Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Windows 10 pro

baggeliswj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα κύριοι....

Κατέχω έναν  υπολογιστή με τα εξής:

Asus x470 gaming f 

Ryzen 2700x

Radeon vii

Trident Gskill  32Gb

4x Hdd 

1x ssd 

1x Nmve 970 evo

Κατέχω γνήσιο  κλειδί  windows 7 pro sp1 και έκανα την αυτόματη αναβάθμιση σε windows 10 ...Όλα καλά μέχρι πριν μια βδομάδα περίπου ή τουλάχιστον τότε αντιλήφθηκα το πρόβλημα....Έχω αγοράσει  τa digital παιχνίδια της Microsoft Forza horizon 4 και Forza motorsport 7...

Έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες τα παιχνίδια κατά την έναρξη δεν τρέχουν καθολου χωρίς κάποιο είδος μηνύματος ή αναφοράς σε πρόβλημα...

Πήρα Λ οιπον το support  της Microsoft  και έκανα share την οθόνη μου και ο τεχνικός νόμιζε πως βρήκε το πρόβλημα....Μου εξήγησε πως η μητρική έχει το παλαιό firmware Και bios...μπαίνω λοιπόν  και κατεβάζω τα τελευταία τα κάνω εγκατάσταση  ενημερώνω και τους drivers με τα τελευταία....Προσπαθώ κ Π αλι τίποτα...Είμαστε λοιπόν στις 3 ώρες στο τηλέφωνο....Προσπαθησαμε να κάνω windows update Και τότε μάθαμε και οι δύο πως υπάρχει λέει κάποιο θέμα συμβατότητας και δεν αφήνει το windows update να κατεβάσει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού....

Την κατεβάζω Λ οιπον σε ένα bootable flash driver κάνω εγκατάσταση και στις τέλος μου βγάζει πάλι από το πουθενά πρόβλημα με κωδικούς 0xC1900101 - 0x20017  και ακυρώνει την εγκατάσταση....Το θέμα παραμένει παιχνίδια που έχω αγοράσει 150ε και τα δύο Δεν μπορούν να τρέξουν...Ο τεχνικός με ενημερώσε πως εάν δεν λυθεί το θέμα συμβατότητας Δεν μπορεί να κάνει κάτι αλλά βέβαια δεν μου είπε τι είναι αυτό που μπλοκάρει τον υπολογιστή.....

Ζητώ συγνωμη για το σεντόνι προσπάθησα να αποτυπώσω όσο καλύτερα το πρόβλημα μου...

Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...Κάθε γνώμη δέκτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...