Partet Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Δεν έχω πρόβλημα 5) Μέγεθος οθόνης; πάνω από 5,5' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θα ήθελα να έχει μπροστά το fingerprint (εργάζομαι σε γραφείο και με βολεύει πάρα πολύ) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι και τόσο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Ιντερνετ, Viber, Maps, όχι κάτι απαιτητικό σε εφαρμογές δεν παίζω και τόσο παιχνίδια. Έχω δει και μου αρέσει το Xiaomi Mi 9 SE αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο που να αξίζει σε αυτά τα λεφτά, θα ήμουν ευγνώμων... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. καλή συνέχεια!
vargas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Mi 8 αφού δεν σε ενδιαφέρει κ.η αυτόνομια. Μεχρι 300 δεν έχει αντίπαλο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από vargas
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2019 στις 7:46 ΜΜ, Partet είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Δεν έχω πρόβλημα 5) Μέγεθος οθόνης; πάνω από 5,5' 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θα ήθελα να έχει μπροστά το fingerprint (εργάζομαι σε γραφείο και με βολεύει πάρα πολύ) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι και τόσο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Ιντερνετ, Viber, Maps, όχι κάτι απαιτητικό σε εφαρμογές δεν παίζω και τόσο παιχνίδια. Έχω δει και μου αρέσει το Xiaomi Mi 9 SE αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο που να αξίζει σε αυτά τα λεφτά, θα ήμουν ευγνώμων... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. καλή συνέχεια! Αν δεν σε ενδιαφέρει η επιστήμη εγγύηση αντιπροσωπείας,το ότι δεν είναι αδιάβροχο,δεν παίρνει κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικών και ραδιόφωνο τότε ναι πας για το Mi8. Αν βάλεις όμως 20€ παραπάνω κοιτάς το LG G7 ThinQ που είναι στα ίδια επίπεδα(μην σου πω και καλύτερο την μέρα και στην selfie) και έχει και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας με IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο(DTS-X ), ασύρματη φόρτιση και USB Type-C θύρα με USB 3.1. http://skyfon.gr/lg-g7-thinq-64gb-platinum-gray?ref=bestprice.gr Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από saruman123 1
vagouras42 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Φίλε μόλις βγήκε το mi 9t. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογη.....
vargas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, vagouras42 είπε Φίλε μόλις βγήκε το mi 9t. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογη..... Eιναι αρκετά υποδεέστερο του mi 8. Χειρότερο cpu χειρότερη καμερα χωρίς ois κ δεν έχει κ nfc 1
Gennaios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 νομιζω οπως λενε και απο πανω στα <300 για Ελλαδα το καλυτερο πακετο ειν Mi8..και λεω πακετο γιατι για τα λεφτα του δεν του λειπει τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα