Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Καλησπερα .Οτι βρηκα ηταν στο 1 μετρο υψος .Για να μην μπαινω στη διαδικασια να το κοψω φετες υπαρχει κατ κατω απο 0,5 μετρο ? Κατι τετοι αλλα χαμηλου υψους . Ακομα και 30 εκατοστα . Το θελω για σκυλακι 1900 γραμμαρια τσιουαουα. Ευχαριστω.
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να βγαίνει σε τόσο μικρό πλάτος αλλά επειδή είναι πλαστικό κόβεται εύκολα με ένα μεγάλο καλό ψαλίδι. Αν το μπαλκόνι είναι 10 μέτρα πάρε 5 μέτρα από το ρολό του ενός μέτρου και κόφτο στην μέση για να κάνεις δύο λωρίδες του μισού μέτρου σε ύψους. Λες ότι θα ήθελες το ύψος να είναι 30 πόντοι αλλά μιας και πρόκειται για την ασφάλεια ενός ζωντανού θα πρότεινα να το κάνεις σίγουρα μεγαλύτερο από 30cm γιατί αλλιώς δεν θα εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Το ζωάκι μπορεί να παίζει να χοροπηδάει κλπ οπότε καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην νιώθεις την ανάγκη να είσαι συνεχώς μπροστά όταν παίζει. Εγώ έχω πλέγμα 1,20 μέτρα και ακόμα και έτσι καμιά φορά αισθάνομαι ανασφάλεια Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από cthulhucarbide 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Επειδή είμαι σε όροφο διαμέρισμα με βεράντα παντού μιλάμε για περίπου 60 μέτρα γύρω
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Όντως 60 μέτρα δεν είναι και λίγο, αλλά και πάλι πιστεύω το κόψιμο άντε να σου πάρει ένα μισάωρο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Όντως 60 μέτρα δεν είναι και λίγο, αλλά και πάλι πιστεύω το κόψιμο άντε να σου πάρει ένα μισάωρο Απλα επανω δεν θα εχει ουγια η μια λωριδα και αυτη που θα περισευει δεν θα εχει σε καμμια πλευρα .
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Άμα το ρολό του ενός μέτρου το κόψεις στην μέση τότε η κάθε λωρίδα θα έχει ούγια στην μία της πλευρά όπως το βλέπω εγώ, και θα επιλέξεις αν θα μπει πάνω ή κάτω. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σταθερότητας που η μία πλευρά δεν θα είναι τόσο σκληρή, αλλά εσύ ξέρεις πόσο πυκνά είναι τα κάγκελα. Ίσως θα μπορούσες να διπλώσεις την μία άκρη του πλέγματος για 3 πόντους για να γίνει πιο σκληρή η άκρη αν κ δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω πόσο πρακτικό είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα