Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Box S - πρόβλημα με Netflix

karetsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους,

έχω ένα Xiaomi Mi Box S συνδεδεμένο με μια τηλεόραση (1080p) στο οποίο έχω περάσει τον λογαριασμό μου Netflix και για καμιά εικοσαριά μέρες έπαιζε μια χαρά.

Ξαφνικά, όταν προσπαθώ να παίξω κάτι, προσπαθεί να ξεκινήσει η αναπαραγωγή, αρχίζει να φορτώνει και μετά βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος και σταματάει εκεί.

Youtube Και Cosmote TV Go παίζει μια χαρά άρα εικάζω ότι δεν είναι θεμά Internet.

Τον λογαριασμό Netflix τον έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή και παίζει κανονικά... Για καλό και για κακό έκανα αποσύνδεση και ξαναπέρασα τα στοιχεία.

Τι μπορεί να φταίει;

Κάθε ιδεά  ευπρόσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, karetsos είπε

Γειά σε όλους,

έχω ένα Xiaomi Mi Box S συνδεδεμένο με μια τηλεόραση (1080p) στο οποίο έχω περάσει τον λογαριασμό μου Netflix και για καμιά εικοσαριά μέρες έπαιζε μια χαρά.

Ξαφνικά, όταν προσπαθώ να παίξω κάτι, προσπαθεί να ξεκινήσει η αναπαραγωγή, αρχίζει να φορτώνει και μετά βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος και σταματάει εκεί.

Youtube Και Cosmote TV Go παίζει μια χαρά άρα εικάζω ότι δεν είναι θεμά Internet.

Τον λογαριασμό Netflix τον έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή και παίζει κανονικά... Για καλό και για κακό έκανα αποσύνδεση και ξαναπέρασα τα στοιχεία.

Τι μπορεί να φταίει;

Κάθε ιδεά  ευπρόσδεκτη

κανε και εναν καθαρισμο δεδομενων και cache απο τις ρυθμισεις/εφαρμογες/netflix.

Ελπιζω να ειναι πληρωμενο

• Super Moderators

Είναι κλασικό πρόβλημα με σχεδόν όλα τα mi box που εμφανίζεται randomly... Συνήθως έχει να κάνει με το HDCP ή με άλλα θέματα πιστοποίησης του player που χρησιμοποιεί το Netflix. Στη δική μου περίπτωση, έπαψα να χρησιμοποιώ και να προτείνω τα Mi box για Netflix... 

On 10/06/2019 at 19:15, karetsos said:

Γειά σε όλους,

Τι μπορεί να φταίει;

Κάθε ιδεά  ευπρόσδεκτη

Με παρόμοιο πρόβλημα πριν μερικούς μήνες, λίγο που το έψαξα, έπρεπε να αλλάξεις κάποια ρύθμιση, ήχου ή εικόνας (δεν θυμάμαι), του box.

Για να βρώ τη λύση, είχα googlάρει το error που έβγαζε.

Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο αλλά ευτυχώς όχι συχνά. Συνήθως όταν συμβαίνει έχει κλείσει η τηλεόραση ενώ το netflix έπαιζε. Δοκίμασε να κλείσεις την τηλεόραση και να την ξανανοίξεις. Σε εμένα αυτό λύνει πάντα το πρόβλημα χωρίς περαιτέρω ενέργειες.

Καλησπέρα πριν 2 μέρες  αγόρασα το mi box s και έκανα σύνδεση στο Netflix. Σήμερα άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα το Netflix του mi box ότι έχει θέμα με την προβολή του τίτλου. Ενώ στο pc με ίδια σειρά που παρακολουθω δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πως λύνεται αυτό το πρόβλημα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...