ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας, έχω μια απορία και θέλω την βοήθεια σας, σήμερα γυρνώντας από την δουλειά , βλέπω το φως στο υπόγειο αναμένω, κατεβαίνω και βλέπω τον πίνακα του ΟΤΕ ανοικτό και διάφορα ζεύγη καλωδίων χύμα έξω. Κανένας τεχνικός δεν κατέβηκε κανέναν δεν είδα , το ερώτημα μου είναι, μήπως αυτός ο πίνακας θα έπρεπε να είναι κλειδωμένος για να μην έχει κανένας αναρμόδιος πρόσβαση. Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Κλειδώστε τον και δώστε του κλειδι στο διαχειριστή ο οποίος βέβαια πρέπει να είναι πάντα παρών Αλλιώς αν έρθει τεχνικός και δεν βρει ανοιχτό το κουτί θα επιβαρυνθεί ο συνδρομητής με άσκοπη επίσκεψη. 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Κλειδώστε τον και δώστε του κλειδι στο διαχειριστή ο οποίος βέβαια πρέπει να είναι πάντα παρών Αλλιώς αν έρθει τεχνικός και δεν βρει ανοιχτό το κουτί θα επιβαρυνθεί ο συνδρομητής με άσκοπη επίσκεψη. Παρόλο, που πιστεύω ότι ο τεχνικός δεν πληρώνεται, γιατί έρχεται για βλάβη, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει ούτε μια φορά, αλλά σύμφωνο ότι πρέπει να έχει πρόσβαση ο κάθε τεχνικός και μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα