Brashida Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να βρω ένα site news ελληνικό και ξένο αντικειμενικό και αρκετά δημοφιλες όπως γράφει και ο τίτλος.Κοιταξα στην λίστα της amazon Alexa και ξεχώρισα το zougla.gr.Γνωμη μου είναι το καλύτερο και τα γράφει όπως έχουν χωρίς παραπλανητικούς τίτλους κ.α.Γνωμη μου το ξαναλέω Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Brashida
mourouzis2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 *πιο Αδελφέ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να είναι και αντικειμενικό και δημοφιλές και ελληνικό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν βοηθούσε να γράψουμε στο google "δημοφιλή <και αυτό που θέλουμε>. Έχω την εντύπωση οτι θα το έκανε ο ίδιος και απλά θέλει να διαβάσει αν κάποιος έχει χρησιμοποήσει κάποιο δημοφιλές site. Τέλος και χωρίς να θέλω να κάνω κριτική , να θίξω - προσβάλω, νομίζω πως είναι ορθότερο(ν) (νομίζω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη) να πούμε "κάποιο δημοφιλές site", "ένα δημοφιλές site" καθώς το "το πιο δημοφιλές" προϋποθέτει ότι γνωρίζουμε όλα τα site και απο αυτά "το πιο δημοφιλές" Επίσης, όλοι κάνουμε λάθη, ορθογραφικά, γραμματικά, συντακτικά. Εγώ κάνω πολλά. Καλό είναι να μην πρσβάλουμε τους άλλους (όχι ότι κάποιος το έκανε εδώ). Μπορεί κάποιος να έχει δυσλεξιά, μπορεί κάποιος να ήταν τεμπέλης και να μη διάβαζε, μπορεί... μπορεί. Εγώ πάντως, κάνω πολές φορές λάθη και όταν με διορθώνουν χαίρομαι. Αν και πολλές φορές αυτό για το οποίο με διορθώνει ο άλλος είναι λάθος Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Βρασίδα αναζητάς κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει. Όλα από κάπου κατευθύνονται και κάπου ανήκουν και από κάπου παίρνουν γραμμή.Έχουν γίνει και αυτά σαν τα κανάλια της τηλεόρασης και ανήκουν στους ίδιους ανθρώπους.Λέγεται ότι κάποιος ελέγχει σχεδόν το 50% αυτών.Οπότε;;;;;;;;;;;;;;;; Μάλλον το zougla όπως λες είναι πιο δημοφιλές αλλά αυτό δε λέει και πολλά.Δημοφιλές είναι και το Μακελειό αν δούμε τις λίστες αλλά..................................................... Και για να κλείσω θα έλεγα ότι αυτή η αναξιοπιστία των σάιτ απογείωσε το facebook το Twiter και όλα αυτά τα μέσα όπως και τα φόρουμ γενικά διότι ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.Τα σάιτ ενημέρωσης είναι πλέον για ανθρώπους που έχουν πάψει να σκέπτονται και πιστεύουν την κάθε μαλ...ία που γράφει ο κάθε κατευθυνόμενος ή μπαίνουν να γελάσουν και να κάνουν πλάκα. 1
pontez2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Πολύ δύσκολο. Σε μεγάλο βαθμό τα ΜΜΕ ειναι χειραγωγούμενα και ο σκοπός τους ειναι να σπρώξουν τη μάζα προς το εκάστοτε συμφέρον του ιδιοκτήτη τους (κάποιες φορές το πετυχαίνουν, άλλωτε φέρνουν τα αντιθετα αποτελέσματα) Εγω από Ελληνικά πιάνω δύο που έχουν εντελώς διαφορετικές κατευθήνσεις. Αξιοπρεπέστατο ειναι το σάιτ της Καθημερινής από τη μια πλευρά αλλά και το σάιτ της εφημερίδας των Συντακτών. Ξέρω οτι η αλήθεια κάπου στη μέση θα ειναι
Brashida Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε *δημοφιλές Τ9 επέλεξα λάθος λέξη.Προχωραμε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αντικειμενικό ή δημοφιλές ψάχνεις? Συνήθως δεν ταυτίζονται αυτά τα 2. Αν θέλεις αντικειμενικό κοίτα το defencenet.
dazed Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ζουμε στην χωρα με τα πιο αναξιοπιστα & διεφθαρμενα ΜΜΕ του πολιτισμενου κοσμου, οποτε δεν υπαρχει αυτο που ψαχνεις. Ψαξε απλα το ιδιοκτησιακο καθεστος του καθε μεσου (δεν θα κουραστεις, 2-3 ονοματα θα προκυψουν) και θα καταλαβεις το ζοφερο σκηνικο που εχουν στησει. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από dazed
Speculoos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Απορώ γιατί μπαίνουν τα ίδια θέματα που καλώς ρίχνονται στον Καιάδα μετά από λίγο, στην τελική σε σάιτ είμαστε όχι σε γκρουπακι του φβ., Θα πω για μια ακόμα φορά τη γνώμη ξέροντας ότι τσάμπα γράφω. Είναι διαφορετικοί οι όροι δημοφιλία, αντικειμενικότητα και, το κυριότερο, ποιότητα. Η τελευταία είναι που έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και μια δεκαετία (ίσως και παραπάνω) για πολλούς λόγους, η κατάρρευση των εντύπων νέων, η μη κλασική δομή τής παρουσίασης της είδησης και ο συναγωνισμός με την ταχύτητα των social media είναι από τους πλέον βασικούς. Όπως και να χει, μακριά από σάιτ που αυτοβαφτίζονται "αντικειμενικά"
liakjim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Προσωπικά χρησιμοποιώ το newsbeast . Αν αντικειμενικό δεν ξέρω αλλά έχει καλό app android και ενδιαφέροντα άρθρα το ΣΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις