Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγελει εφετος 8 φορες απο Amazon Japan, δε πληρωσα σε κανενα εδω εχτρα, ολες οι παραγγελιες ηρθαν με DHL, εκτος μια που αργησε και ηρθε με ΕΛΤΑ Κουριερ, ενω ηδη ειχε γινει refund απο το συστημα. 

Ποτε δεν εχω θεμα με αυτην, γιαυτο συνεχιζω τις παραγγελιες.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας εχω μια απορία Εχω κάνει μια παραγγελια στο amazon.jp οπου εκτος απο τα shipping πλήρωσα και το import fees deposit .Mου ήρθε μην στο κινητό απο dhl για ημερομηνία παράδοσης και κατι για επιφύλαξη του εκτελωνισμού.

Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι έχτρα στη dhl για να το παραλαβω ??

Δημοσ.

Eιχα φταίξει πριν κανένα δίχροχρονο περίπου  λογαριασμό αλλα δεν τον ειχα χρησιμοποιήσει πότε για κάποια αγορά .

Παίζει κάποιο ρόλο αν ειναι νέος ο λογαριασμός η όχι ??

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω ένα ρολόι Casio από Amazon JP το οποίο μαζί με τα μεταφορικά θα μου βγει στα 40€. Δεν βλέπω import fees deposit στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας. Θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, intruder99 είπε

Θέλω να παραγγείλω ένα ρολόι Casio από Amazon JP το οποίο μαζί με τα μεταφορικά θα μου βγει στα 40€. Δεν βλέπω import fees deposit στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας. Θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο;

Ότι στέλνεται από Amazon είσαι οκ από τελωνείο κτλ. Ακόμα και αν γράφει fulfilled by Amazon.

Σε περίπτωση που έρθει, απλά τους ενημερώνεις για αυτό και θα το διορθώσουν.

Εγώ είχα κάνει και μεγαλύτερες αγορές δηλαδή πάνω από 150 ευρώ και τα είχα προπληρώσει από πριν. Το μόνο που μου έκανε πχ η DHL τελευταία είναι να με ρωτήσει τι προϊόντα είχα πάρει και αυτό.

Τα import fees λογικά θα τα δεις για πάνω από 150+ ευρώ μόνο. Κάποιες φορές 200+.

Ελπίζω να κάλυψα και καλές αγορές.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...