Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ναι επειδή οι χρήστες και gamers ξεκωλονονται στο να υποστηρίζουν νέες και φρέσκες ή διαφορετικές ιδέες. 

Δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη αυτοι ειναι ειναι που μας "προ(σ)καλουν" να προτιμησουμε ή οχι αυτα που δημιουργουν . Και σιγουρα αυτο που αρεσει στον καθε εσενα δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει στον καθε εμενα παντα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nextp είπε

Δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη αυτοι ειναι ειναι που μας "προ(σ)καλουν" να προτιμησουμε ή οχι αυτα που δημιουργουν . Και σιγουρα αυτο που αρεσει στον καθε εσενα δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει στον καθε εμενα παντα.

Ωπερ και εγένετο ευκαιρία για εσένα. 

Δημοσ.

Με ενοχλησε αφανταστα που βγηκε καποιος υπαλληλος της ID στο show της Bethesda προχτες, για να πει οτι το στουντιο του ηταν υπευθυνο για το innovation που φερανε τα παιχνιδια τους οπως το Wolfenstein, Doom, κτλ.

οχι φιλε μου, εσυ και η ομαδα σου δεν κανατε ποτε κατι τετοιο, ΙD ειναι απλως ενα ονομα ενος στουντιο και τιποτα παραπανω.

αυτοι που φερανε την επανασταση στο gaming  ηταν ανθρωποι, δημιουργοι, οραματιστες, ονοματα που αφησαν για παντα ανεξιτηλο το στιγμα τους στην gaming ιστορια, ονοματα οπως ο John Carmack, o John Romero, o Τοm Hall,κτλ.

και ολοι αυτοι εχουν παψει να δουλευουν στο στουντιο εδω και χρονια. οποτε οχι, το σωστο ειναι η παλια ID πριν την εξαγορα της απο την Bethesda ηταν αυτη που τα εκανε ολα αυτα, οχι η σημερινη που το μονο που εφτιαξε ειναι μια κονσολοποιημενη εκδοχη του παιχνιδιου για τον casual player.

2 ώρες πριν, X4Tz1S είπε

To Doom 3 δεν ήταν Doom ουσιαστικά , ήταν απλά ένα Horror FPS Game.

σιγουρα ειναι διαφορετικο ειδος απο το κλασικο Doom, αλλα ποραμενει Doom στο DNA του αφου σχεδιαστηκε με βαση το Doom Bible του Tom Hall. πολλες απο τις ιδεες του ηταν να μπουν στο αρχικο παιχνιδι, αλλα τελικα εμφανιστηκαν στο 3. Η πλακα ειναι οτι το Doom 4 εχει παρει και αυτο πολλα στοιχεια απο το 3.

3 ώρες πριν, nark3ss είπε

Λογικα θα δουμε συντομα και Unreal Tournament ?

η Epic σταματησε την αναπτυξη του UT εδω και δυο χρονια,  αφου ολοι οι devs της δουλευουν πλεον πανω στο Fortnite.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πανδαισία χρωμάτων, σαν να βλέπεις teletubbies είναι με τόσα χρώματα που έβαλαν... Έχω παίξει όλα τα Doom από την ημέρα που πρωτοκυκλοφόρησαν, αλλά αυτό παραείναι χαρούμενο με τόσα φουξ, ροζ, πράσινα φωσφοριζέ, γαλάζια. Οκ, πάντα είχε έντονα χρώματα αλλά όχι τόσα!

Δημοσ.

Το Doom πρέπει να είναι dark & grim όχι πανδαισία χρωμάτων όπως προαναφέρθηκε για να "κάθεται" καλά τό αίσθημα του space horror.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παλι headbanging ενώ θα παιζω

\m/ 

Δημοσ.

Γουσταρω DooM 1+2.Ακομα τα παιζω σε emu απο κινητο!

Αλλα και τα καινούργια με πορωνουν με αυτο το soundtrack του mick gordon!🤘

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, risingsun είπε

Γουσταρω DooM 1+2.Ακομα τα παιζω σε emu απο κινητο!

Αλλα και τα καινούργια με πορωνουν με αυτο το soundtrack του mick gordon!🤘

Επικό soundtrack. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nextp είπε

Το ξαναειδαμε το εργο ... γιατι ρε παλικαρακια της bethesda....

Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ... νεα πλατφορμα , νεα δυνατοτητα για κονομα... αλλα δεν βαριεσαι ας προσφερουμε λιγο ξαναζεσταμενο φαγητο και εκει και στους αλλους.

Ισως τελικα η ανθρωπινη φαντασια και δημιουργικοτητα να εχει ορια ..

Συγνώμη κιόλας αλλά τι σε χαλάει σχετικά με το νέο doom με ότι έχουμε δει προς ώρας βέβαια . Μην μου πεις ότι μοιάζει με το προηγούμενο γιατί να θυμίσω ότι το Doom 2 μοιάζει υπερβολικά με το Doom 1 απλά έχει το λατρεμένο δίκανο , οι πίστες είναι όλες μαζί και όχι 3x10 και ουσιαστικά έχεις έναν τελικό αρχηγό πιο δύσκολο από ότι άλλο έχεις δει στο Doom 1 και με διαφορετική στρατηγική για να "πέσει"

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε

Συγνώμη κιόλας αλλά τι σε χαλάει σχετικά με το νέο doom με ότι έχουμε δει προς ώρας βέβαια . Μην μου πεις ότι μοιάζει με το προηγούμενο γιατί να θυμίσω ότι το Doom 2 μοιάζει υπερβολικά με το Doom 1 απλά έχει το λατρεμένο δίκανο , οι πίστες είναι όλες μαζί και όχι 3x10 και ουσιαστικά έχεις έναν τελικό αρχηγό πιο δύσκολο από ότι άλλο έχεις δει στο Doom 1 και με διαφορετική στρατηγική για να "πέσει"

Τιποτε απολυτως . Απλα (και παντα αυτο εινια προσωπικη αποψη διοτι ο οπως ανεφερα σε αλλο ποστ ο καθενας εχει το δικο οτου γουστο και προτιμησεις) θα ηταν ωραιο να δουμε κατι νεο/διαφορετικο  για αλλαγη.

Δημοσ.

Τα γραφικά λες και είναι περασμένης δεκαετίας και βάλε, ίσως το χουν κάνει επίτηδες να μην είναι απαιτητικό το παιχνίδι, ίσως φταίει το trailer άλλα τέτοια εντύπωσή μου δίνει

6 ώρες πριν, PantKo είπε

Kαρα horror ηταν το 3....το επεζες βραδυ με ακουστικα και καθε 2-3 λεπτα πεταγες μεχρι το ταβανι και εριχνες καντιλια.

μήπως να κοιτάξεις λίγο τα νευρά σου😀

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PantKo είπε

Kαρα horror ηταν το 3....το επεζες βραδυ με ακουστικα και καθε 2-3 λεπτα πεταγες μεχρι το ταβανι και εριχνες καντιλια.

Έκανα το λάθος και το πρωτόπαιξα μόνος στο σπίτι, βράδυ, με τα ηχεία στο τέρμα. Η καρδιά μου δεν ξέρω πώς άντεξε! Αλλά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

Τα γραφικά λες και είναι περασμένης δεκαετίας και βάλε, ίσως το χουν κάνει επίτηδες να μην είναι απαιτητικό το παιχνίδι, ίσως φταίει το trailer άλλα τέτοια εντύπωσή μου δίνει

μήπως να κοιτάξεις λίγο τα νευρά σου😀

το εχεις παιξει; και αν ναι,στην εποχη του οταν βγηκε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...