Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, dmyl είπε Να ειμαστε σοβαροι οταν δινουμε συμβουλες ασφαλειας, οπως επισης οποιπς της αναζηταει μα τις αξιολογει επισης. Ενώ εσείς που λέτε για τρύπημα επίπλων, πριτσίνια και μια ψευτο- μέγγενη σε γυαλί είσαστε σοβαροί. Αν χρειαστείτε βοήθεια με τα μπετά, βάλτε μια φωνή.
Gryzor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Συγνώμη αλλά η πρόταση σου ήταν επιεικως αστεία σαν λύση ασφαλείας. Άντε για σεισμό και μόνο, αν βάλεις αρκετά. Συνδυαστικά οι υπόλοιπες λύσεις προσφέρουν πολύ, πολύ περισσότερα,η δική σου ούτε ένα ακούμπημα δεν καθαρίζει...
Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1. Προφανώς δε γνωρίζετε για τι πράγμα μιλάω. 2. Δυνάμεις, υπερδυνάμεις και φυσική και χημεία. Για ένα νήπιο πρόκειται που υποτίθεται πως τραβάει καλώδια, τα οποία είναι και κουμπωτά (ρεύμα κεραία κλπ) και 3. Πραγματικά αστείο είναι το κόστος, ακόμα κι αν ο γονέας δεν πειστεί τελικά από τη δοκιμή.
Gryzor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Για να καταλάβω, συγκρίνεις λίγα κιλά σε κατάσταση ηρεμίας με σύστημα μόχλευσης, όπως ανέφερε και ο @dmyl? Και λες ότι αυτό συγκρίνεται με ατσαλοβιδες που θα στερεώσεις άμα λάχει και με μεταλλική πλάκα κάτω από το έπιπλο?
Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 What? Ο άνθρωπος έγραψε τι θέλει και πως περίπου είναι η τηλεόραση του. Κι εγώ λέω πως με 4 αυτοκόλλητες βάσεις (overkill) κολλημένες στο έπιπλο και δεμένες στο "πόδι" η τηλεόραση δεν πάει πουθενά. Υ.Γ.Δεν πρέπει να μου φαίνονται και πολύ παράξενα αυτά που διαβάζω. Πριν λίγο καιρό μου ξεκούμπωνε ένα σωληνάκι νερού για τα πιτσιλιστήρια του ΙΧ κι έμενα χωρίς νερό στη μια πλευρά του παρμπρίζ. Αν το είχα γράψει σε κανένα φόρουμ για αυτοκίνητα, θα μου απαντούσαν "να πάρεις το τάδε σετ από το κάρμαζον, με σιλικόνη και ταχυσυνδέσμους ασφαλείας από τιτάνιο, μόνο 39 ευρώ". Εγώ το πρόβλημα μου το έλυσα με μια σταγόνα κόλλα στιγμής.
ZauZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Αφήστε τα αυτοκόλλητα. Η φυσική και τα μαθηματικά είναι αμείλικτα. Δεν κάνουν λάθος. Είναι αστείο να μιλάμε για αυτοκόλλητα τα οποία εκτός των άλλων επηρεάζονται και από την θερμοκρασία και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και de facto με τη πάροδο του χρόνου η κόλλα χάνει τις ιδιότητες της. Δε νομίζω ότι πρότεινε κάποιος κάποια λύση από το διάστημα. Στην τελική μιλάμε για τα παιδιά μας. Πραγματικά τα μερικά Ευρώ παραπάνω για 2 βίδες δεν είναι πρόβλημα. Τα προβλήματα θα αρχίσουν αν κάποιος πάει να γλιτώσει αυτά τα 5-10 ευρώ παραπάνω. Αρκεί μια φορά να γίνει το κακό.
dmyl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Απορω γιατι εμενεις στη προταση σου; Ευγενικό και εκτιμιτεο οτι μπηκες στο κοπο να προτείνεις κατι αλλα στην κριτικη της προτασης σου επιτιθεσαι λες και θελουμε να ξοδεψουμε το μελος ασκοπως . Καλύτερα να χρησιμοποιησεις κολλα στιγμης στο πιτσιλητηρι του αυτοκινητου σου παρα στα φρένα του.
Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, dmyl είπε Απορω γιατι εμενεις στη προταση σου; Ευγενικό και εκτιμιτεο οτι μπηκες στο κοπο να προτείνεις κατι αλλα στην κριτικη της προτασης σου επιτιθεσαι λες και θελουμε να ξοδεψουμε το μελος ασκοπως . Καλύτερα να χρησιμοποιησεις κολλα στιγμης στο πιτσιλητηρι του αυτοκινητου σου παρα στα φρένα του. Εσύ, αν βλέπω καλά, είσαι επαγγελματίας, οπότε άλλη οπτική τελείως. Άλλο κριτική κι άλλο γελοιοποίηση, αξιωματικά και χωρίς στοιχεία. Αν βρω χρόνο θα τεστάρω μερικά τέτοια αυτοκόλλητα που τα έχω 10 χρόνια στην άκρη, να δούμε αν κρατάνε ακόμα.
dmyl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Doubt είπε Εσύ, αν βλέπω καλά, είσαι επαγγελματίας, οπότε άλλη οπτική τελείως. Άλλο κριτική κι άλλο γελοιοποίηση, αξιωματικά και χωρίς στοιχεία. Αν βρω χρόνο θα τεστάρω μερικά τέτοια αυτοκόλλητα που τα έχω 10 χρόνια στην άκρη, να δούμε αν κρατάνε ακόμα. Οτι ειμαι επαγγελματιας δεν εχει σχέση με το τι ειναι κοινώς σωστό και βασισμενο σε νόμους φυσικής. Η οπτική μου ειναι οτι υπαρχει ενα μικρο παιδι μπροστα απο μια τηλεοραση με τον φόβο και το ενδεχόμενο να το καταπλακώσει. Τα Πλαστικα κλιπς με ταινια διπλης οψης σχεδιαστηκαν και κατασκευαστηκαν για να συγκρατουν καλώδια οπως αυτα που πρότεινες. Η οπτικη του καθε επαγγελματία ειναι οτι το εν λόγω προιόν προορίζεται για τη χρήση αυτη και μόνο. οπως επίσης οι τηλεοράσης τοποθετούνται στη βαση που περιεχεται στη συσκευασία κι για οποιαδηποτε αλλη στερεωση αντιστοιχες κατασκευαστριες εταιριες σχεδιάζουν εξελίσουν δοκιμάζουν και κατασκευαζουν βασεις με σκοπο τη διαθεση τους στην αγορά. Οτιδηποτε αλλο προτεινει ο οποιοδηποτε καλο ειναι να σκεφτει τα παραπανω,αν δηληαδή η προταση του περιλαμβανει το σχεδιαση-εξελιξη-δοκιμη-κατασκευη οπου εκει ολοι οι νομοι της φυσικης και ολα τα προτυπα ασφαλειας «θεωρητικα» τουλαχιστον λαμβανονται υπόψην. υ.γ. Οταν θα δοκιμαζεις τα δεκαετίας πλαστικα αν κρατανε ακόμα να λαβεις τις απαραιτητες προφυλαξεις ωστε να μην τραυματιστει κανείς απο πτωση αντικειμένων. φιλικά Δημήτρης
skoulas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Προσωπικη εμπειρια... Οταν ξεκινησε ο γιος μου να μπουσουλαει ειχα και εγω εναν φοβο για την τηλεοραση...στη δικη μου περιπτωση η τηλεοραση ηταν τοποθετημενη σε γωνια αλλα σε χαμηλο επιπλο οποτε η μπροστινη πλευρα που εμενε "απροστατευτη" καλυπτοταν με το παρκο καθε φορα που εβγαινε "βολτα" στο καθιστικο...ηταν μια λυση που δουλεψε καθως τις οσες φορες πλησιαζε ακουγε και ενα μμμμμμμηηηηηηηηηη οποτε αρχισε να καταλαβαινει και τη σημασια του...Σε αυτη την ηλικια και μεχρι 1-1.5 δεν νομιζω οτι αφηνει κανεις το παιδι χωρις επιβλεψη εκτος και αν εχεις ενα δωματιο εντελως αδειο..θεωρω οτι οι τηλεορασεις κινδυνευουν πιο πολυ απο "ιπταμενα" παιχνιδια παρα απο τραβηγματα...καλως ή κακως οταν το παιδι ειναι στο πατωμα θα πρεπει και καποιος μεγαλος να βρισκεται πισω του...ο δικος μου, για καλη μας τυχη, ακομα και οταν αρχισε να περπαταει του αρεσε να ειναι μεσα στο παρκο με τα παιχνιδια του οποτε οση ωρα ηταν εκτος παντα ηταν καποιος μαζι του... 1
Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dmyl είπε Οταν θα δοκιμαζεις τα δεκαετίας πλαστικα αν κρατανε ακόμα να λαβεις τις απαραιτητες προφυλαξεις ωστε να μην τραυματιστει κανείς απο πτωση αντικειμένων. Θα κάνω και βίντεο (προσεχώς viral). Spoiler 1 Spoiler Οι τηλεοράσεις και τα έπιπλα, ακόμα και τα σπίτια έρχονται και παρέρχονται. Spoiler 2 Spoiler Τα παιδιά μεγαλώνουν. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Doubt
Krusty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει δύο δυνατές βεντούζες. Καθάρισα πριν το έπιπλο και τις βεντούζες και έβαλα πάρα πολύ λίγο ρετσινόλαδο για καλύτερο βεντουζάρισμα. Οι βεντούζες είχαν οπή για να περνάει από εκεί πλαστικό άγκιστρο. Αν τις θέλει κανείς να ψάξω στο ebay να τις ξαναβρώ. Από εκεί πέρασα από ένα σχοινάκι και το έδεσα εκεί που κάνει εξαερισμό η τηλεόραση, ψηλά για να αντισταθμίζω τις ροπές. Οι βεντούζες θέλουν πολύ δύναμη να φύγουν. Δεν το έκανα αυτό για παιδάκι που θα θέλει να χτυπήσει την τηλεόραση, αλλά για κάποιον που θα την χτυπήσει ελαφρά ή μέτρια να μην παίσει. Έχω ασφαλίσει έτσι υπολογιστές NUC και Raspberry. Δεν έκανα καμία τρύπα στο έπιπλο. Αν ψάξει κανείς βάση VESA στο skroutz θα καταλάβει ότι αν κάνει τρύπες στον τοίχο για βύσματα ή υπάρχει προεξοχή στο έπιπλο για να μπει μέγγενη, η ποιότητα ασφάλειας είναι τότε πολύ μεγαλύτερη από τις βεντούζες μου. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Krusty
graphist83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρε ενα πλαστικοποιημενο συρματοσχοινο https://e-damianakis.gr/epigia-doriforika-sistimata/category-44/3-x-13-pvc-50m-mabikal.html?ref=bestprice.gr&b=1561340270 και με μια βιδα και ροδελα - γροβερ, βιδωσε το στο vesa της tv και σφίξε το. Στην αλλη ακρη βιδωσε το με ενα στριφωνι στο τοιχο με τον ιδιο τροπο. εαν γινει οτιδήποτε, η tv δεν προκειται ποτε να φτασει μεχρι κατω. Ετσι ασφαλιζουμε ηχεια σε μαγαζια οπου υπαρχουν πελατες που καθονται απο κατω. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από graphist83
Gryzor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Το πρόβλημα είναι, όπως είπα στο ΟΡ, πως δεν υπάρχει τοίχος
lancias1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλησπέρα...επαναφέρω το θέμα...την άλλη βδομάδα περιμένω τηλεόραση 65 ιντσών...έχει να προτείνει κανένας καμία λύση για να την καθίσω πάνω σε ένα σχετικό έπιπλο κ να την προστατέψω από περίπτωση σεισμού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα