greekbusters Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 ενα ακομα θρεντ..... μου εκλεψαν το κινητο και της κοπελας μου επισης .s7 edge και huawei p8 . εκανα και στα δυο διαγραφη μεσω google αλλα για το π8 της κοπελας μου πιο πολυ που δοξα το θεο δεν εχει τπτ μεσα στο κινητο παρα μονο ebanking κωδικους τους οποιους αλλαξε και αμεσως. το s7 edge απο την αλλη το ειχα κλειδωμενο καλα οποτε μονο με φλασαρισμα αν λειτουργησει (γινεται αυτο ???). αυτο που με καιει και δυστυχως δεν μπορω τωρα να βρω , παρα μονο αν βρεθει οποιος το εκλεψε , ειναι η μικροsd. ειχα μεσα δουλεια κοντα ενος ετους(τα πιο παλια τα εχω σε μπακαπ παλι καλα) για να μην τα πολυλογω σε φωτογραφιες απο πολυ καλες κατασκευες μου. εξου και η ερωτηση... παλια θυμαμαι εμπαινα και μεσω του ιμειλ μου εβλεπα την κινηση που εκανα ακομα και με κλειστο gps. το εδειχνε μεσω μιας κοκκινης λωριδας , δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω... υπαρχει καμμια λυση ? τα κινητα αν τα κλειδωσω επιπλεον μεσω ιμει θα γινουν πλακακια η παλι μεσω φλασαρισματος γινονται λειτουργικα ? -υγ- Για την ιστορια παιδια , για να εχετε και εσεις τον νου σας το αμαξι μου το αφησα σε παρκιν σουπερ μαρκετ σημερα σε ωρα αιχμης με κοσμο να πηγαινει περα δωθε ολη την ωρα και να μπαινοβγαινει , οπου το αφησα 10 λεπτα απο τα ματια μου το κινητο ηταν σε τσαντα θαλλασης , στο πορτμπαγκαζ οπου δεν φαινοταν καν οτι υπηρχε , μαζι με αλλα πραγματα. απλα καποιος ειδε οτι αφησα την τσαντα και εγινε οτι εγινε.. να προσεχετε στις περιοχες της Βουλας , Βουλιαγμενης , Βαρκιζας και τριγυρω γτ στην αστυνομια μου ειπαν καθε μερα εχουν πανω απο 10 περιστατικα αυτες τις μερες. Θα παρακαλουσα αν τυχον βρεθει καμμια micro sd πεταμενη με επιπλα και κουζινες σε φωτο να εχω ενα πμ.Δεν τρεφω ελπιδες απλα λεω να το αναφερω μη τυχον. (συγνωμη για τα οποια λαθη στο κειμενο , απλα γραφω σε υπολογιστη που εχω να γραψω καιρο )
zx1234r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Αν είχες ρυθμίσει backup μπορεί και να είναι στο photos.google.com. δες κι εκεί.
ELTASSOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Πριν το μπλοκαρεις επρεπε να στειλεις μηνυμα στον κλεφτη με προσφορα σου να τα ξαναπαρεις πισω...με κανα 50αρι στο κοματι κατι γινεται...ειδικα αν εισαι κλειδωμενος και του ειναι αχρηστ....
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Σοβαρα? Δλδ θα διαπραγματευοσουν με καποιον κλεφτη με την προοπτικη να τον συναντησεις καπου και να του δωσεις λεφτα για να παρεις πισω τη συσκευη? Δεν βλεπεις κανεναν τροπο που θα μπορουσε να σκατεψει αυτη η ιστορια δλδ? 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μην βλεπετε πολλες ταινιες παιδια,κανουν κακο. Ακους εκει να κανεις παζαρι με αυτον που σου εκλεψε το κινητο να του δωσεις χρηματα για να τα παρεις πισω 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, stormrain είπε Σοβαρα? Δλδ θα διαπραγματευοσουν με καποιον κλεφτη με την προοπτικη να τον συναντησεις καπου και να του δωσεις λεφτα για να παρεις πισω τη συσκευη? Δεν βλεπεις κανεναν τροπο που θα μπορουσε να σκατεψει αυτη η ιστορια δλδ? Θα έκαναν διαπραγμάτευση. Θα έκαναν συνάντηση, θα του έπαιρνε και τα πχ 50 ευρώ που θα έδινε και θα ξαναεφευγε ο κλέφτης 😂😂 1
ELTASSOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Παιδια σε φιλο κλεψανε αμαξι σουμπαρου φορεστερ και του τηλ οι ιδιοι οι κλεφτες, του ζητησαν 150000 δρχ τοτε και τον οδηγησαν σε τοποθεσια καπο αναβυσο ερημικα και του εδωσαν τα κλειδια και ενα αλλο μερος που ηταν το αμαξι να παει να το παρει. Τα τηλ τα κλεβουν τα πρεζονια η πιτσιρικαδες, σοβαρος κλεφτης δεν καταδεχεται οποτε νομιζω ειναι σχετικα ασφαλης η συναλλαγη σε δημοσιο χωρο, πχ καφετερια μερα σε πλατεια με κοσμο. Ετσι το σκεφτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα