Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Χτες πέρασα το δίπλωμα οδήγησης Α για μηχανές μετά από όλες αυτές τις καθυστερήσεις που αναφέρετε σε διάφορα threads και που διαβάζουμε στο ιντερνετ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι το εξής:

Από τη σχολή οδηγών μου είπαν ότι θα εκδοθεί σε 3 μήνες περίπου (αφού μεσολαβεί και Αύγουστος) οπότε καλό χειμώνα...  

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε είναι ότι δε μπορώ να ασφαλίσω τη μηχανή καθώς ζητούν δίπλωμα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πέρα από το να περιμένω?

υγ: χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει περίπτωση να την έχω καθώς θα βάλω και κλοπής.

Δημοσ.

Όντως εφόσον μεσολαβεί και Αυγουστος θα αργήσει. 

Είναι αναλόγως τι δουλειά έχει το υπουργείο.

Εμένα για Β κατηγορία έκανε 2.5 μήνες στο Χολαργό είχα δώσει.

Να μπορέσεις να κάνεις με την ασφάλεια , δέν νομίζω θέλουν φωτοαντίγραφο του διπλώματος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, agelosLX είπε

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε είναι ότι δε μπορώ να ασφαλίσω τη μηχανή καθώς ζητούν δίπλωμα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πέρα από το να περιμένω?

Δεν είναι πρόβλημα αυτό, ΑΝ σου ζητηθεί δίπλωμα (και λέω ΑΝ γιατί οι ιντερνετικές πχ δεν ζητάνε να το δουν) τότε απλά δείχνεις το δίπλωμα κάποιου τρίτου.

Το πρόβλημα είναι αλλού, αν οδηγείς χωρίς να έχεις στα χέρια σου το απαραίτητο δίπλωμα τότε είσαι εντελώς ακάλυπτος, έχεις δεν έχεις ασφάλεια δεν κάνει καμία διαφορά.

Δημοσ.

ισως να πηγαινες σε κανενα απ'τα μαγαζακια γυρω απ'το υπουργειο & να ρωταγες αν μπορει να €πισπευσθεί η διαδικασια.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιμα δεν μπορεις να κανεις κατι ...Με γρηγοροσημο δεν ξερω .

2 ώρες πριν, GeoMak7 είπε

ισως να πηγαινες σε κανενα απ'τα μαγαζακια γυρω απ'το υπουργειο & να ρωταγες αν μπορει να €πισπευσθεί η διαδικασια.....

Αν δεν κανω λαθος τις αδειες οδηγησης τις εκδιδει η υπηρεσια διαβατηριων.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeoMak7 είπε

Συνήθως τη στήνουν στο κυλικείο του υπουργείου , εάν και δεν ξέρω κατά πόσο όντως θα προχωρήσει η διαδικασία

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...