Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε

το βιντεακι που εχεις παραθεσει ειναι fsx με διαφορες μοντες.

Ο τιτλος του απλα ειναι clickbait,δεν ειναι gameplay απ το καινουριο fs

πως είσαι σίγουρος? δες τα σχόλια από κάτω και τα thumbsup... έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος...

edit: λάθος εντύπωση. Βιάστηκα πολύ. Είναι το fsx Όντως... πολύ καλό το έχουνε φτάσει σε άλλα επίπεδα αλλά από την άλλη χάρηκα πολύ που δεν είναι το 2019.. πόσο μαλάκες είναι αυτό το κανάλι ρε παιδί μου.. πραγματικά... 

Επεξ/σία από nero62
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/6/2019 στις 2:09 ΜΜ, nero62 είπε

πως είσαι σίγουρος? δες τα σχόλια από κάτω και τα thumbsup... έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος...

edit: λάθος εντύπωση. Βιάστηκα πολύ. Είναι το fsx Όντως... πολύ καλό το έχουνε φτάσει σε άλλα επίπεδα αλλά από την άλλη χάρηκα πολύ που δεν είναι το 2019.. πόσο μαλάκες είναι αυτό το κανάλι ρε παιδί μου.. πραγματικά... 

P3D η XP για όποιον θέλει πολιτικά, DCS για όποιον θέλει πολεμικά. Το fsx δεν έχει λόγο ύπαρξης πια...

Επεξ/σία από mirrage
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nero62 είπε

αν ψαξεις στο youtube θα δεις απειρα καναλια που ανεβαζουν με clickbait τετοιο στυλ και καλα 2017,2018,2019 καθε χρονια τα ιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...