Προς το περιεχόμενο

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε πρώτος στο GP του Καναδά, όμως η νίκη κατέληξε στον Χάμιλτον αφού ο Γερμανός τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων


maxx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία στο Μόντρεαλ, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη στο γκραν πρι του Καναδά, 7ο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari ξεκίνησε από την pole position και είχε την πρωτοπορία από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή να τον ακολουθεί από κοντινή απόσταση.

Ο Φέτελ τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων, καθώς οι αγωνοδίκες έκριναν ότι, μετά από μία μικρή έξοδο που είχε, παρεμπόδισε το μονοθέσιο της Mercedes κατά την επάνοδό του στην πίστα. Καθώς τα δύο αυτοκίνητα τερμάτισαν με ελάχιστη διαφορά, ο Χάμιλτον πήρε την πέμπτη φετινή του νίκη, ενώ η ιταλική ομάδα αναμένεται να καταθέσει ένσταση.

πηγη zougla

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου πάνω στο θέμα, όντας νέο μέλος.

Σύμφωνα με τους κανόνες, όταν ένα όχημα βγει εκτός πίστας πρέπει να επιστρέψει με ασφάλεια εκτός αγωνιστικής γραμμής και μετά να εισέλθει στην γραμμή, εφ' όσον έχει περιθώριο. Ο Seb εδώ δεν το τήρησε, μπήκε κατευθείαν στην πίστα και καρφωτός στην racing line, κλείνοντας τον Hamilton. Η τιμωρία είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς, δεν έχει υπάρξει αδικία προς τον Seb. 

Το μεγάλο θέμα κατά τη γνώμη μου είναι αν θέλουμε εμείς οι θεατές να συνεχίζεται αυτή η νοοτροπία της αυστηρότητας και της απαγόρευσης οποιουδήποτε γεγονότος. Προσωπικά πιστεύω ότι με την ασφάλεια που έχουν πλέον τα οχήματα, δε χρειάζεται να υπάρχουν τόσο αυστηροί κανονισμοί. Θα θελα προσωπικά να είναι πιο έντονα τα πράγματα. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...