Hamptons Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα παλιό home cinema, αχρησιμοποίητο, συγκεκριμένα αυτό: https://www.cnet.com/products/samsung-ht-q9-home-theater-system-5-1-channel/ Θέλω να το συνδέσω σε τηλεόραση Philips, συγκεκριμένα το μοντέλο είναι αυτό: philips 43pfs4112/12 Γίνεται να τα συνδέσω μεταξύ τους; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Hamptons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Τζάμπα κόπος αν δεν έχει ψηφιακή είσοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 https://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack/f/696288/RCA-male.html Και παίζεις με το Pro Logic II που έχει το samsung. Μην περιμένεις σπουδαία πράγματα, αλλά από ηχεία tv μάλλον θα είναι καλύτερα, και σε ταινίες από κανάλια ή με surround-compatible downmix κάτι θα γίνεται. Από mkv με καθαρό πεντακάναλο, ο θεός και η ψυχή του τι downmix θα κάνει η Philips. Γενικά, εδώ και κάμποσα χρόνια από τη στιγμή που έγινε εφικτό να στέλνεις πολυκάναλο κατευθείαν, οι επιλογές και οι ρυθμίσεις για το downmix είναι άφαντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 8:11 ΜΜ, iddqdiddqd είπε https://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack/f/696288/RCA-male.html Και παίζεις με το Pro Logic II που έχει το samsung. Μην περιμένεις σπουδαία πράγματα, αλλά από ηχεία tv μάλλον θα είναι καλύτερα, και σε ταινίες από κανάλια ή με surround-compatible downmix κάτι θα γίνεται. Από mkv με καθαρό πεντακάναλο, ο θεός και η ψυχή του τι downmix θα κάνει η Philips. Γενικά, εδώ και κάμποσα χρόνια από τη στιγμή που έγινε εφικτό να στέλνεις πολυκάναλο κατευθείαν, οι επιλογές και οι ρυθμίσεις για το downmix είναι άφαντες. Συνέδεσα το καλώδιο αυτό στο jack των ακουστικών αλλά αντί για 5.1 έχω 2.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Hamptons είπε Συνέδεσα το καλώδιο αυτό στο jack των ακουστικών αλλά αντί για 5.1 έχω 2.1. Γιατί τι περίμενες να έχεις χωρίς κάποιου είδους επεξεργασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Hamptons είπε Συνέδεσα το καλώδιο αυτό στο jack των ακουστικών αλλά αντί για 5.1 έχω 2.1. Λογικό, για αυτό σου λέω να παίξεις με το Pro-Logic. Από το καλώδιο που έχεις περνάει μόνο δικάναλο. Άλλη είσοδο το samsung δεν έχει. Το πόσο καλό αποτέλεσμα βγάλει το Pro-Logic εξαρτάται από την προέλευση του δικάναλου σήματος: αν έγινε downmix με κατάλληλο encoding θα είναι αξιοπρεπέστατο. Αν έγινε στην τύχη ή μιλάμε για σήμα εξ'αρχής stereo θα είναι αδιάφορο προς συμπαθητικό (μπορεί ξερωγώ να σου στείλει τους διαλόγους κέντρο με αρκετή επιτυχία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα