Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση εαν κάποιος γνωρίζει; έχω βρει μια ημιτελές κατοικία ,μόνο κώλωνες  ειναι,  πρώτου ορόφου σε τριώροφη πολυκατοικία, εαν βγαλουμε τα χτισίματα -σοβατισματα γενικά ας πούμε έξω οτι χρειαστεί για να γίνει σπίτι υλικά και εργασία. τη άλλα έξοδα μπορεί να έχει εννοώ σε σχέση με κράτος πολεοδομια ακομα και  για να παρει νερο και ρευμα.το σπίτι εινι σε πολη μέσα όποτε δε σκεφτομαστε για κατι αυθαίρετο .Δηλ. μη το παρω 1 και για εργασία υλικά δώσω άλλο 1 και μου βγει μετά κουστούμι απο το κράτος αλλα 50 για να γινει κατοικια.Καθε απαντήσει θα με βοηθούσε.Περιπου ετσι ειναι σα την φώτο

Πωλείται-Κτίριο-Ημιτελές-Πόρος-1-1024x658.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπολόγιζε γύρω στα 500-600€/τ.μ.min για να ολοκληρωθεί σχετικά οικονομικά. Προτού προχωρήσεις μίλα και με κάποιον μηχανικό τόσο για το κόστος αποπεράτωσής όσο και για να γίνει έλεγχος στη άδεια σχετικά με την νομιμότητα του κτίσματος.

Επεξ/σία από lary7
Δημοσ.

Το  φόρουμ αυτό είναι για πολλά πράγματα και προν τιμην του , αυτό ρώτησα χωριά τα εξοδα χτισίματος κτλ. τα γραφιοκρατηκα έξοδα θα θελα να μάθω. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nik416 είπε

ειναι,  πρώτου ορόφου σε τριώροφη πολυκατοικία

Τους υπόλοιπους οροφους ποιος θα τους φτιάξει;

Γιατι αν ειναι να αγορασεις εσυ τον πρωτο και να μείνουν οι αλλοι οροφοι ετσι, αστο καλυτερα να το παρει κανενας αλλος.

Εκτος αν ειναι ολο δικο σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nik416 είπε

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση εαν κάποιος γνωρίζει; έχω βρει μια ημιτελές κατοικία ,μόνο κώλωνες  ειναι,  πρώτου ορόφου σε τριώροφη πολυκατοικία, εαν βγαλουμε τα χτισίματα -σοβατισματα γενικά ας πούμε έξω οτι χρειαστεί για να γίνει σπίτι υλικά και εργασία. τη άλλα έξοδα μπορεί να έχει εννοώ σε σχέση με κράτος πολεοδομια ακομα και  για να παρει νερο και ρευμα.το σπίτι εινι σε πολη μέσα όποτε δε σκεφτομαστε για κατι αυθαίρετο .Δηλ. μη το παρω 1 και για εργασία υλικά δώσω άλλο 1 και μου βγει μετά κουστούμι απο το κράτος αλλα 50 για να γινει κατοικια.Καθε απαντήσει θα με βοηθούσε.Περιπου ετσι ειναι σα την φώτο

Καλημέρα,

Δε ξέρω αν βοηθάει η απάντησή μου αλλά μπορείτε να καλέσετε τη πολεοδομία και να ρωτήσετε

Δημοσ.

Σκεπη  δεν εχει η αδεια ειχε βγει το 1980 ο δευτερος οροφος κατοικητε ο πρωτοσ ειναι κολονες οπως η φωτο

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Σαν σπιτι ειναι πραγματι ημιτελες αλλά σαν κατοικια ειναι ημιτελης.

Επίσης βαζουμε τόνους. :)   (Φυσικά και δε το γράφω για να σας προσβάλω)

Εγώ πάντως, όπως είπα και λίγες ώρες πριν σε άλλο νήμα, κάνω πολλά, πολλά λάθη. Και ορθογραφικά και γραμματικά και συντακτικά και όλα.

Είχα μια θεία στη πολεοδομία, θα μπορούσα να τη ρωτήσω και να σας πω. Θεωρώ, όμως, καλύτερα να καλέσετε εσείς και να σας πουν τι και πως.
Το τηλέφωνο θα το βρείτε στο Google.  ( Της πολεοδομίας, όχι της θείας )

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια καταρχην ειμαι ενθουσιασμενος για το ενδιαφερον .λοιπον υδραυλικα ηλεκτρολογικα εχω τον θειομου χτυσηματα ειναι μαστορας ο ξαδερφοσμου πλακακια κανει ο αδεργος της γυναικασμου. Σοβατζι και μαραγκο θα πληρωσω εγω .τα αλλα μονο υλικα θα παρω. το θεμα ειναι τη κοστος μια τετοια κατοικια γραφιοκρατηκα; Φανταζομε θα θελει μηχανικο πολαιοδομια και μετα να παρω νερο ρευμα. αυτα δεν ξερω τη παιζει.η χαρτουρα δηλαδη.Στα αλλα εχω βγαλει ακρη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nik416 είπε

Σκεπη  δεν εχει η αδεια ειχε βγει το 1980 ο δευτερος οροφος κατοικητε ο πρωτοσ ειναι κολονες οπως η φωτο

Αν είναι εκτεθειμένος ο φέρων οργανισμός 30-35 χρόνια πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στατικοτητας.Φυσικά θα στο ξεκαθαρίσει ο μηχανικός που θα το αναλάβει.Τώρα για το κόστος πολύ άπλα απευθύνεσαι σε 3-4 γραφεία και παίρνεις προσφορές με το κλειδί στο χέρι.

1 λεπτό πριν, nik416 είπε

Παιδια καταρχην ειμαι ενθουσιασμενος για το ενδιαφερον .λοιπον υδραυλικα ηλεκτρολογικα εχω τον θειομου χτυσηματα ειναι μαστορας ο ξαδερφοσμου πλακακια κανει ο αδεργος της γυναικασμου. Σοβατζι και μαραγκο θα πληρωσω εγω .τα αλλα μονο υλικα θα παρω. το θεμα ειναι τη κοστος μια τετοια κατοικια γραφιοκρατηκα; Φανταζομε θα θελει μηχανικο πολαιοδομια και μετα να παρω νερο ρευμα. αυτα δεν ξερω τη παιζει.η χαρτουρα δηλαδη.Στα αλλα εχω βγαλει ακρη

Το ότι έχεις δικούς σου  μάστορες δεν σε απαλλάσσει απο άδειες - χαρτουρα- ΕΝΣΗΜΑ κλπ...κλπ.Συν το ότι όταν έχεις βάλει δικούς σου ανθρώπους σε ενα ενδεχόμενο λάθος  δεν μπορείς να τους φερθείς όπως σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη.

Δημοσ.

Πρεπει να δεις το θεμα στατικοτητας και το θεμα της νομιμοτητας

Η λογικη λεει οτι αν ειναι σπιτι της τελευταιας 20ετιας λιγο-πολυ θα εισαι ενταξει,αλλα δεν μπορεις να ριχνεις χρηματα χωρις να βεβαιωθεις για αυτα

Η εξοικονομηση που πας να κανεις για εναν μηχανικο και ενα δικηγορο μπορει να εχει πολλαπλασιο κοστος 

Δημοσ.

Άμα ακούς ιστορίες για θείους χτίστες, μπατζανάκηδες πλακάδες και κουμπάρους υδραυλικοηλεκτρολόγους καταλαβαίνεις που πάει η δουλειά... 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...