικός TR στο τέλος και ήρθε untracking μέσα σε 12 ημέρες μόνο και έχω διαπιστώσει και κάτι ακόμη. Είναι εμφανές σε ότι πακέτο υπάρχει που λήγει σε TR πως κάτω από την αυτοκόλλητη ετικέτα με τον αποστολέα το Barcode τον παραλήπτη κλπ κλπ φαίνεται πως υπήρχε άλλη ετικέτα και γιατί το λέω αυτό ? Γιατί το Ali δεν μου έδωσε ποτέ στην αποστολή barcode τουρκικό αλλά άλλο δικό τους. Οπότε με κάποιο τρόπο μόλις φτάσει σε αυτούς βάζουν από πάνω άλλο αυτοκόλλητο και το στέλνουν με του τουρκικό barcode με αποτέλεσμα όταν τελικά λαμβάνω το πακέτο, δεν ξέρω ποιο στο καλό είναι από αυτό που μου έστειλε το ali. Και αυτή την στιγμή έχω αυτό το πρόβλημα. Από τους 2 στυλούς μου ήρθε ο ένας και δεν ξέρω ποιος από τους δυο είναι για να μπω στο Ali και να δηλώσω πως το έλαβα. Να βαθμολογήσω και τα σχετικά. Είναι λίγο μπέρδεμα. Το δικό σου TR που κοίταξα στο γραφείο δεν μου βγάζει τίποτα. Όπως το περίμενα δηλαδή. Στα ΕΛΤΑ δεν δουλεύει. Δώσε μας ένα να που τελειώνει σε TR και έχει σταλθεί από Κίνα και πήρε TR και το βγάζει ο ΕΛΤΑ να το δω και εγώ. Ευχαριστώ. Απο Τουρκία τα στέλνει. Το εμπόρευμα δηλαδή είναι στην Τουρκία. Επίσης το δρομολόγιο είναι πάντα το ίδιο Κωνσταντινούπολη- Αθήνα με αεροπλάνο και τούμπαλιν, η όποια καθυστέρηση οφείλεται στους ελέγχους πριν και μετά την αποστολή. Στην Ελλάδα αργούν πάρα πολύ τους ελέγχους, στην Τουρκία το πολύ μια ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα