voltmod Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Elite Wireless Controller Series 2, ο οποίος παρέχει στον gamer «πάνω από 30 νέους τρόπους για να παίζει σαν επαγγελματίας». Το νέο χειριστήριο διαθέτει αναβαθμισμένες σκανδάλες και ρυθμιζόμενα thumbsticks ενώ έρχεται με rubberized grips για να μην γλιστράει καθώς και με δυνατότητα αποθήκευσης τριών custom προφίλ ώστε να μην είναι απαραίτητο το reconfiguration από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Η εταιρεία λέει επίσης ότι η αυτονομία του νέου Xbox Elite Wireless Controller Series 2 φτάνει τις 40 ώρες με μία φόρτιση και πως στην συσκευασία του περιλαμβάνεται και ένα charging dock. Το κορυφαίο χειριστήριο για το Xbox θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου του 2019 με τιμή $179,99. Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο Xbox.com. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Προνομιακή τιμή ΑΜΑΝ Teleshopping! 1 1
dreaming123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Θα πιάνω τα 300 στη στροφή και θα με ρωτάνε: Μαμά; (Forza horizon 4)
ELMastas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Το χειριστήριο τα σπάει και βελτιώνει κάτι ήδη πολύ καλό,αλλά θα ήταν ευκαιρία τώρα που θα βγάλουν αυτή την σειρά να μειωθεί και η τιμή στο παλιό περισσότερο να μπορέσει να το πάρει ευκολότερα ο κόσμος. 2
nikos5800 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Εμεις οι φτωχομπινεδες θα αρκεστουμε με το απλό χειριστήριο του χβοχ one s 😀
tolstoy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσει κανείς. Δεν αντιλέγω ότι θα είναι σούπερ τούρμπο τζετ, αλλά εφόσον έχω την διάθεση να δώσω 180 για το χόμπι μου, δεν πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μου κάνει κιόλας; Ή ότι δεν θα μου θυμίζει το φτηνό. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από tolstoy 2
JohnnyKun10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Xbox Accessories app για mapping στον Elite controller σε pc; Γιατί αν και έχω τον μοχλό διαβάζω πολλά αρνητικά reviews ότι μπορεί να τον κάνει ακόμη και break και δεν τόλμησα να το δοκιμάσω..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 εγώ μιας και έχω το παλιό XBOX Elite Controller το οποίο του είχα αλλάξει τα φώτα με τα Battlefield και Call Of Duty σε σημείο που έκανε "Drift" το Left stick το πρόβλημα λύθηκε εύκολα αγόρασα από το εξωτερικό και άλλαξα τα εσωτερικά ποτενσιόμετρα καλύτερης ποιότητας (τεχνικοί στην δουλειά που το κατέχουν το άθλημα γιατί εγώ έχω πλέον "αλλεργία" στο κολλητήρι και στην κόλληση) αγόρασα της Razer Wolverine Ultimate για το XBOX ως κύριο χειριστήριο μου σε XBOX One και XBOX One X (και στο μελλοντικό XBOX) αλλά θα αγοράσω και το νέο XBOX Elite Controller που έρχεται...
dinos234 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Το θέμα είναι θα είναι όμως συμβατό με το νέο xbox.
lebron15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Το ότι βγάζουν νέο χειριστήριο 1,5 χρόνο πριν τη νέα κονσόλα σημαίνει πως επιβάλλεται να είναι συμβατό και με την επόμενη γενιά. Στην πραγματικότητα θα ήταν ιδανικό να ήταν όλα τα χειριστήρια συμβατά με τη νέα κονσόλα. Έτσι κι αλλιώς είναι όλα εκπληκτικά, ας έχουμε και κάποια καλά του pc gaming.
lightday Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, lebron15 είπε Το ότι βγάζουν νέο χειριστήριο 1,5 χρόνο πριν τη νέα κονσόλα σημαίνει πως επιβάλλεται να είναι συμβατό και με την επόμενη γενιά. Στην πραγματικότητα θα ήταν ιδανικό να ήταν όλα τα χειριστήρια συμβατά με τη νέα κονσόλα. Έτσι κι αλλιώς είναι όλα εκπληκτικά, ας έχουμε και κάποια καλά του pc gaming. bluetooth σύνδεση έχει σε αντίθεση με το πρώτο,θα τρέχει σε όλα. Είναι μπόμπα το άτιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα