Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένα teaser video, η Microsoft αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω στην επόμενη έκδοση του Flight Simulator, το οποίο δείχνει εντυπωσιακό.

Στο teaser video βλέπουμε σκηνές που έχουν γίνει captured σε real-time 4K με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αληθοφανείς. Στις εικόνες από τις πόλεις έχουν χρησιμοποιηθεί δεδομένα από δορυφόρο ενώ η εταιρεία αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε και τεχνητή νοημοσύνη από το Azure, την cloud computing υπηρεσία της εταιρείας. Όμως δεν είναι μόνο τα βουνά, οι ουρανοξύστες ή οι ωκεανοί που δείχνουν εκπληκτικοί από ψηλά, τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα δείχνουν εξίσου εκπληκτικά σε λεπτομέρεια και αρκετά αληθοφανή.

Δυστυχώς, η Microsoft δεν αποκάλυψε την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου και έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα έχουμε την ευκαιρία να «πιλοτάρουμε» με το Flight Simulator στο Xbox ή στο PC. Για την ώρα θα πρέπει να αρκεστούμε στο teaser video…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Superuser3 είπε

Το boeing 737 max θέλουμε για να έχει ενδιαφερον

Αν τα HOTAS κάνουν για υποβρύχια θα δοκιμάσουμε και τα F-35.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα τώρα το βίντεο, δεν ξέρω αν αυτό θα είναι όντως το τελικό προϊόν αλλά ακόμα και να το πλησιάζει μιλάμε για ασύλληπτο οπτικό αποτέλεσμα. Πολύ μακρυά από οτιδήποτε έχω δει σε παιχνίδια του είδους. Και φυσικά καμία σχέση με το απαρχαιωμένο FSX ακόμα και με mods. 

Κατά τ' άλλα για όσους δεν γνωρίζουν, να σημειώσουμε ότι πάνω απ' όλα πρόκειται για flight sim οπότε όποιος δεν έχει όρεξη να κάτσει να διαβάζει ατελείωτα τεχνικά εγχειρίδια, χάρτες αεροδρομίων κλπ μάλλον δεν χρειάζεται να μας σκοτισει για το πόσα καρέ θα βγάζει η 2080gtx και γιατί το Xbox5PS6 δεν θα σηκώσει ποτέ τέτοιο παιχνίδι. 

Αμήν να το δούμε κάποτε και 100% στο cloud μέσω 4k streaming. 

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Είδα τώρα το βίντεο, δεν ξέρω αν αυτό θα είναι όντως το τελικό αποτέλεσμα αλλά ακόμα και να το πλησιάζει μιλάμε για ασύλληπτο οπτικό αποτέλεσμα. Πολύ μακρυά από οτιδήποτε έχω δει σε παιχνίδια του είδους. Και φυσικά καμία σχέση με το απαρχαιωμένο FSX ακόμα και με mods. 

Κατά τ' άλλα για όσους δεν γνωρίζουν, να σημειώσουμε ότι πάνω απ' όλα πρόκειται για flight sim οπότε όποιος δεν έχει όρεξη να κάτσει να διαβάζει ατελείωτα τεχνικά εγχειρίδια, χάρτες αεροδρομίων κλπ μάλλον δεν χρειάζεται να μας σκοτισει για το πόσα καρέ θα βγάζει η 2080gtx και γιατί το Xbox5PS6 δεν θα σηκώσει ποτέ τέτοιο παιχνίδι. 

Αμήν να το δούμε κάποτε και 100% στο cloud μέσω 4k streaming. 

Η Microsoft τελευταία βγάζει πολύ όμορφα οπτικά τίτλους, βλέπε το Forza Horizon 4 που παίζω τελευταία σε 4K max settings σε 28" οθόνη νιώθω ότι είμαι μέσα. Μέσα και έξω τα αυτοκίνητα έχουν ασύλληπτες λεπτομέρειες, αν μπορούσα να το δω σε VR θα με έπειθε ότι ήμουν όντως μέσα, οπτικά τουλάχιστον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...